Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Mmblake Night Pant Slimfit Bukser Lyserød MOS MOSH
Mmblake Night Pant Slimfit Bukser Lyserød MOS MOSH
MOS MOSH

Mmblake Night Pant Slimfit Bukser Lyserød MOS MOSH

999,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Blake Night Pant Sustainable Slimfit Bukser Lyserød MOS MOSH
  • Brand-navn: MOS MOSH
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Slim fit bukser
  • Farve: Sort, Blå
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe MOS MOSH Blake Night Pant Sustainable Slimfit Bukser Lyserød MOS MOSH slim fit bukser så længe de er på lager. Det er så mega irriterende hvis du misser det. Men du burde skulle skynde dig, for netop denne model i Sort, Blå er rigtig eftertragtet - og specielt for de størrelser som er mest populære. Du kan købe her, og på den måde kan du helt undgå at skulle i en fysisk forhandler. På den måde kan du dermed sidde for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.


Beskrivelse

Netop nu kan man købe MOS MOSH slim fit bukser for DKK999,00, en virkelig god produktpris kan vi nok sige. For vi hos Pashion er i den grad imponerede over MOS MOSH men ikke kun når vi taler om slim fit bukser. MOS MOSH må man sige de er altid med på moden, specielt når det kommer til dame. Og uanset om man skal benytte Blake Night Pant Sustainable Slimfit Bukser Lyserød MOS MOSH til fest eller hverdag - så har du i den grad muligheden. Hvis du har god tid kunne du vente, og købe når Blake Night Pant Sustainable Slimfit Bukser Lyserød MOS MOSH var på udsalg/tilbud for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi bag Pashion.dk ville dog ikke vente - for lige nu er det så nemt at købe i webshoppen, leveret til din dør, for kun 999,00 DKK. En rigtig fornuftig synes vi. Hvis Blake Night Pant Sustainable Slimfit Bukser Lyserød MOS MOSH ikke er i den rigtige farve og størrelse kan du helt sikkert finde noget andet som vil falde i din smag. Boozt har et ret stort udvalg af slim fit bukser og MOS MOSH - så bare rolig - du finder helt sikkert noget du skal bruge.

Så hvis du også er på jagt efter moderne MOS MOSH slim fit bukser, så behøver du ikke researche mere. Og husk at dele Blake Night Pant Sustainable Slimfit Bukser Lyserød MOS MOSH med dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit smarte køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Om at gå i slim fit bukser i Sort, Blå

Klassikeren vi alle kender. Sort symboliserer ofte ondskaben. Skyggerne og det skjulte. Det er farven der opsluger mange andre kulører, men på samme tid også farven, som kan bruges til at indramme andre klare typer farver på paletten. I dag er det en mere klassisk kulør som udstråler overklasse. Vi kan ofte kende den fra beklædning som det helt officielle suit og smoking til kvinder og den lille sorte cocktailkjole. Det er en tone vi har i vores garderobe fungerende som en del af garderoben. Som følge heraf er det også en af nuancerne man ser igen og igen i i det store modebillede både ude i verden men også i high fashion. Det er samtidigt også en kraftfuld farve der symboliserer magt og autoritet. Derfor ser vi også mange personer i høje jobstillinger med tøj af både den formelle og den uformelle slags i stil og farve, netop fordi den sorte i den grad understreger og udstråler magt. I disse dage ser vi meget ofte sort inden for blandt andet forbilleder i musikken. Desudenfindes også de kendte og elskede modeller fx de sorte bukser, den lille sorte cocktailkjole og til sidst men ikke mindst den sorte smoking. Er du i tvivl om, hvad du bør tage på så er sort altid et godt valg.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering for køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største tøjforretninger på nettet må man sige er et rendyrket skandinavisk eventyr. Til trods for selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø så er onlineforretningen startet op af to danske drenge. Lederen på toppen i denne tid er også svensker med bopæl i København, og han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, der man må sige giver et udvalg af fra stortset alle de efterspurgte brands i modebilledet helt uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er måske en af de hurtigste voksende markeder fordi mange af os har travle hverdage der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på shopping så tit som vi gerne ville. Ydermere vil vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som de, der er bosiddende i midste af de allerstørste modebyer i verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt tilbyder ikke bare sko, modetøj og accessories til damer, men også masser til herrer og piger og drenge, så man kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle købe med en omgang porto. Denne verdens aller største online modebutikker bugner af mærker og har nærmest altid kæmpe store lagre med produkter på tilbud. Både mænd og damer har allerede fundet glæden ved at købe ind i onlinebutikker og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes, så man kan finde i omegnen af alt man ønsker, når man skimmer websites med sko accessories og modetøj.


Hvorfor du skal investere i MOS MOSH

Da Kim Hyldahl i ’10 så, det man betegner som, ”Et hul i markedet”, blev det starten på firmaet MOS MOSH. Allerede fra den første dag har det været ideen, at målgruppen til mærket ikke bare lå herhjemme, men derimod i hele Skandinavien og den plan har betalt sig for det Koldingbaserede fashionbrand, som nu kan pryde CVet med et massivt plus på kontoen og en fast kreds af kunder, der sværger til de æstetiske, velsiddende denimbukser og slacks fra brandet. Tanken omkring mærket har fra dag et været at lancere produkter, der får det bedste frem i kvinderne, som køber det. At skabe bukser i denim og pants til kvinder, der bevirker, at de er godt tilpas og passer, lige i øjet - også efter hyppig brug og utallige vaske. Nu da det bygger på et klassisk og simpelt produkt, lægger mærket kæmpe vægt på pasformen for at det er helt optimalt hver eneste gang. Herudover er udvælgelsen af materialer af uhyreumådelig format, dersom det sluttelige resultat er både moderigtigt og stærkt. Gennem en rimelig kort tid opnåede brandet anlagt en ekstensiv kundebase gennem hele Skandinavien og i resten af Nordeuropa på grund af deres jeans og brandet har herefter udvidet deres udvalg med mange andre forskellige dele indenfor beklædning. I tiden kan man finde alt fra skjorter, blazere og skønne, velsiddende pants til læderting og lange skjorter. Siden er majoriteten af aktierne af firmaet blevet købt af en kapitalfond i Tyskland, Findos Investor, som har punget ud for mærket, der i skrivende stund har i omegnen af syvhundrede butikker, der sælger deres varer fordelt over både Skandinavien og i resten af Nordeuropa. Fremtiden byder på nye forhandlere over hele EU og måske desuden verden, nu, da Kim Hyldahl og MOS MOSH har den enorme, tyske investor i ryggen til at hjælpe med fremgangen.


Mere om slim fit bukser

Der findes ingen tvivl om det faktum at damemoden er den, som i løbet af årene har været mest distinkt i butikkerne. Til trods for mode til herrer er blevet mere synlig i tiden, så fylder dametøj endnu langt oftere på modeugernes runways og hos forhandlerne. Moden sættes åbningsvis af verdens forskellige modeemperier, mens de fremviser sæsonens styles frem, men ind imellem findes der ligeledes det, som er kendt som street fashion. Der er det moden udenfor butikkerne, der tales om og moden her styres af de omtalte ’modemoguler’, der er helt ordinære mennesker med en sans for mode. For kvinder ses der ikke bare én style, men derimod en vifte forskellige, som hver er målrettet mod hver sit målgruppesegment af fremtidige kvinder. Og netop idet der er så stor forskel på, hvilke snit der understreger kvindekroppen i mange forskellige aldersgrupper, så er der derudover markant forskel på, hvad der er moderne i de individuelle grupper. Fælles for dem alle er dog ofte både prints, model og blanding, som er overordnet fremherskende mens andre findes langt mere skabt af dem der har designet det eller kunderne, produkterne er designet til. Nu til dags er kvindetøj delt i 2 yderst forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som omfatter de helt almindelige forhandlere som blandt andet Hennes & Mauritz eller Gina Tricot. Yderligere findes de mere prominente mærker i den dyre ende af skalaen, her findes blandt andre Marc Jacobs og Gucci. Størstedelen af forbrugere mixer de to kategorier på forskellige måder og laver på denne måde en individuel style, som er skabt af tidens mode, men sammensat ud fra den personlige stil. Grundet at internethandlen er blevet meget mere brugt, kan vi nu ikke kun købe mode i forretningerne, men ligeledes via internettet, hvilket gør, at vi har alle kontinenter liggende ved vores fingerspidser. Det giver os en uendelig chance for at købe de nærværende modetendenser inden for modeverden når vi ønsker at lave en unik stil.