Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bermuda Shorts Men
CMP

Bermuda Shorts Men

349,00 DKK 550,00 DKK -37%

Du kan nu købe CMP Bermuda Shorts Men i webshoppen og dermed sidde for dig selv uden stress i butikken.

  • Model: Bermuda Shorts Men
  • Mærke: CMP
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: 56R, 54R, 52R, 50R
  • Type: Shorts
  • Findes i farverne: Sort
  • Forhandler: Miinto

Du bør ikke vente længe, for lige netop farven Sort i denne model er ekstrem populær - og specielt for de størrelser der er normale. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi stolte over, at få mulighed for at vise dig om CMP Bermuda Shorts Men shorts .

Man ved ikke om Bermuda Shorts Men en dag ender på udsalg - fx til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man virkelig vente, for du ender måske bare med shorts fra CMP i en helt anden farve, model eller mønster? Når Miinto giver en toårig garanti kan det umuligt ende helt galt når det er et dansk lovkrav. Præcis ligesom med minimum fjorten dage returret, så du kan bare returnere Bermuda Shorts Men i tilfælde af nu det ikke passer, eller man ikke alligevel kan lide mønsteret på foran spejlet. Hvis du er klog, kan du melde dig til Miinto’s nyhedsbrev. Her kan du måske være heldig og få tilsendt en rabatkode ved din allerførste bestilling på 10 til 15 procent, eller måske mere. Ender du med at købe Bermuda Shorts Men må du huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Instagram. Vi går meget op i vores besøgenes oplevelser med at bruge vores produkt. Vi vil meget gerne have vores besøgenes bedømmelse. Miinto har rigtig gode anmeldelser rundt omkring, fx på Facebook, Trustpilot og Google, med levering indenfor meget få dage. Og du kan tracke ordren fra Miinto til dig. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu man kan finde CMP shorts lige her hos Miinto - der forhandler alle de kendte produkter?

Men selv om Miinto nok ikke er tænkt på som den ledende indenfor økologi - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke tænker over det. For det er nemlig i den grad et emne de tænker over. Bermuda Shorts Men laves i et super smart materiale. CMP er kendt for netop deres gode kvalitet, og måske specielt når det omhandler shorts. Selv om det ikke er sæson for Bermuda Shorts Men (og slet ikke i DK), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal købe Bermuda Shorts Men i farven Sort

Sort er for en del den optimale klassiske pæne farve. Det er sort man ender med at vælge, når man skal i festtøjet og også den tone, der sælges flest jeans i. Det er en nuance man associerer med autoritet og magt. I herrernes garderober findes der ikke mange kombinationer, der ikke indeholder i hvert fald et stykke sort tøj. Det er samtidigt en tone, som viser sig helt fra toppen - hvor de fleste af de mest populære tøjdesignere er vilde med at benytte den og helt til high street butikkerne der også uden tvivl har et enormt udvalg af sort tøj til både damer og herrer.

Igennem tiderne har sort ofte bruge som symbol for noget mørkt og ondt. Vi ser ofte skurken iført sorte gevandter og med hårdt træk, hvorimod den gode som redder verden i sin strålende rustning.

Til trods for det er tonen ikke noget vi undgår, når det handler om fest og til hverdag, for det er uden tvivl den nuance der giver stærkest indtryk af elegant stil. Sågar når det kommer til sko er vi drenge gladest for sort. Både når det handler om de klassiske laksko til de mere almindelige sneaks, er sort helt sikkert den mest solgte farve. Det er ikke alene fordi den er klassisk og pæn - den er nemlig også praktisk og går til alt det andet vi ellers har i garderoben.


Læs mere om Miinto
  • Leveringspris: Fri levering for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering 14 dage

Miinto kan tilbyde en spændende og anderledes mulighed for at købe tøj på www. Konceptet startede Her i Skandinavien og Miinto tog sin begyndelse i starten af 2009 og konceptet kan i dag være stolte af at have omkring 7 Europalande vist på platformen. De ting, der adskiller virksomheden fra andre online shoppingplatforme er, at den mod forventning ikke er enkelt butik, som selv har lager og køber varer fra specielle virksomheder. Det er i stedet for en kæmpe online shoppingplatform for fysiske butikker, som gerne vil vise deres varer, men ikke tænker at en enkelt online butik er en optimal løsning.

Hvis du shopper her er det således ikke en fælles webshop du køber i, men omvendt en masse mindre forhandlere, der uafhængigt af hinanden er ansvarlige for at ordne de bestillinger der ruller ind, håndtere de bestilte varer og afsende dem til kunder i hele Danmark.

Det tilbyder en fantastisk shop for dig, som gerne vil kunne at shoppe lokalt, men herudover har glæde af at chancen for at opleve, hvad resten af verden kan lokke med. Du kan nemt selv afgøre, om du ønsker at søge på en præcis ting, en varekategori eller om du hellere vil søge på beliggenhed. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, damemode, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og indretning. Der er således noget for alle – og man kan med garanti også finde det, man søger!


Hvornår du skal gå med shorts

Når det handler om herremode, er der virkelig set en kæmpe proces gennem de forrige år. Selvom der hele tiden har været trends og mode iblandt herrer, så er det primært ved beskrivelsen af den metroseksuelle livsstil og modeikoner indenfor den gruppe, at det er kommet til at blive vellidt og respekteret mellem det mandlige publikum at være interesseret i mode og at gå op i sit udseende. Den blev synlig gennem et mere nuanceret billede af mode og en lang række forskellige trends som en del af uens kredse. Tøj til herrer har derfor også på virkelig mange steder været meget mere ensidet samt fremhævet gennem, at man trækker i tøjet efter situationen og altså ikke som udtryk for personlig style. I den samme sammenhæng har det også i rigtig mange gange vist sig at være modehuse og navne i stedet for egentlige former, som har været gyldige. Ovenstående har til trods forandret sig vældigt over de sidste år, medens design for herrer er blevet utrolig meget mere mangfoldigt og der forekommer langt større chance for at skaffe og dyrke en personlig style. Den tendens har de populær mærker ligeledes observeret og som følge ser folk altså ydermere i videre udstrækning fokus på sortimenter og modehuse kun møntet på mænd i flere forskellige og segmenter.

I dag er der stort set samme variation i udtrykket, som er lavet til de mandlige forbrugere, som der ses i designs til de kvindelige forbrugere. Navnligt er trenden blevet fremstillet af magasiner og stilikoner, som arbejder sammen med mærkenavnene og således kan starte trends, der deles ligesom ringe i vandet mellem dem, der følger ikonerne og dem, der interesserer sig for mode. På samme måde som iblandt de kvindelige kunder, er det også i herremoden kommet til at blive meget mere anerkendt og søgt efter at opbygge en langt mere personlig stil, der ikke alene kommer fra mærkevarer, men ydermere har som tanke at fremhæve en individuel og speciel style. For de, der interesserer sig i fashion, er her altså trinvist kommet ligeså sammensat mulighed for individualitet som blandt damerne.