Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Beaded Bracelet
Nialaya

Beaded Bracelet

1.609,67 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Beaded Bracelet fra Nialaya i denne onlineshop og bare sidde i ro og mag uden at skynde dig hos forhandleren.

  • Produktnavn: Beaded Bracelet
  • Mærke: Nialaya
  • Produceret til: Herre
  • Størrelse: 20, 19, 18, 17, 16 år
  • Type: Armbånd
  • Farve: Sort
  • Shop: Miinto

Men du burde skulle ikke vente længe, for lige netop farven Sort i denne model er meget populær - specielt for de størrelser der er mest populære. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så ekstremt trist hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Er du på jagt efter at købe de trendy Nialaya Beaded Bracelet armbånd i Sort til herre, så er du nemlig kommet til det helt perfekte sted. For på Pashion.dk er vi fans af lige netop armbånd specielt når de er produceret af Nialaya.

Nialaya er meget kendt for designet af armbånd, og Beaded Bracelet er slet ingen undtagelse. Og hvad der er endnu bedre kan man endda gå med Beaded Bracelet til alle slags anledninger, hvad end det er til fest eller blot en helt almindelig hverdag. Netop nu kan den købes til bare 1.609,67 kr. som jo må siges er en ekstrem konkurrencedytig pris. Men husk nu du virkelig ikke bør vente alt for længe. For tilbuddet gælder kun indtil der er udsolgt. Du kan selvfølgelig at vente og gamble og bede til de højere magter for nedsatte priser på et senere januarudsalg, til sommer på udsalg, black friday, cyber monday, eller på outlet/lagersalg. Og en af de klart største fordele for dig er, at produkterne kan købes på internettet. Og netop sådan kan du helt slippe for, at tage ned i en klassisk butik der sælger tøj.

Men du kan bestemt finde det som man leder efter hos Miinto - de har nemlig et ret stort sortiment af armbånd fra Nialaya i Sort til herre. Netop Miinto er kendt for sko & mode med hurtig levering, fordelagtige priser på levering, stort sortiment i mange slags kollektioner, modeller og farver.

Glem ikke at vise din stemme af Nialaya Beaded Bracelet armbånd lige her på siden. Og du må virkelig ikke glemme at følge Pashion på vores sociale medie sider på Facebook, Pinterest og Instagram.


Læs mere om farven Sort

Sort er for alle den ultimative elegante pæne farve. Det er den man vælger når man skal bruge smoking samt den nuance, som sælges flest bukser af. Det er tonen man ser som synonym for magt og autoritet. I herrernes tøjskabe findes der heller ikke mange sammensætninger som ikke indeholder i hvert fald én sort beklædningsgenstand. Samtidigt er det også en nuance som viser sig helt fra toppen, hvor de fleste af de helt store modedesignere holder meget af at benytte tonen - helt til butikkerne på gågaden der også uden tvivl har et stort sortiment af sort på hylderne. Igennem historien har sort ofte blevet kendetegn for noget ondt. Vi ser altid skurken beklædt i mørkt tøj samt med hårdt træk, hvor imod hovedpersonen redder verden fra ryggen af sin hvide ganger. Alligevel er sort ikke noget vi går udenom når det handler om fest og hverdag, for det er uden sammenligning den farve som udstråler mest elegance. Sågar i forbindelse med sko er vi fyre glade for sort. Hele vejen fra de lækre laksko til de mere hverdagsagtige kondier, er sort uden tvivl den mest solgte farve. Og det er ikke mindst fordi den er pæn - den er også praktisk og passer til alt det andet man ellers har på hylderne.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for levering: Gratis levering for køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto kan tilbyde en ny og spændende mulighed for at købe lækre ting på computeren. Platformen begyndte Her i Skandinavien og virksomheden tog sin begyndelse i ’09 og virksomheden kan i dag bryste sig af at have hele 7 lande i Europa deltagende med deres varer på websiden. Det, som separerer virksomheden fra konkurrerende interntbaserede online platforme er, at det slet ikke er en forretning, der selv har lagerplads og tager varer ind fra udvalgte virksomheder. Det er i stedet en kæmpe online platform for allerede etablerede butikker, der kunne tænke sig sælge deres varer, men ikke helt føler at en privat online butik er en mulighed. Hvis du gør indkøb på siden er det derfor ikke en enkelt fælles online shop du køber hos, men i stedet en masse mindre forretninger, der hver især er ansvarlige for at holde styr på de ordrer som lander i indbakken, håndtere dem og få dem sendt til kunder i alle afkroge af land og rige.

Det giver en spændende shop for dig, der gerne vil kunne at handle lokalt, men desuden drømmer om at have muligheden for at opleve, hvad resten af landet har. Du kan nemt selv vælge, om du overvejer at tjekke markedet for en præcis ting, en varekategori eller om du ønsker at søge på location. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herretøj, dametøj, børnemode, sport, beauty og bolig. Der er på denne måde noget for de fleste – og man kan sikkert også opdage de ting, man leder efter!