+746.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Boots 7426 Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boots Flat Heel Sort Billi Bi
Boots 7426 Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boots Flat Heel Sort Billi Bi
Billi Bi

Boots 7426 Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boots Flat Heel Sort Billi Bi

1.399,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Boots 7426 Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boots Flat Heel Sort Billi Bi
  • Mærke: Billi Bi
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Chelsea boots
  • Findes i farverne: Sort, Brun
  • Forhandler: Boozt

Skynd dig at køb Boots 7426 Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boots Flat Heel Sort Billi Bi fra Billi Bi mens der stadig er på lager. Det er så mega øv hvis man misser det. Men du bør skynde dig, for netop denne model i Sort, Brun er meget efterspurgt - gælder specielt for de størrelser som er normale. For du kan nu købe i denne onlineshop, så du på den måde kan fuldstændig undgå at skulle i en forhandler. På den måde kan man stille og roligt sidde i stilhed uden at skulle høre på sælgere hos forhandleren.


Beskrivelse

Netop nu kan man bestille Sort, Brun Billi Bi chelsea boots til kun DKK1.399,00 - en imponerende købspris må vi i den grad sige. For vi på Pashion.dk er i den grad fans af Billi Bi specielt når det omhandler chelsea boots. Billi Bi må man sige de er med på moden, specielt når det gælder dame. Og hvad enten man vil bruge Boots 7426 Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boots Flat Heel Sort Billi Bi til hverdag eller til en fest, så er det muligt.

Hvis man ikke har travlt kunne man vente lidt og købe når Boots 7426 Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boots Flat Heel Sort Billi Bi er på tilbud for eksempel på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi ville ikke turde vente - lige nu er det jo så nemt at købe online og leveret til din dør, for kun DKK1.399,00. En rigtig fornuftig synes vi. Er Boots 7426 Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boots Flat Heel Sort Billi Bi ikke i den helt korrekte størrelse eller farve kan du med garanti købe noget fra samme brand som vil falde i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Billi Bi chelsea boots - så fortvivl ikke, du skal nok finde noget for dig.

Så i tilfælde af du også leder efter nogle moderne Sort, Brun Billi Bi chelsea boots til dame, så bør du ikke kigge mere. Og husk nu at dele med dine venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb. Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Hvorfor du skal købe Boots 7426 Shoes Boots Ankle Boots Ankle Boots Flat Heel Sort Billi Bi i farven Sort, Brun

Klassikeren alle kender. Sort viser ofte det mørke. Det skjulte og skyggerne. Det er kuløren som overskygger mange andre nuancer, men også en farve der kan bruges til at skabe kontrast til flere andre lyse farver på paletten. I modebilledet er det en old school farve, der udstråler elegance og overklasse. Man kan typisk kende fra klædeskabet som det sorte jakkesæt og smokingen til kvinder samt den lille sorte kjole. Det er tonen størstedelen af os har i vores klædeskab fungerende som en del af hverdagsgarderoben. Som følge heraf er det også en af nuancerne som man igen ser i i det store modebillede både i butikkerne og også hos de helt store designere. Det er på samme tid også en kraftfuld farve der symboliserer både magt og autoritet. Derfor ser man også mange mennesker i høje jobstillinger med uniformer til både hverdag og job i netop sort fordi den sorte virkelig understreger den position de sidder i. I tiden ser man ganske ofte sort indenfor blandt andet forbilleder i musik og mode. Herudoverfindes også de helt klassiske og genkendelige slags fx de helt sorte bukser, den lille sorte og til sidst men ikke mindst den mørke smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvad du bør vælge, så vil sort altid være en sikker vinder.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

Den store online webshops kan man sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. Til trods for at selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø er onlineforretningen foundet af 2 danskere. Den øverste leder i dag er svensker som bor i København så man kan roligt sige han kører historien videre. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver dig adgang til fra stortset alle de moderne brands i modebilledet helt uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de største markeder i dag netop fordi rigtig mange har en travl hverdag, der ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping så ofte som vi ville ønske det. Ydermere vil vi alle nok gives den samme shopping-mulighed som dem som er bosat midt i de absolut største modebrændpunkter i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt har ikke udelukkende modetøj, sko og accessories til kvinder men også en hel masse til herrer og børnene så man kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle betale en portion porto. Verdens aller største online forretninger er fulde af produkter og har også altid store udsalgskategorier. Både mænd og kvinder har opdaget glæden ved at købe ind online og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde stort set alt man tænker på når du scroller gennem websiderne med sko, modetøj og accessories.


Læs mere om Billi Bi

Søren og Evelyn Friis begyndte i 1936 at producere børnesko. Efter et par år ekspanderede Søren og Evelyn Friis, og de startede derfor med at formgive fodtøj til kvinder. Fremstillingen endte med at blive en massiv optur, og det er den fremstilling, skomærket er mest omtalt for i dag. Kreativitet, imponerende produktkvalitet og formidabelt håndværk har altid været familien Friis’ kendetegn, og det betegner også Billi Bi i dag. I dag er firmaet ejet af søn og sønnesøn af Evelyn og Søren Friis - Carl og Carsten Friis. Sønnen har altid arbejdet med sine forældre på skofabrikken, og som ung mand drog han til skomodens højborg Italien for at studere skodesign. Han fik ros i den modetabloid, så det danske brand har stærke toner af designmode i ekstremt god kvalitet. Billi Bi er egentlig et subbrand til det faktiske brand Fransi. På nuværende tidspunkt er skomærket et af de mest fremtrædende skobrands i den danske og skandinavisk modeindustri.

Skogiganten laver sko med omtanke for det populære, det edgy og det unge. Skogiganten forsøger hele tiden at nyfortolke deres image, så man ustandseligt får nyeste mode, hvis man anskaffer sko fra mærket.

Den dag i dag sælger skomærket alt inden for sko. Skomærket designer sko af bedste kvalitet. Skomærket designer støvletter, stilletter espadriller, loafers, sportsko og tilbehør såsom glimmerstrømper, muleposer samt imprægnering. Man kan få mærket i adskillige nationale, men i internationale forretninger - både online og analogt. Det kan du, fordi du køber kvalitetsfodtøj for pengene. Den overlegne tradition for skomageri, konstitueret i familien Friis og Billi Bi, videreføres. Og familien bliver ved med at glæde andre.


Om chelsea boots

Der er noget helt specielt ved damer og sko. Som lækkert tøj og glitrende smykker kan de helt perfekte sko virkelig gøre en vældig forskel, når du skal kreere det rigtige look.

Længe tilbage har kvindernes fødder altid været forbundet med mystik. I det nittende århundrede var kvindernes store underdele designet for give indtrykket af, at kvinden ingen underkrop havde og præcis derfor var selv det mindste glimt af fødderne i datidens knapstøvler altid forbundet med stor sensualitet. Selv om fødderne på alle måder er blevet mere synlige i denne tid, er de stadig en vigtig del af den femininitet damer kan vise. Sko spiller netop i denne sammenhæng den mest fremtrædende rolle, for med de rigtige hæle kommer benene til at virke længere og mere slanke mens holdningen rankes. Det er dog ikke barestiletterne med røde såler, som er på mode i disse tider, for ligesom blandt fyrerne har de populære kondisko også fået en renæssance hos damerne. De findes i alverdens regnbuens farver og til alverdens priser, så man finder næppe en garderobe i dag, der ikke har mindst ét par klassiske, moderne sneakers.

Nu fylder skoene lige så meget i modebilledet som accessories og tøjet.