+873.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Brixon Quartz Dame Lommeur med halskæde 547
Brixon

Brixon Quartz Dame Lommeur med halskæde 547

398,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Brixon Brixon Quartz Dame Lommeur med halskæde 547 bælter online, så du kan fuldstændig undgå at skulle gå i en fysisk butik - og stille og roligt sid helt for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken. Men du bør ikke være for langsom - for lige farven Brun og denne model er rigtig populær, gælder specielt for de størrelser som er mest populære. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det er så mega trist hvis man går glip af det.

  • Produkt: Brixon Quartz Dame Lommeur med halskæde 547
  • Brand-navn: Brixon
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: 25
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Miinto
Beskrivelse

I dette øjeblik kan man bestille Brixon bælter for DKK 398,00 - en ekstremt god købspris kan vi virkelige sige. Og vi på Pashion.dk er imponerede over Brixon og ikke kun når det handler om bælter. Brixon må man sige de er altid med på moden, i hvert fald når det gælder dame. Uanset om du skal benytte Brixon Quartz Dame Lommeur med halskæde 547 til hverdag eller til fest - så er det uden tvivl muligt.

Hvis du ikke har travlt kunne du vente i stedet, og købe når Brixon Quartz Dame Lommeur med halskæde 547 er på udsalg/tilbud, fx til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente, lige nu er det så nemt at købe på internettet og leveret til døren - for kun 398,00 DKK. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion. Hvis Brixon Quartz Dame Lommeur med halskæde 547 ikke er i den korrekte farve og størrelse kan du uden tvivl finde noget fra samme brand der falder i din smag. Miinto har et enormt udvalg af både Brixon og bælter - så, du skal nok finde noget der passer dig.

Så hvis du er på jagt efter moderigtige Brun bælter fra Brixon så skal du ikke researche mere. Og husk nu at dele Brixon Quartz Dame Lommeur med halskæde 547 med din familie og venner på social media når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Læs mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt for køb over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Højst to dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 14 dage

Den store e-commerce platform, Miinto er blevet en ny og anderledes måde at shoppe på www. Platformen begyndte Her i Norden og Miinto tog sin begyndelse i starten af 2009 og platformen kan i disse dage være stolte af at have i omegnen af syv Europalande repræsenteret med deres varer på websiden. Den ting, der separerer forretningen fra konkurrerende online shoppingplatforme er, at det stik mod forventning ikke er en forhandler, som selv har lagerplads og tilbyder varer fra planlagte producenter. Det er helt modsat en kæmpe online shoppingplatform for fysiske shops, der ønsker at vise deres udvalg på nettet, men ikke just tænker at en privat netbutik er optimalt.

Hvis du køber på Miinto er det i givet fald ikke en samlet fælles shop du betaler til, men i stedet en samling mindre butikker, der individuelt står for at ordne de ordrer som lander i indbakken, håndtere bestillingen og få dem sendt til kunder i over alt. Det er en god platform for dem, der ønsker at have muligheden for at shoppe lokalt, men på samme tid gerne vil chancen for at se, hvad resten af landet tilbyder. Du kan nemt selv afgøre, om du ønsker at undersøge en præcis vare, en varegruppe eller om du har lyst til at søge på location. Hos Miinto kan du finde alt indenfor herremode, damemode, mode til børn, sport, skønhed og alt til huset. Der sælges således noget for langt de fleste – og I kan med garanti også have held med at finde det, I mangler!