Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bias Satin Skirt Lang Nederdel Beige MOS MOSH
Bias Satin Skirt Lang Nederdel Beige MOS MOSH
MOS MOSH

Bias Satin Skirt Lang Nederdel Beige MOS MOSH

699,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe MOS MOSH Bias Satin Skirt Lang Nederdel Beige MOS MOSH maxi nederdele i denne online shop, så du på den måde kan fuldstændig undgå at gå i en fysisk forhandler - og dermed sid i fred og ro uden stress hos forhandleren. Men du burde ikke vente for længe - for lige netop denne farve er meget efterspurgt, og specielt for de størrelser der er normale. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt øv hvis du misser det.

  • Produktnavn: Bias Satin Skirt Lang Nederdel Beige MOS MOSH
  • Brand: MOS MOSH
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Maxi nederdele
  • Farve: Grøn, Brun
  • Butik: Boozt

Beskrivelse

Hvis du er på udkig efter at bestille de super lækre MOS MOSH Bias Satin Skirt Lang Nederdel Beige MOS MOSH maxi nederdele i Grøn, Brun til dame, så er du nemlig kommet til det helt korrekte sted. For hos www.pashion.dk er vi rigtig glade for netop maxi nederdele specielt når de er lavet af MOS MOSH.

MOS MOSH er specielt kendt for deres moderne design af maxi nederdele, og Bias Satin Skirt Lang Nederdel Beige MOS MOSH er bestemt ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre så kan man endda benytte Bias Satin Skirt Lang Nederdel Beige MOS MOSH ved alverdens anledninger - hvad end det er til fest eller en almindelig hverdag. Og netop nu kan de købes til blot DKK 699,00, som man jo må sige er en ekstremt god pris. Men husk du virkelig ikke bør vente alt for længe. For tilbuddet gælder kun hvis lager haves.

Men man kan overveje at vente og bede til de højere magter for nedsatte priser til januarudsalg, på et senere sommerudsalg, til black friday, eller til cyber monday, eller til lagersalg/outlet.

Og én af de klart største fordele for dig er, at Bias Satin Skirt Lang Nederdel Beige MOS MOSH kan bestilles i online shoppen. På den måde kan du undlade, at besøge en normal forretning.

Du kan uden tvivl købe det du er på jagt efter hos netop Boozt - for de har nemlig et kæmpe stort sortiment af netop MOS MOSH maxi nederdele i Grøn, Brun til dame. Lige netop Boozt kender man for sko, accessories & modetøj med hurtig leveringstid, fornuftige priser på levering, imponerende sortiment i de fleste kollektioner, modeller og farver.

Husk nu at anmelde af MOS MOSH Bias Satin Skirt Lang Nederdel Beige MOS MOSH lige her på siden. Og du må specielt huske at følge Pashion på vores sociale medie sider på Pinterest, Instagram og Facebook.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 30 dage

En af de store online webshops er et rendyrket Nordisk eventyr. For selv om at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, er webshoppen foundet af 2 danske mænd. Direktøren i denne tid er en svensker med adresse i København, så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der giver dig adgang til fra stortset alle de efterspurgte brands på markedet helt uden du behøver at gå udenfor. Shopping online er nok en af de hurtigste voksende markeder specielt fordi vi har en travl hverdag, som gør det svært at komme ud og shoppe lige så tit som man gerne ville gøre det. På samme tid ville vi alle gives den samme shopping-mulighed, som dem som er bosiddende midt i de helt store modehovedstader på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt tilbyder ikke alene modetøj til damer, men også masser til herrerne og drenge og piger så du kan købe til alle på en gang og kun skulle betale for en portion porto. Denne verdens allerstørste online modebutikker er fyldt med mærker og har altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og mænd har opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt, man drømmer om når du skimmer websites med sko, accessories og tøj.


Hvorfor du skal investere i MOS MOSH

Da danske Kim Hyldahl i totusindogti øjnede, det han kalder, ”Et hul i markedet”, blev det startskuddet til firmaet MOS MOSH. Allerede fra starten har det ligget i kortene, at kundegruppen til brandet ikke bare lå her, men tværtimod i hele Skandinavien og den ide har virket for det Koldingbaserede firma, der i skrivende stund kan bryste sig af et massivt plus på kontoen og en tilbagevendende kundekreds, som elsker de klassiske, fittede cowboybukser og pants fra firmaet.

Ideen bag mærket har alle dage været at skabe produkter, som får det bedste frem i den, som har det på. At producere cowboybukser og bukser til alle kvinder, der gør, at de føler sig godt tilpas og passer, optimalt - selv på trods af megen brug samt flere ture i vaskemaskinen. Da der er tale om et klassisk og uprætentiøst produkt, lægger MOS MOSH ekstra stor vægt på pasformen for at det sidder i skabet hver gang. Endvidere er valget af materialer af uhyreumådelig vigtighed, dersom det sluttelige resultat ender ud både pænt og holdbart. I løbet af en ret kortvarig tid opnåede det danske firma opbygget en omfattende kundegruppe gennem hele Norden og i Tyskland grundet brandets denimbukse og mærket har videre ekspanderet deres sortiment med en vifte af forskellige andre varianter indenfor dameekvipage. Nu kan kunder købe alt fra overdele, fittede blazere og lækre, veldesignede bukser til læderaccessories og lange toppe. Siden er majoriteten af aktierne af brandet blevet købt af en tysk kapitalfond, Findos Investor, som har betalt rundhåndet for brandet, der i skrivende stund har mere end syvhundrede forhandlere fordelt over både Skandinavien og i Tyskland.

Fremtiden byder på nye forhandlere over resten af Europa og muligvis desuden verden, nu, hvor Hyldahl og firmaet har den enorme, tyske kapitalfond som støtte til at bakke op om fremgangen.


Hvornår du skal gå med maxi nederdele

Der er ikke spørgsmål om det faktum at moden til kvinder er det, som i tiden er blevet mest synlig hos designerne. Til trods for herremoden er blevet mere synlig i de sidste år, så vejer damemode endnu meget oftere på podierne i modeugen og i forretningerne. Stilen bestemmes som udgangspunkt af de forskellige designere, når de fremstiller deres kollektioner frem, men desuden er der også det, som er kendt som gademode. Her er det moden på gaden, der er gældende og stilen her bestemmes af de såkaldte ’modeguruer’, der er ganske almindelige mennesker med forståelse for trends.

Hos damer findes der ikke udelukkende én trend, men imidlertid en vifte forskellige, som hver især er målrettet mod deres eget målgruppesegment af eventuelle kunder. Og idet der er så væsentlig forskel på, hvilke modeller som fremhæver kvinder i de mange forskellige aldersgrupper, så er der yderligere stor forskel på, hvad der er trenden iblandt de individuelle grupper. Fælles for dem alle er på den anden side tit både kulører, model og sammensætning, som er overordnet gennemgående mens andre synes mere identificerede af modehuset der har produceret det eller den målgruppe, produkterne er henvendt med henblik på.

Nu til dags er kvindemoden delt i 2 højst forskellige grupper, nemlig ’high street’, som inkluderer de helt dagligdags modebutikker som blandt andet Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Herudover er der de prominente brands i den dyre ende af prisskalaen, her ligger modehuse som Gucci og Marc Jacobs. Mange piger sammensætter de 2 modeklasser på forskellige måder og skaber sådan en unik stil, der bliver bygget på tidens trends, men stylet ud fra den individuelle garderobe. Efter internethandlen er blevet meget mere brugt, kan vi nu ikke bare se tøj i forretningerne, men også over internettet, hvilket gør, at vi har hele verden liggende for vores fingerspidser. Hvilket giver os en meget større chance for at købe de nutidige trends inden for modeverdenen til at skabe en unik style.