Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bs Piemonte Tailored Blazer Jakke Grå Bruun & Stengade
Bs Piemonte Tailored Blazer Jakke Grå Bruun & Stengade
Bruun & Stengade

Bs Piemonte Tailored Blazer Jakke Grå Bruun & Stengade

1.799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Bs Piemonte Tailored Blazer Jakke Grå Bruun & Stengade fra Bruun & Stengade online, så du kan helt slippe for at skulle gå i en forhandler - og bare være helt for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere i butikken. Men du burde ikke vente længe - for lige denne farve er meget efterspurgt - og specielt for de størrelser som er gængse. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager - det er så mega øv hvis man ikke når det.

  • Modelnavn: Bs Piemonte Tailored Blazer Jakke Grå Bruun & Stengade
  • Brand-navn: Bruun & Stengade
  • Køn: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Blazere
  • Findes i farverne: Blå, Grå
  • Shop: Boozt

Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi virkelig stolte af at få mulighed for at vise dig om Bs Piemonte Tailored Blazer Jakke Grå Bruun & Stengade fra Bruun & Stengade . Man kan aldrig vide om Bruun & Stengade Bs Piemonte Tailored Blazer Jakke Grå Bruun & Stengade en dag kommer på udsalg - fx på Black Friday eller på januarudsalg. Men tør man overhovedet vente, for man ender bare med Bruun & Stengade blazere i en anden mønster, farve eller model? Når der gives hele en 2-årig garanti kan det aldrig ende galt da det er et lovkrav i Danmark. Ligesom med minimum 14 dages med mulighed for retur, så man kan til hver en tid sende retur produktet i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen, eller du ikke alligevel kan lide mønsteret/farven på foran spejlet. Er du virkelig fornuftig, kan du melde dig til deres nyhedsbrevsliste. Der kan du være heldig og få tilsendt en rabat ved dit aller første køb på helt op til ti til femten% - måske mere. Ender du med at købe Bs Piemonte Tailored Blazer Jakke Grå Bruun & Stengade må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Instagram. Vi på Pashion går meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte produktet. Vi vil meget gerne have vores besøgenes ris og ros. Boozt har ekstremt gode anmeldelser diverse steder, fx på Facebook, Google og Trustpilot og leverer på ganske få dage - og så kan du følge din ordre fra Boozt og til din dør. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når man kan bestille blazere fra Bruun & Stengade lige her på Boozt som forhandler alle de mest kendte produkter? Selv om Boozt måske ikke er husket som den ledende når det kommer til bæredygtige materialer, så er det ikke fordi de ikke tænker over det. Det er nemlig et emne de tænker over.

Bs Piemonte Tailored Blazer Jakke Grå Bruun & Stengade bliver produceret i et lækkert materiale. Bruun & Stengade er kendt af mange for netop deres lækre kvalitet, måske specielt når det handler om blazere. Og selvom det ikke ligefrem er sæson for at gå med Bs Piemonte Tailored Blazer Jakke Grå Bruun & Stengade (og slet ikke for Danmark), så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal vælge netop blazere i Blå, Grå

Blå er en meget udbredt farve med flere toner og det er der mange gode grunde til. Og ikke bare en nuance, som i sin reneste version minder meget om farven sort, men det er ydermere en tone der giver anledning til rigtig mange udtryk. Farven blå er nemlig en kølig grundfarve, der også har en afstressende effekt. Blå kendetegner også kreativitet, men i ligeså høj grad intellekt. Blå ses ikke kun som en del af modebilledet men som også er en ofte brugt farve som virksomhedslogoer blandt store virksomheder. Desuden er der som altid grund til, at blå nuancer som er endnu en af de farver vi altid ser i en eller anden udgave som en vigtig del af moden. Det er en oplagt farve, hvis du skal købe et lækkert suit men tænker at sort er lidt formelt. Det er desuden den mest foretrukne farve på den klassiske skjorte. Hvis ikke du bruger den hvide så vil lyseblå være den farve de fleste ynder at bruge hvis man skal vælges en skjorte til hverdag eller fest. Det eneste sted hvor designet er en smule begrænset når det gælder farven blå, når det omhandler herresko. Der vil ikke være hyldemeter på højde med de populære af brune og sorte sko hvis det drejer sig om det blå herrefodtøj. Sneaks findes nu i alverdens fantasiens farver men herudover er der ikke et stort udvalg af flotteblå sko.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt for køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

Den store online webshops kan man vidst roligt sige er et vaskeægte skandinavisk eventyr. Til trods for selve hovedsædet ligger i Malmø, er webshoppen startet op af 2 danske mænd. Lederen på toppen i dag er svensker som bor i København så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers der giver dig adgang til fra stortset alle de mest moderne brands i dag uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de største markeder i dag, netop fordi mange af os har en travl hverdag der ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som vi gerne ville. Desuden vil de fleste have den samme mulighed for at købe tøj som de, som er bosiddende midt i de helt store modebyer i verdenen. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt har ikke alene accessories, modetøj og sko til kvinder men også mændene og drenge og piger, så du kan købe til alle på en gang og nøjes med købe en portion fragt. Verdens største online forretninger er fyldt med brands og har også altid store lagre med produkter på tilbud.

Både herrer og damer har fundet ud af fordelene ved at shoppe på nettet og Boozt.com holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde næsten alt det du tænker på når man skimmer websites med tøj, sko og accessories.


Om blazere

Når det handler om herremode, er der med sikkerhed sket en synlig proces igennem de forrige årtier. På trods af der hele tiden har foreligget styles og designinteresse blandt herrer, så er det hovedsageligt ved beskrivelsen af den metroseksuelle herre og modeikoner indenfor denne klasse, at det er kommet til at blive populært og respekteret mellem det mandlige publikum at indrømme at være modeinteresset og interessere sig for sit udseende. Den kom til udtryk via et mere nuanceret billede af mode samt en vifte forskellige stile i forskellige kredse. Moden til herrer har derfor også på rigtig mange måder været meget mere ensidig og betonet af, at herrene trækker i tøjet efter anledningen og altså ikke som udtryk for unik style. I den sammenhæng har det også i flere gange været modehuse og navne over egentlige styles, som har vist sig gældende. Ovenstående har til trods forandret sig kraftigt gennem de forgangne årtier, hvor moden for herrer er blevet meget mere mangfoldigt og der ses langt mere omfattende mulighed for at falde over og danne en individuel stil. Det har de prominente firmaer ligeledes observeret og som følge ser man derfor ydermere i højere grad fokus på kollektioner og brands blot udviklet til mænd i flere forskellige og segmenter.

I tiden er der stort set lige så stor forskellighed i stil, der bliver lavet til mænd, som der er i stile til kvinder. Først og fremmest er det blevet båret frem af blade og modeikoner, som samarbejder med brandsene og i den sammenhæng kan skabe bevægelser i moden, der spreder sig som ringe i vandet hos fans og modeinteresserede.

Ligesom hos de kvindelige kunder, er det i ligeså høj grad i herremoden kommet til at blive meget mere respekteret og søgt efter at lave en i højere grad individuel style, som ikke kun er skabt af mærker, men selv har som ide at opbygge en personlighed og speciel style. For de, som har interesse i fashion, er her således skridt for skridt opstået ligeså forskellig chance for at være unik som iblandt kvinder med interesse i mode.