Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bulky Knit Grey Strikket Trøje Med Rund Hals Grå HAN Kjøbenhavn
Bulky Knit Grey Strikket Trøje Med Rund Hals Grå HAN Kjøbenhavn
HAN Kjøbenhavn

Bulky Knit Grey Strikket Trøje Med Rund Hals Grå HAN Kjøbenhavn

2.300,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb HAN Kjøbenhavn Bulky Knit Grey Strikket Trøje Med Rund Hals Grå HAN Kjøbenhavn sweatere & strik med rund hals i denne online shop, så du kan helt slippe for at skulle i en forhandler - og arbejde for dig selv uden at skulle vente i butikken. Men du burde skynde dig, for lige netop denne model og farve er meget eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser som er normale. Køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis man misser det.

  • Model: Bulky Knit Grey Strikket Trøje Med Rund Hals Grå HAN Kjøbenhavn
  • Brand-navn: HAN Kjøbenhavn
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Sweatere & strik med rund hals
  • Farve: Grå
  • Shop: Boozt
Beskrivelse

I dag kan du finde Grå HAN Kjøbenhavn sweatere & strik med rund hals til DKK2.300,00 en rigtig god pris kan man i den grad sige. Og vi er nemlig fans af HAN Kjøbenhavn, og ikke kun når man taler om sweatere & strik med rund hals. HAN Kjøbenhavn er de virkelig med på moden, specielt når det kommer til herre. Hvad enten du skal benytte Bulky Knit Grey Strikket Trøje Med Rund Hals Grå HAN Kjøbenhavn til fest eller hverdag, så er det muligt. Har du god tid kan du vente lidt, og købe når Bulky Knit Grey Strikket Trøje Med Rund Hals Grå HAN Kjøbenhavn var på tilbud/udsalg fx på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Vi ville ikke vente - lige nu er det så nemt at bestille på nettet og med levering til døren - for kun DKK 2.300,00. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion.dk. Hvis Bulky Knit Grey Strikket Trøje Med Rund Hals Grå HAN Kjøbenhavn ikke er i den helt korrekte størrelse og farve kan du helt sikkert finde noget fra samme brand der falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af sweatere & strik med rund hals og HAN Kjøbenhavn, så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget du vil have.

Så i tilfælde af du også er på udkig efter nogle moderigtige Grå HAN Kjøbenhavn sweatere & strik med rund hals til herre, så bør du ikke undersøge længere. Husk at dele Bulky Knit Grey Strikket Trøje Med Rund Hals Grå HAN Kjøbenhavn med dine venner og familie på de sociale medier når du har bestilt. På den måde kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om farven Grå

Hvis du ser farver, har grå hyppigt været en smule glemt. Grå er ikke så sprælsk, men hvad mange faktisk ikke er klar over, er at den til gengæld danner et fabelagtigt fundament for et klassisk, enkelt udseende. Grå er praktisk, og kan i samarbejde med farven sort og hvid resultere i et nutidigt, modent ydre. Den grå farve er tidløs.

Det er slet ikke uden grund, at en stor mængde herretøj ligesom habitter laves af en flot grå farve. I kombination med en mønstret skjorte i en livagtig farve er det muligt at få en fuldendt kombination af stilrenhed, hvor du undslipper at fremstå trist.

Men hvordan kan man så gøre noget for at få tilegnet denne passende farve i kommoden? En gråfarvet frakke vil evigt hjælpe med at danne kohæsion og kan især hjælpe med at samle et normalt farvestrålende look. En grålig striktrøje tilføjer et rart yderligere element til enhver stil. Alle bør have en grå t-shirt i sit skab, eftersom den er god til at smide inden under enhver slags skjorte, sweater for eksempel På trods af at en hel del vil påstå, at grå er en ægte farve til vinterhalvåret, er den grå farve god året rundt. Nogle grå chinos er den helt bedste platform for en lidt vildere overdel eller skjorte til sommersæsonen. Og nogle gråfarvede shorts er også en god mulighed, når de kombineres med enten en simpel eller lidt vildere top. Er man til huer, er en blød grå hue også flot til en del frakker. Hvornår er det så passende at gå med farven grå? I relation til happenings er en grå farve meget nuanceret - uanset om du skal fejre eller arbejde hårdt. Dog er der nogle ting, du kan følge for at sikre, sættet er optimalt til enhver begivenhed. Hvis man snakker om en speciel begivenhed som for eksempel en fødselsdag, vil det være fint at have en kulørt eller stormønstret top under den gråfarvede frakker, habitjakke eller de grå bukser. Er man på i professionelle omgivelser, vil en klassisk skjorte give et professionelt look. Hvis du har lyst til at bære det elegante gråfarvede habit til bryllup, kan skjorten afhænge af, hvor formelt det bryllup er. I dette tilfælde vil det være en smart idé at undersøge, hvad dresscode hedder, så du kan træffe et valg mellem en hvid eller mønstrede skjorte.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri fragt ved køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 30 dage

Den store online modebutikker kan man vidst roligt sige er et rendyrket Nordisk eventyr. For til trods for at selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø så er onlineforretningen udviklet af 2 danske mænd. Direktøren i denne tid er da også en svensker med bopæl i København, så man kan roligt sige han holder arven ved lige.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka, som må siges at give dig overblik over fra alle de mest kendte brands på markedet helt uden du er nødt til at gå udenfor. Indkøb på nettet er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi vi har travle hverdage, der ikke gør det muligt at komme ud og gå på shopping så tit som man gerne ville gøre det. Ydermere ville de fleste nok gerne have den samme adgang til mode, som dem der er bosiddende midt i de aller største modebyer på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke kun modetøj til damerne, men også masser til herrerne og piger & drenge, så du kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe med en gang porto. Denne verdens største online butikker bugner af varer og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer.

Både damer og herrer har fundet ud af fordelene ved at shoppe i onlinebutikker og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt du ønsker, når man skimmer websites med modetøj, sko og accessories.


Hvornår du skal gå med sweatere & strik med rund hals

Når det kommer til mode til herrer, er der med stor sikkerhed set en synlig proces gennem de forrige årtier. Selvom der til stadighed har eksisteret styles samt mode iblandt herrer, så var det primært i association med den metroseksuelle herre og modeikoner fra denne gruppe, at det er blevet vellidt og godkendt blandt mænd at blive modebevidst og at pleje sit udseende.

Den blev synlig igennem et mere varieret billede af mode og en perlerække forskellige styles som en del af uens kredse. Tøj til mænd har altså også på virkelig mange steder været meget mere ensidig samt betonet af, at mændene iklæder sig tøj efter anledningen og derved ikke efter unik style. I den kontekst har det ligeledes i mange tilfælde været brands og navne og ikke egentlige styles, som har været gældende.

Tingene har til trods ændet sig vældigt gennem de sidste årtier, hvor design for herrer har udviklet sig utrolig meget mere nuanceret og der forekommer langt mere omfattende mulighed for at falde over og forfine en personlig garderobe.

Netop det har de populær brands ligeledes opdaget og heraf ser forbrugerne derfor ydermere i større målestof opmærksomhed på designs og modehuse udelukkende udviklet til herrer i alle aldre og segmenter. I disse dage er der uden tvivl samme facettering i stilen, som bliver udviklet til mænd, som der ses i designs til det kvindelige publikum. Især er trenden blevet fremstillet af magasiner og moderigtige ikoner, som designer med de store mærker og på den måde kan skabe trends, som spredes ligesom ringe i vandet hos fans og dem, der interesserer sig for mode.

På samme måde som blandt kvinderne, er det også i herremoden kommet til at blive langt mere anerkendt og søgt efter at opbygge en i højere grad personlig stil, der ikke kun er skabt af mærkevarer, men sågar har til ide at tydeliggøre en individuel og speciel style. For de, som er interesserede i style, er der således skridt for skridt opstået ligeså facetteret lejlighed for individualitet som mellem kvinder med interesse i mode.