Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bella Velvet Set Pyjamas Nattøj Grå Missya
Bella Velvet Set Pyjamas Nattøj Grå Missya
Missya

Bella Velvet Set Pyjamas Nattøj Grå Missya

499,95 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Bella Velvet Set Pyjamas Nattøj Grå Missya
  • Brand-navn: Missya
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Pyjamas
  • Farve: GRISAILLE GREY
  • Kan købes hos: Boozt

Skynd dig at køb Bella Velvet Set Pyjamas Nattøj Grå Missya fra Missya så længe der stadig er på lager. Det ville være så mega ærgerligt hvis man misser det. Du burde skynde dig, lige netop denne model i GRISAILLE GREY er rigtig populær - og specielt for de størrelser der er mest normale. For du kan nemlig nu købe i webshoppen, så du på den måde kan slippe for at bevæge dig i en normal forhandler. Og på den måde kan du lede i ro og mag uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du bestille GRISAILLE GREY Missya pyjamas til dame for kun DKK499,95, en imponerende udsalgspris kan vi virkelige sige. Og vi på Pashion.dk er nemlig fans af Missya, især når det kommer til pyjamas. For når det kommer til Missya må man sige de er med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Hvad enten man vil bruge Bella Velvet Set Pyjamas Nattøj Grå Missya til hverdagsbrug eller til en fest - så er det muligt. Har du god tid kunne man vente lidt i stedet og købe når Bella Velvet Set Pyjamas Nattøj Grå Missya er på udsalg, fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion ville ikke turde vente - lige nu er det nemt at bestille på internettet og med levering til døren - for kun DKK 499,95. En meget fornuftig pris synes vi hos Pashion.

Er Bella Velvet Set Pyjamas Nattøj Grå Missya ikke i den korrekte farve/størrelse kan du uden tvivl finde noget andet der falder i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af både pyjamas og Missya - så bare rolig - du skal nok finde noget for dig.

Så i tilfælde af du også leder efter nogle trendy GRISAILLE GREY Missya pyjamas til dame, så bør du ikke lede mere. Og husk at dele det med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto for køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

En af de største modebutikker online må man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. På trods af at selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlinebutikken foundet af to danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er en svensker med adresse i København, så man kan sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka som må siges at give dig overblik over fra alle de moderne brands i tiden helt uden du behøver at gå udenfor.

Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi gerne ville. Desuden vil de fleste gives den samme shopping-mulighed som de, som bor i midste af de allerstørste modehovedstader på jordkloden. Den mulighed har du hos os. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende sko, modetøj og accessories til damerne, men også en hel masse til mænd og børn så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at betale for en omgang porto. Verdens absolut største webshops er fyldt med produkter og har stort set altid kæmpe store udsalg.

Både kvinder og herrer har allerede opdaget det smarte ved at shoppe online og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så man kan finde næsten alt det, man står og mangler når du scroller gennem websites med sko, tøj og accessories.


Hvornår du skal gå med pyjamas

Der findes ingen tvivl om det faktum at mode til damer er det, der i tiden er blevet langt mere fremtrædende i moden. På trods af moden til mænd er kommet langt i løbet af de sidste år, så fylder damemode stadig langt oftere på modeugernes podier og hos forhandlerne. Trenden udstikkes oprindeligt af verdens mange designere, mens de viser deres kollektioner frem, men herudover findes der også det, som går under navnet gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, der tales om og stilen her bestemmes af de nævnte trendsættere, som er fuldstændigt ordinære mennesker med en forståelse for stil.

For damer ses der ikke udelukkende én style, men massevis af alternative, som hver især er målrettet mod hver deres segment af potentielle kundegrupper. Netop da der er så stor forskel på, hvilke modeller som klæder kvindekroppen i forskellige aldre, så er der desuden markant forskel på, hvad moden dikterer i de mange aldersgrupper. Ens for alle er ikke desto mindre stadigvæk både farver, model og sammensætning, der er overordnet udbredt mens andre er mere identificerede af formgiveren der har produceret det eller kvinderne, produkterne er produceret med henblik på. Nu til dags er kvindetøj inddelt i to højst ulig grupper, nemlig ’high street’, der tæller de ganske almindelige tøjbutikker som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Desuden kommer de prominente mærker i den mere pebrede ende af skalaen, her findes blandt andet Marc Jacobs og Gucci. Størstedelen af damer blander de 2 kategorier på kryds og tværs og skaber sådan en personlig style, som bliver bygget på moden, men stylet ud fra den individuelle præference. Da shopping på nettet er blevet langt mere udbredt, kan vi nu ikke udelukkende se mode i de fysiske butikker, men også på internettet, hvilket betyder, at man har alle kontinenter liggende for fingerspidserne. Hvilket åbner en meget større chance for at købe de aktuelle styles indenfor fashion for at lave en individuel stil.