Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bonnie Low Waist Jeans Skinny Jeans Blå Gina Tricot
Bonnie Low Waist Jeans Skinny Jeans Blå Gina Tricot
Gina Tricot

Bonnie Low Waist Jeans Skinny Jeans Blå Gina Tricot

279,00 DKK

Køb Bonnie Low Waist Jeans Skinny Jeans Blå Gina Tricot skinny jeans fra Gina Tricot i denne onlineshop, så du kan slippe for at gå i en butik - og stille og roligt sid i ro og mag uden at skulle stå i kø i butikken. Du burde ikke vente længe - for netop denne farve er rigtig efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser som er mest normale. Så køb så længe de er på lager, det ville være så ærgerligt hvis man går glip af det.

  • Produktnavn: Bonnie Low Waist Jeans Skinny Jeans Blå Gina Tricot
  • Brand-navn: Gina Tricot
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Skinny jeans
  • Farve: Dk blue h (5003)
  • Forhandler: Boozt
Beskrivelse

I dag kan man bestille Dk blue h (5003) Gina Tricot skinny jeans til dame til 279,00 kr. - en rigtig god udsalgspris må vi i den grad sige. Og vi hos Pashion er nemlig fans af Gina Tricot ikke kun når det omhandler skinny jeans. For Gina Tricot må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til dame. Uanset om man skal benytte Bonnie Low Waist Jeans Skinny Jeans Blå Gina Tricot til fest eller til hverdagsbrug - så har du i den grad muligheden. Har du ikke travlt kunne du i stedet vente og bestille når Bonnie Low Waist Jeans Skinny Jeans Blå Gina Tricot var på udsalg, for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi bag Pashion ville ikke turde vente - for lige nu er det så nemt at bestille på nettet, med levering til døren, for kun 279,00 DKK. En meget god synes vi hos Pashion. Er Bonnie Low Waist Jeans Skinny Jeans Blå Gina Tricot ikke i den rigtige størrelse og farve kan man helt sikkert finde noget fra samme brand der falder i sin smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Gina Tricot og skinny jeans - så, du finder helt sikkert noget der passer dig.

Så hvis du er på udkig efter de fede Dk blue h (5003) Gina Tricot skinny jeans så behøver du ikke researche mere. Husk nu at dele med dine venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri levering for køb over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max to dage
  • Returbetingelser: Fri retur i 30 dage

Den store tøjforretninger på nettet kan man vidst roligt sige er et ægte Nordisk eventyr. For selv om at selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø så er onlineforretningen startet op af to danske drenge. Den øverste leder i denne tid er også en svensker med bopæl i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige.

Boozt er et kæmpe online shoppemekka som man må sige giver dig adgang til fra stortset alle de udbredte brands i dag uden man behøver at bevæge dig fra sofaen.

Online shopping er en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi mange af os har travle hverdage som ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj lige så tit som vi gerne ville. Samtidig ville de fleste tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som dem der er bosat midt i de aller største modebrændpunkter på kloden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt har ikke alene accessories, modetøj og sko til kvinderne, men også til herrer og drenge & piger, så man kan finde det hele med et klik og kun skulle købe med en omgang fragt. Verdens allerstørste online modebutikker er fulde af brands og har nærmest altid store tilbudskategorier. Både kvinder og mænd har allerede opdaget det smarte ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde tæt på alt man tænker på når du scroller gennem siderne med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal købe Gina Tricot

Mærket, Gina Tricot, er i disse år verdenskendt og allermest kendt for sine lette og moderigtige items til favorable priser. I slutningen af nittenhundredetallet, da historien tog sin begyndelse, var det en drøm om at fremstille styles til overkommelige priser for kvindlige forbrugere verden over, som udgjorde grunden for ideen. Den kom til omkring bordet i familiens køkken hos Jörgen og Anette Appelquist i byen Borås.

I mere end 20 år på markedet har mærket i disse dage mere end hundredefirs butikker ud over Norden og i Nordeuropa og kan være stolt af over 1900 ansatte. Gina Trocot er et brand, der har opnået en popularitet sammenfaldende med H og M samt en vifte af andre populære prisbevidste mærker, der har taget forbrugerne med storm. Gina Tricot er i løbet af årene blevet anerkendt for deres hurtige produktionstid, som gør det muligt, at en funklende ny ide kan arbejde sig fra design til salgbart produkt på i omegnen af to uger. På den måde har de ved at komme først med de nyeste trends og de mest gunstige priser muligt. I disse år er det ikke længere Jörgen og Anette Appelquist, som er direktører for firmaet, men i stedet deres barn, Victor, som forsøger at lede familiens ide videre og bygge videre på den succes hans forældre startede for snart et kvart århundrede siden.

Ved at sørge for, at fremstillingen af varer bibeholdes og prisen forbliver at være en positiv oplevelse, har den nye direktør magtet at lave et modehus, som ikke bare har stor succes i de fysiske lokationer, men desuden har fået websalg, som er værd at snakke om. Hvad fremtiden videre kommer til at betyde for familien Appelquist er svær at sige, men, hvis familien opretholder firmaets hidtilværende succes, ser tingene rigtig godt ud for familievirksomheden med hovedsæde i hjembyen Borås og kunder over hele Eurpoa, som køber firmaets feminine designs til fordelagtige priser.


Hvorfor du skal købe skinny jeans

Der findes ingen tvivl om, at moden til kvinder er den, der i årene er blevet langt mere åbenbar på markedet. På trods af herremoden er blevet mere synlig i løbet af den sidste tid, så vejer dametøj endnu langt mere på modeugernes runways og i butikkerne. Trenden udstikkes åbningsvis af verdens talrige designere, mens de viser sæsonens kollektioner frem, men endvidere findes der ligeledes det, som kendes som gademode. Der er det moden udenfor butikkerne, som gør sig gældende og moden her bestemmes af de nævnte ”trendsættere”, der er ganske gennemsnitlige mennesker med stor forståelse for stil. Blandt damer findes der ikke udelukkende én trend, men tværtimod en række alternative, som alle taler til hver sit segment af potentielle kvinder. Og netop siden der ses så mærkbar forskel på, hvad der understreger kvinder i forskellige aldersgrupper, så findes der desuden væsentlig forskel på, hvad der er trenden iblandt de forskellige segmenter. Fælles for alle er på den anden side gang på gang både prints, model og blanding, der er overordnet udbredt imens andre er mere skabt af dem som har produceret det eller kvinderne, tøjet er lavet til. Nu om dage er tøj til damer inddelt i 2 højst ulig grupper, nemlig ’high street’, som omfatter de helt almindelige modebutikker som blandt andre Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Tillige findes de mere eksklusive mærker i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her findes blandt andet Gucci og Marc Jacobs. Langt de fleste damer blander de 2 kategorier med hinanden og skaber sådan en personlig style, som bliver bygget på moden, men sammensat ud fra den unikke garderobe. Efter handel på nettet er blevet meget mere udbredt, kan vi nu ikke udelukkende finde mode i de fysiske forretninger, men også via internettet, hvilket gør, at man har hele verden liggende ved fingerspidserne. Det giver en kæmpestor chance for at vælge mellem de nutidige trends indenfor mode når vi ønsker at lave en individuel style.