+803.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bel Air Carni
Mads Nørgaard

Bel Air Carni

318,00 DKK 398,00 DKK -20%

Du kan nu købe Mads Nørgaard Bel Air Carni online hos Miinto her & lede helt for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

  • Produktnavn: Bel Air Carni
  • Brand-navn: Mads Nørgaard
  • Produceret til: Dame
  • Størrelse: One-Size
  • Kategori: Bæltetasker
  • Farve: Rød
  • Butik: Miinto

Men du skal ikke være for langsom, for lige netop farven Rød er meget populær - og dette gælder specielt for de mest gængse størrelser. Skynd dig at køb så længe der stadig er på lager - det ville være så øv hvis du misser det.

Beskrivelse

På Pashion er vi virkelig stolte af at have mulighed for at fortælle dig om Mads Nørgaard Bel Air Carni .

Man ved ikke om Mads Nørgaard Bel Air Carni senere kommer på udsalg - fx til januarudsalg eller Black Friday. Tør man vente, for man ender måske med bæltetasker fra Mads Nørgaard i en helt anden mønster, farve eller model? Når Miinto giver hele en 2-årig garanti kan det aldrig gå galt da det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum fjorten dages ret til returnering så du kan bare returnere produktet hvis det ikke passer i størrelsen eller hvis nu du ikke alligevel kan lide mønsteret/modellen i virkeligheden. Hvis du er rigtig smart kan du overveje at tilmelde dig deres mail-liste. Der kan du være heldig og modtage en kuponkode for sin aller første bestilling på helt op mod ti til femten procent - måske mere.

Hvis du ender med at købe Bel Air Carni må du huske at dele oplevelsen på vores sociale medie kanaler. Vi hos Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at benytte produktet. Vi vil meget gerne høre jeres bedømmelse. Miinto har meget gode bedømmelser diverse steder, herunder på Google, Facebook og Trustpilot leverer inden for meget få dage, og så kan du følge din ordre fra Miinto til din dør. Så hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan bestille Mads Nørgaard bæltetasker lige her på Miinto, der er forhandler af stort set alle de mest populære produkter? Men selvom Miinto måske ikke er tænkt på som den førende indenfor bæredygtigt modetøj, så betyder det ikke de ikke tænker over det. For det er i den grad et emne de tænker over. Bel Air Carni laves i et rigtig behageligt materiale. Mads Nørgaard er meget kendt for deres lækre kvalitet, og måske specielt når det handler om bæltetasker. Selvom det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Bel Air Carni (og slet ikke for Danmark), så bliver det det!


Hvorfor du skal vælge netop bæltetasker i Rød

Rød er af mange årsager en af de mest populære farver for mange kvinder. Farven udtrykker mange inspirerende elementer, som en god mængde kvinder ønsker at udtrykke. Den røde farve anvendes til tøj overalt på kroppen – som tøjtekstiler, make-up og neglelak – fordi farven er en så toneangivende del af vores hverdag og tager rigtig meget plads på et utal af henseender, der ofte implicerer, hvad du tager på, når vækkeuret ringer. Ja, sagt anderledes er den røde farve i bogstaveligste forstand alt det, vi består af. Farven rød besidder først og fremmest en tydelig sensuel effekt. Røde kjoler og rød kosmetik har op gennem det sidste århundrede domineret facaden hos de mest betagende kvinder i fjernsyn og andre talerør, og netop den make-up-tilgang har piger overalt i verden taget til sig, når de har forsøgt at imponere deres udvalgte for aftenen eller manglede en aften i nattelivet med en mærkbar portion selvtillid. Sagt på en alternativ måde: Når de skulle male byen rød. En tung mørkerød er for dig, som gerne vil skille dig ud, mens en lysere rød tone stadig dominerende, men fungerer mere jordnær. Vi kvinder har altid drømt om den royale røde gallakjole – som naturligvis skal være rød. Utallige James Bond-frøkener har siden konceptets oprindelse strålet med rødlig læbestift og sat den normalt målbevidste spion i kattepiner med deres amoralske og forblindende væren. I nordisk design er rød ikke en fremherskende tone; den er helt enkelt for voldsom og kraftfuld til det rå og enkle stilvalg, vi skandinavere finder i både interiør og vores tøj. Hermed er det ikke sagt, at du ikke som nordisk dame kan eller bør bruge rød – for det er i den grad muligt. En rød top eller en lille rød kjole er den mest oplagte tilføjelse til de varme sommermåneder, når klunset helst bør være lidt lettere og lufte lidt bedre ud. Til vintermånederne er rød også herlig. Udover at den røde farve jo er den absolut mest oplagte farve til juletid, er farven rød også en relativ varmende farve, der udstråler velbehag, der egner sig så godt til vintermånedernes frost.


Om Miinto
  • Pris for fragt: Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 14 dage

Shoppingplatformen er blevet en ny og spændende mulighed for at købe lækre ting på nettet. Platformen begyndte herhjemme og Miinto tog sin begyndelse i begyndelsen af det nye millenium og konceptet kan i 2018 være stolte af at have i omegnen af syv Europæiske lande repræsenteret som en del af hjemmesiden. Det, der adskiller Miinto fra lignende online platforme er, at den modsat andre ikke er en forhandler, som selv har lager og køber varer fra udvalgte leverandører.

Det er faktisk en samlet e-commerce platform for fysiske shops, der brænder for vise deres varer, men ikke just føler at en enestående webshop er en mulighed. Når du shopper i shoppen er det i givet fald ikke en samlet stor webshop du handler i, men i stedet en masse små forretninger, der individuelt står for at holde orden på de bestillinger som lander i indbakken, plukke bestillingen og få dem sendt til kunder i landet over. Det tilbyder en alsidig shop for de, der kunne tænke sig at have muligheden for at shoppe lokalt, men desuden har glæde af at chancen for at opdage, hvad hele verden kan tilbyde. Du kan altid selv beslutte, om du ønsker at undersøge en præcis vare, en kategori eller om du foretrækker at søge på lokation. Hos Miinto finder der alt indenfor tøj til herrer, kvindemode, børnemode, sportsudstyr, beauty og alt til huset. Der udbydes altså noget for os alle – og du kan med stor sandsynlighed også finde frem til den ting, du søger!