+883.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Billi Bi højhælet sandal, (Sort)
Billi Bi

Billi Bi højhælet sandal, (Sort)

594,00 DKK 599,95 DKK -1% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Billi Bi højhælet sandal, (Sort) sandaler med kilehæl fra Billi Bi online, så du kan slippe for at bevæge dig i en forhandler - og dermed sid i fred og ro uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren. Du bør ikke være for langsom - for netop farven Sort i denne model er yderst populær - gælder specielt for de størrelser der er mest gængse. Så køb så længe de er på lager - det ville være så mega ærgerligt hvis man misser det.

  • Produktnavn: Billi Bi højhælet sandal, (Sort)
  • Brand: Billi Bi
  • Køn: Dame
  • Størrelse: 38
  • Type: Sandaler med kilehæl
  • Farve: Sort
  • Find den hos: Miinto
Beskrivelse

I dette øjeblik kan man bestille Sort sandaler med kilehæl fra Billi Bi til dame for DKK594,00 en rigtig god pris må vi virkelige sige. For vi er nemlig glade for Billi Bi og ikke kun når man taler om sandaler med kilehæl. Billi Bi er de altid med på moden - i hvert fald når det gælder dame. Og hvad enten man skal bruge Billi Bi højhælet sandal, (Sort) til fest eller til hverdagsbrug - så er det i den grad muligt. Har du ikke travlt kan du vente lidt i stedet og bestille når Billi Bi højhælet sandal, (Sort) er på tilbud, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville ikke turde vente - for netop nu er det jo så nemt at bestille på internettet og leveret til døren - for kun 594,00 DKK. En meget god synes vi hos Pashion. Hvis den ikke er i den rigtige størrelse/farve kan du helt sikkert købe noget andet der falder i sin smag. Miinto har et stort udvalg af både Billi Bi og sandaler med kilehæl, så bare rolig - du finder noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du kigger efter smarte Sort Billi Bi sandaler med kilehæl til dame, så bør du ikke lede længere. Og husk nu at dele Billi Bi højhælet sandal, (Sort) med dine venner og familie på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit lækre køb.

Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på Facebook, Pinterest og Instagram.


Mere om farven Sort

Klassikeren alle kender. Sort symboliserer ofte det mørke. Skjult i skyggerne. Det er en nuance, som formørker de andre nuancer, og samtidigt en farve som kan bruges til at fremhæve mange andre kraftige slags farver i regnbuen.

Indenfor moden er det en mere gammeldags kulør, der betyder overklasse. Man kan typisk kende fra butikkerne som det sorte suit og smokingen til kvinder og den lille sorte. Det er en kulør de fleste af os har i vores klædeskab som en essentiel del af basisgarderoben. Af denne grund er det også en af nuancerne som man ser om og om igen i i det store modebillede både i butikkerne, samt hos de helt store designere. Samtidigt er det også en meget kraftfuld farve der udstråler både autoritet og magt. Af den grund ses mange personer i ledende stillinger med beklædning af både den formelle og uformelle slags i netop stil og farve, netop fordi nuancen i den grad understreger og udstråler magten i deres position. I denne tid ser vi ganske ofte sort inden for blandt andet forbilleder i musikbranchen. Desudenfindes de genkendelige typer fx helt sorte jeans, den lille sorte og til sidst men ikke mindst den klassiske smoking. Er du usikker på hvilken du vil tage på, så vil sort altid være et sikkert valg.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri porto ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er blevet en spændende og anderledes mulighed for at shoppe på nettet. Konceptet startede i Danmark og firmaet blev grundlagt i totusindogni og platformen kan i 2018 være stolte af at have hele 7 Europæiske lande repræsenteret på platformen. Den ting, som adskiller e-commerce platformen fra lignende online online platforme er, at den modsat hvad man kunne tro ikke er enkelt forretning, der selv har lager og tager varer ind fra en række mærker.

Det er faktisk en omfattende e-commerce platform for allerede etablerede shops, som gerne vil vise deres sortiment, men ikke lige tror at en enkelt webshop er en egentlig mulighed. Hvis du gør indkøb på platformen er det såfremdeles ikke en kæmpe webbutik du køber i, men omvendt en masse selvstændige butikker, der alle står for at ordne de bestillinger der kommer ind, pakke bestillingen og få dem afsendt til mennesker i alle afkroge af land og rige. Det giver en alsidig shop for de, der kunne tænke sig at have muligheden for at handle lokalt, men herudover har glæde af at chancen for at se, hvad hele verden har. Du kan hurtigt selv vælge, om du vil undersøge en præcis ting, en kategori eller om du har lyst til at søge på adresse.

Hos Miinto finder du alt indenfor tøj til herrer, kvindemode, tøj til børn, sport, beauty og bolig. Der udbydes med andre ord noget for os alle – og du kan sikkert også opdage de ting, I er på udkig efter!


Mere om Billi Bi

Søren og Evelyn Friis påbegyndte i 1936 at producere børnesko. Efter nogle år ekstenderede Friis-parret, og de påbegyndte netop derfor også med at fremstille sko til piger. Tiltaget som blev en enorm succes, og det er den fremstilling, brandet er mest omtalt for den dag i dag. Kreativitet, velkendt kvalitet og veludført arbejde har altid været familien Friis’ varemærke, og det kendetegner også Billi Bi nu.

I dag er skogiganten ejet af søn og barnebarn af Friis-parret - Carl og Carsten Friis. Sønnen Carl har oftest sluttet sig til sine forældre på skofabrikken, og som ung mand tog han til skomodens højborg Italien for at studere skomode. Han fik anerkendelse i den modetabloid, så det danske brand har solide toner af mode i ekstremt god kvalitet. Brandet er som udgangspunkt et subbrand til det faktiske hovedbrand Fransi. I dag er mærket et af de mest fremtrædende skobrands i dansk og nordisk skoindustri. Skobrandet laver sko med omtanke for det populære, det kantede og det unge. Brandet forsøger konstant at gentænke deres mærke, så man altid får sidste modetendens, når du får sko fra skogiganten.

I dag sælger skogiganten alt i kategorien fodtøj. Skomærket producerer fodtøj af bedste kvalitet. Billi BI designer langskaftede støvler, høje hæle høje sandaler, loafers, sneakers og tilbehør som eksempelvis sokker, muleposer og imprægnering. Du kan få skomærket i adskillige danske, men også i udenlandske shops - både online og fysisk. Det kan du, fordi man køber kvalitetssko for pengene. Den uovervindelige tradition for skomageri, konstitueret i familien, videreføres. Og familien bliver ved med at overraske andre.


Læs mere om sandaler med kilehæl

Man må sige der er en kendt metafor om piger og deres dyrebare sko. På samme måde som lækkert tøj og glimtende smykker kan de helt perfekte sko gøre en kæmpe forskel, når du skal lave det helt rigtige look.

Gennem tiden har kvindefødder været forbundet med mystik. I det nittende århundrede var de store krinoliner blevet designet for give udtryk for, at kvinden ingen underkrop havde og netop derfor var et glimt af hendes fødder i datidens kvindesko altid forbundet med stor erotik. Til trods for at fødderne på flere måder end en er blevet mere synlige i denne tid, er de stadig en vigtig del af den femininitet kvinder kan udstråle. Sko spiller i den sammenhæng den vigtigste rolle, for med de rigtige høje hæle kommer benene til at synes længere og mere slanke mens hele kroppen rankes.

Det er dog mere endde kendte sko med røde såler, som er efterspurgte nu, for det er ligesom ved fyrerne har de kendte kondier også fået en reprise hos damerne. De findes i alverdens farver og for alle pengepunge, så man finder sjældent en garderobe i dag, der ikke prydes af mindst et par sneakers til hverdag. For os tæller skoene i ligeså høj grad i gadebilledet som tøjet og accessories.