+791.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bælte 6319
Bosswik

Bælte 6319

249,00 DKK

Du kan købe Belts fra Bosswik i denne online shop, så du kan helt undgå at skulle i en fysisk butik - og bare være i stilhed uden at skulle vente hos forhandleren. Du bør skynde dig, for netop farven Sort og denne model er rigtig populær, specielt for de mest gængse størrelser. Så køb så længe der stadig er på lager - det ville være så mega øv hvis du ikke når det.

  • Navn: Belts
  • Mærke: Bosswik
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: 85N, 120, 115G
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Miinto
Beskrivelse

Lige nu kan man bestille Sort Bosswik bælter for 249,00 DKK - en imponerende pris kan vi virkelige sige. For vi er fans af Bosswik, og ikke kun når det handler om bælter. For når det kommer til Bosswik er de virkelig med på moden, specielt når det gælder herre. Uanset om man vil bruge Belts til hverdag eller til en fest - så er det i den grad muligt. Hvis man har god tid kan man vente, og købe når Belts var på udsalg for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente, lige nu er det så nemt at bestille i webshoppen, leveret til døren - til kun 249,00,-. En meget fair synes vi bag Pashion. Er den ikke i den rigtige farve eller størrelse kan du helt sikkert købe noget fra samme brand der falder i sin smag. Miinto har et ret stort udvalg af bælter og Bosswik, så bare rolig, du skal nok finde noget for dig.

Så i tilfælde af du også leder efter fancy Sort Bosswik bælter til herre så behøver du ikke researche længere. Husk nu at dele Belts med din familie og venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Og glem ikke at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om farven Sort

Sort er for langt de fleste den perfekte gentleman og rigtig pæne farve. Det er den man vælger når man skal bruge habitten og også den nuance, der bliver solgt flest benklæder af. Det er en tone vi ser som synonym for magt. I herrernes garderober finder man heller ikke mange sæt, der ikke indeholder i hvert fald ét stykke sort tøj.

Det er en nuance, der viser sig helt fra toppen - hvor store dele af de mest kendte modedesignere ynder at benytte nuancen og helt til high street butikkerne, der også med stor sikkerhed har et kæmpe udvalg af sort på hylderne. Gennem moden er sort ofte blevet kendetegn for noget dystert og mørkt. Man ser som oftest skurken iført sort tøj og med kolde træk, hvor den gode som redder verden i sin lyse uniform.

Uanset det er nuancen ikke en mulighed vi viger bort fra når det kommer til hverdag og fest, for det er uden sammenligning den nuance, som udstråler mest elegance. Sågar på fødderne er vi drenge forfaldne til de sorte muligheder. Både i forhold til de klassiske laksko til de mere laid back kondier, er sort uden tvivl den mest valgte farve. Det er ikke kun fordi den er klassisk pæn - den er praktisk og passer til alt det andet man ellers har på hylderne.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri levering for køb over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er en ny og spændende mulighed for at handle på www. Platformen startede herhjemme og det blev grundlagt i 2009 og Miinto kan i 2018 prale af at have hele 7 lande i EU deltagende med deres varer på hjemmesiden. Den ting, der adskiller firmaet fra andre interntbaserede online platforme er, at det mod forventning ikke er en forretning, der selv har lager og tilbyder varer fra udvalgte forretninger. Det er helt modsat en samlet online platform for eksisterende forretninger, som ønsker at vise deres sortiment, men ikke føler at en enkelt webshop er en optimal løsning.

Når du køber på platformen er det således ikke en samlet fælles webbutik du køber i, men i stedet for en buket mindre butikker, der alle står for at holde styr på de bestillinger som lander i indbakken, plukke varerne og afsende dem til mennesker i hele landet. Det tilbyder en spændende platform for de, som ønsker at have muligheden for at købe lokalt, men også har glæde af at muligheden for at se, hvad hele markedet kan lokke med. Du kan nemt selv afgøre, om du ønsker at undersøge en præcis ting, en varekategori eller om du har lyst til at søge på location.

Hos Miinto kan du finde alt indenfor tøj til herrer, mode til kvinder, børnetøj, sportsudstyr, beauty og alt til huset. Der sælges med andre ord noget for de fleste – og man kan med garanti også have held med at finde de ting, I mangler!