Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Black Puff Sleeve Blazer
Co'Couture

Black Puff Sleeve Blazer

1.169,10 DKK 1.299,00 DKK -10% Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Black Puff Sleeve Blazer blazere fra Co'Couture hos Miinto her & bare være i ro og mag uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

  • Produkt: Black Puff Sleeve Blazer
  • Mærke: Co'Couture
  • Produceret til: Dame
  • Findes i størrelserne: XL, S, M, L
  • Kategori: Blazere
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Miinto

Du bør ikke vente længe, for lige netop denne farve er ekstrem efterspurgt - specielt for de mest populære størrelser. Køb så længe der stadig er på lager - det ville være så mega ærgerligt hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Lige nu kan man finde Co'Couture blazere for 1.169,10 DKK - en fornuftig udsalgspris må vi i den grad sige. For vi hos Pashion er i den grad fans af Co'Couture, især når det handler om blazere. For Co'Couture er de altid med på moden, specielt når det gælder dame. Og hvad enten man skal benytte Black Puff Sleeve Blazer til en fest eller til hverdag, så har du muligheden.

Hvis du ikke har travlt kan du vente lidt i stedet og bestille når Black Puff Sleeve Blazer er på tilbud for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville ikke vente, lige nu er det jo så nemt at bestille online og leveret til døren, til kun 1.169,10 kr.. En meget god synes vi. Er Black Puff Sleeve Blazer ikke i den helt rigtige størrelse og farve kan man helt sikkert finde noget fra samme brand som vil falde i din smag. Miinto har et ret stort udvalg af både Co'Couture og blazere - så - du finder helt sikkert noget der passer dig.

Så i tilfælde af du også leder efter moderigtige Sort blazere fra Co'Couture til dame, så skal du ikke kigge mere. Husk at dele Black Puff Sleeve Blazer med dine venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit geniale køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Hvorfor du skal købe Black Puff Sleeve Blazer i farven Sort

Klassikeren over alle klassikere. Sort symboliserer ofte det onde. Skjult i skyggerne. Det er en farve som formørker de mange andre kulører men på samme tid også nuancen, der kan bruges til at indramme flere andre lette slags farver i modebilledet. I vor tid er det en old school farve der udstråler overklasse og elegance. Vi kan typisk kende fra beklædning som det helt klassiske jakkesæt og smoking til kvinder samt cocktailkjolen. Det er en kulør de fleste har blandt vores tøj som en del af hverdagsgarderoben. Derfor er den en af de toner man ofte ser i i det store modebillede både ude i verden, samt på runways.

Samtidigt er det også en meget kraftfuld farve der udtrykker magt og autoritet. Af den grund ser man flere mennesker i magtfulde jobs med dragter til alle situationer i denne nuance - netop fordi den understreger og udstråler magt. I dag ser vi rigtig ofte sort indenfor store forbilleder i moden. Ud over deter de klassiske modeller som helt sorte jeans, den sorte kjole og til sidst men ikke mindst den helt sorte smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvilken du vil vælge så vil sort altid være et godt valg.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Leveringspris: Gratis fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 14 dage

Miinto er blevet en ny og anderledes mulighed for at handle online. Ideen begyndte herhjemme og firmaet tog sin begyndelse i begyndelsen af det nye millenium og Miinto kan lige omkring sin 10 års fødselsdag prale af at have i omegnen af syv lande i Europa deltagende på nettet. De ting, der separerer virksomheden fra lignende netbaserede online platforme er, at Miinto slet ikke er en forhandler, der selv har lager og tilbyder varer fra et udvalg af producenter.

Det er i stedet for en stor online platform for fysiske butikker, som drømmer om udbyde deres varer, men ikke helt tænker at en privat webshop er en god mulighed. Når du shopper på Miinto er det altså ikke en fælles online butik du støtter, men omvendt en masse selvstændige forretninger, der hver for sig er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger der lander i indbakken, håndtere det bestilte og få dem sendt til mennesker i hele landet. Det giver en alsidig platform for dem, der kunne tænke sig at have muligheden for at shoppe lokalt, men herudover har glæde af at chancen for at opleve, hvad resten af verden kan tilbyde. Du kan let selv afgøre, om du vil tjekke markedet for en helt bestemt vare, en varegruppe eller om du ønsker at søge på lokation. Hos Miinto udbydes alt indenfor herretøj, kvindemode, tøj til børn, sport, skønhed og alt til huset. Der sælges på denne måde noget for største dele af os – og man kan med stor sandsynlighed også finde den ting, du søger!


Om blazere

Der er ingen spørgsmål om det faktum at moden til kvinder er det, der i årene er blevet mest synlig i modemagasinerne. På trods af herremoden er kommet rigtig godt efter det gennem tiden, så vejer mode til kvinder stadig langt oftere på modeugernes podier og i forretningerne.

Trenden udstikkes åbningsvis af verdens forskellige modeguruer, idet de fremviser designernes styles frem, men herudover tilkommer der også det, der går under navnet gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, som tales om og stilen her styres af de omtalte modemoguler, som er helt almindelige folk med forståelse for trends.

Hos kvinder er der ikke udelukkende én trend, men tværtimod en bred vifte alternative, som hver især taler til hver deres segment af mulige kunder. Og siden der findes så væsentlig forskel på, hvilke snit som passer den kvindelige krop i mange forskellige aldre, så findes der derudover mærkbar forskel på, hvad der er trenden iblandt de mange aldre. Fælles for alle er ikke desto mindre tit både nuancer, model og blanding, der er universalt brugt mens andre synes mere identificerede af modehuset som har fremstillet det eller damerne, tøjet er designet til. I disse dage er tøj til damer delt i to særdeles forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der er de ganske almene kæder som blandt andet Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Ellers kommer de mere eksklusive mærker i den kostbare ende af skalaen, her er brands som Gucci og Marc Jacobs.

Langt de fleste forbrugere blander de to kategorier på kryds og tværs og laver på den måde en personlig stil, der bliver bygget på stilen i tiden, men kombineret ud fra den unikke style. Som en følge af at handel på nettet er blevet mere kendt, kan vi i dag ikke bare finde mode i butikkerne, men ligeledes på nettet, hvorfor man har alle mærker liggende ved fingerspidserne. Hvilket giver en kæmpestor chance for at købe de aktuelle modetendenser indenfor modeverden for at skabe en unik style.