Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bikini Monica Bikini Brun Wheat
Bikini Monica Bikini Brun Wheat
Wheat

Bikini Monica Bikini Brun Wheat

249,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Bikini Monica Bikini Brun Wheat fra Wheat i denne online shop & lede i ro og mag uden at skulle stå i kø i butikken.

  • Model: Bikini Monica Bikini Brun Wheat
  • Brand: Wheat
  • Køn: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Bikinier
  • Findes i farverne: INK FLOWERS
  • Kan købes hos: Boozt

Du burde ikke være for langsom, for lige netop farven INK FLOWERS og denne model er rigtig eftertragtet, gælder specielt for de størrelser som er populære. Så skynd dig at køb mens de stadig er på lager - det er så ekstremt øv hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi virkelig stolte over at have mulighed for at fortælle dig om Wheat Bikini Monica Bikini Brun Wheat bikinier .

Man ved ikke om Bikini Monica Bikini Brun Wheat på et senere tidspunkt kommer på udsalg, for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør du virkelig vente, for man ender måske bare med bikinier fra Wheat i en helt anden farve, model eller mønster? Når der gives hele 2 garanti kan det umuligt gå galt, når det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med minimum 14 dage med mulighed for returnering, så du kan altid sende retur Bikini Monica Bikini Brun Wheat hvis det nu ikke passer i størrelsen, eller hvis nu du ikke alligevel kan lide farven i lyset derhjemme.

Hvis man er klog, så kan man overveje at tilmelde dig Boozt’s medlemsklub. Der kan man måske være heldig og få en rabat for sit allerførste køb på hele ti-femten%, måske mere.

Ender du med at købe Bikini Monica Bikini Brun Wheat må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi går meget op i vores besøgenes oplevelser med at bruge vores service. Vi vil meget gerne have din bedømmelse. Boozt har virkelig flotte anmeldelser mange steder, for eksempel på Facebook, Google og Trustpilot og leverer på kun få dage. Og så kan du tracke din ordre fra Boozt hjem til din dør. Så hvorfor gå et andet sted hen når du kan finde bikinier fra Wheat lige her på Boozt - der sælger stort set alle de mest populære produkter?

Men selvom Boozt ikke er husket som pioneren inden for økologisk modetøj - så er det ikke fordi de slet ikke går op i det. For det er i den grad et emne de går op i. Bikini Monica Bikini Brun Wheat laves i et rigtig lækkert materiale. Wheat er ret kendt for deres høje kvalitet, måske specielt når det handler om bikinier. Selv om det måske ikke er sæson for Bikini Monica Bikini Brun Wheat (og slet ikke for DK) - så bliver det det!


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

Måske en af de største butikker på nettet kan man vidst roligt sige er et rigtigt Nordisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø er onlineforretningen foundet af to danske drenge. Den øverste leder på nuværende tidspunkt er svensker med adresse i København så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som man må sige giver dig et kæmpe udvalg af varer fra de fleste de populære brands i modebilledet helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er måske en af de hurtigste voksende markeder, specielt fordi vi har travle hverdage der ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som man ville ønske det. På samme tid ville vi alle nok ønske den samme adgang til mode, som dem, der er bosat i midste af de absolut største modemetropoler i vores verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke bare sko og modetøj til kvinderne men også en hel masse til mændene og piger & drenge, så man kan købe til alle på en gang og udelukkende skulle købe med en gang fragt. Denne verdens største webshops er fulde af varer og har stort set altid store udsalgskategorier.

Både mænd og kvinder har opdaget glæden ved at shoppe på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den succes så man kan finde tæt på alt hvad du tænker på, når du scroller gennem websites med sko accessories og modetøj.


Mere om bikinier

I dag er familie allervigtigst i vores tilværelse og af den grund skal poderne også have det fornemmeste. Dette afspejler moden indenfor børnetøj også i langt højere grad end nogensinde førhen. Med tiden har modetøjet til børn udviklet sig mere end noget andet, hvilket har resulteret i, at der i dag findes utallige alternative mærker at vælge mellem, når mor skal købe udstyr til poderne i familien. Særligt igennem de sidste år optræder der et stort sporskift i livsstil her i det nordlige Europa. Imens det hidtil har været det kostbare og stilige design, der sås mest efterspurgt, er her I den tid vi lever blevet yderligere fokus på en masse anderledes områder ved modetøj til børn.

For det første skal tøjet være stærkt. Vores børn skal kunne tumle i udstyret og det skal kunne puttes i vaskemaskinen sammen med familiens ting. Derfor må tøjet netop være både slidstærkt, men herudover også behageligt.

Det er faktisk vores andet kriterie, som vi, fædre og mødre, stiller af kritier til det, som vi giver vores børn på. Det skal være rart og lækkert og have bevægelsesfrihed, så familiens børn kan undersøge den store verden uden at mærke nag fra skarvende elastikker eller stive stoffer. Slutteligt skal det helst være økologisk. Vi er i dag endnu mere end tidligere opmærksomme på det vi anstifter i vores Jord som forbrugere og samtidig er her endvidere kommet mere viden om, hvad den kedelige kemi, som kan findes i tekstilerne, gør ved ungernes kroppe. Af den grund er der øget opmærksomhed omkring økologi og bæredygtighed i forhold til vores afkom og den fremtid de går i møde. Specielt i Norden har vi desuden oplevet en kæmpe forøgelse i alernative dugfriske børnetøjsbrands, der er bevidste omkring miljø og det alvorlige ved kemi. Hvilket betyder at vi fædre og mødre og forbrugere har chancen for at købe mere bæredygtigt og desuden moderne tøj til børnene både herhjemme og i verden.