+746.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Buks-202863
Hummel

Buks-202863

139,97 DKK 199,95 DKK -30%
  • Produkt: Buks-202863
  • Mærke: Hummel
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse: 68
  • Type: Træningstilbehør
  • Farve: Grå
  • Forhandler: Miinto

Køb Hummel Buks-202863 så længe der stadig er på lager. Det ville være så ærgerligt hvis du ikke når det. Men du bør ikke være for langsom, for netop farven Grå i denne model er virkelig populær, specielt for de mest populære størrelser. Nu kan du købe her, så du kan helt slippe for at skulle bevæge dig i en fysisk butik. På den måde kan du købe i fred og ro uden at skulle stå i kø hos forhandleren.

Beskrivelse

I dag kan man bestille Grå træningstilbehør fra Hummel til dame til DKK 139,97 - en rigtig god pris må vi nok sige. For vi er i den grad glade for Hummel men ikke kun når man taler om træningstilbehør. For Hummel er de med på moden - specielt når det kommer til dame. Og hvad enten man skal benytte Buks-202863 til en fest eller til hverdagsbrug, så har du muligheden. Har man ikke travlt kunne man vente lidt i stedet og købe når Buks-202863 er på udsalg fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Holdet bag Pashion ville dog ikke vente, for lige nu er det nemt at købe på internettet, leveret til din dør, til kun 139,97DKK. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion. Hvis Buks-202863 ikke er i den korrekte størrelse eller farve kan man med garanti købe noget andet som vil falde i sin smag. Miinto har et kæmpe udvalg af både Hummel og træningstilbehør - så, du finder noget for dig.

Så i tilfælde af at du leder efter nogle lækre træningstilbehør fra Hummel, så bør du ikke lede mere. Og husk nu at dele med alle dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Læs mere om farven Grå

Når I iagttager farven grå, kan du formodentligt sammenligne den med en følelseskold farve. Farven grå er ikke kulsort eller hvid. Den grå farve er overgangen fra lys mod kulsort. Den kan synes neutral, når den forekommer alene. Siden grå er , er den grå farve også ekstraordinært stabil, og den grå farve resulterer i en fornemmelse af afslapning - især når det angår kvindemode. I betydningen af farver er den grå farve trist, men grå er også formel. Hvis det handler om tøj til kvinder, forbinder man farven grå med ansvarlighed. Har man tøj i farven grå kan man fremstå selvsikker, velbalanceret og tillidsfuld. Bær beklædningsgenstande i grå nuancer, og du vil fremstå stabil og faglig.

Grå er en kontrollerende nuance, og den grå farve har en intensiverende påvirkning på de farver, farven grå kommer i nærhed af. Farven grå indbefatter jævnligt elementer af forskellige nuancer og farver. Altså kan man som kvinde blande dit grå farvet tøj med anderledes farver og nuancer. Kvinder kan med fordel vælge farver som gul, lilla, blå eller grøn, fordi farverne vil fremkomme ekstra solidt sammen med den grå farve. Beklædningsgenstande til piger i grå nuancer behøver ikke være kedelige, så længe piger formår at fremhæve og gøre attraktiv med andre nuancer.

Tøj i grå nuancer alene har selvfølgelig også formidable fordele. Den lysere grå nuance virker dæmpende og beroligende på omgivelserne, så farven lysegrå kan du prioritere til et afdæmpet ydre. Mørkegrå fremkommer til gengæld alvorlig og skriger af orden. Prioritér derfor mørkegrå til dit tøj, når du som dame må udstråle professionalisme, og den lysegrå når du som dame skal være mere afdæmpet i din fremtoning eller dit antræk. Der hersker adskillige nuancer af grå, og du kan bruge den som ønsket.


Mere om Miinto
  • Pris for levering: Gratis levering ved køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 14 dage

E-commerce platformen Miinto er en ny og spændende måde at købe tøj på internettet. Platformen tog sin begyndelse Her i Danmark og Miinto udfoldede sig i ’09 og konceptet kan nu bryste sig af at have i omegnen af 7 Europæiske lande repræsenteret med deres varer på websiden. Det, som adskiller e-commerce platformen fra konkurrerende online webshops er, at det modsat hvad man kunne tro ikke er enkel forhandler, der selv har lagerplads og sælger varer fra planlagte brands. Det er i stedet for en kæmpe online platform for eksisterende forretninger, som kunne tænke sig vise deres varer, men ikke lige føler at en alenestående webshop er en optimal løsning. Når du køber på platformen er det såfremdeles ikke en fælles online butik du betaler til, men omvendt en buket selvstændige forretninger, som alle har ansvaret for at administrere de bestillinger der ruller ind, håndtere de bestilte varer og sende dem til købere i over alt.

Det tilbyder en god webshop for dem, som gerne vil kunne at handle lokalt, men herudover har glæde af at muligheden for at opdage, hvad hele markedet kan tilbyde. Du kan nemlig selv beslutte, om du overvejer at søge på en helt bestemt ting, en kategori eller om du ønsker at søge på adresse. Hos Miinto kan der findes alt indenfor herretøj, mode til damer, børnetøj, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der findes altså noget for langt de fleste – og du kan med garanti også finde den ting, man leder efter!