Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Bx 2.0 Crew Sweatshirt Trøje Grå Adidas Originals
Bx 2.0 Crew Sweatshirt Trøje Grå Adidas Originals
Adidas

Bx 2.0 Crew Sweatshirt Trøje Grå Adidas Originals

349,00 DKK

Du kan nu købe Adidas Bx 2.0 Crew Sweatshirt Trøje Grå Adidas Originals i onlineshoppen og stille og roligt sidde for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.

  • Produkt: Bx 2.0 Crew Sweatshirt Trøje Grå Adidas Originals
  • Brand: Adidas
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Sweatshirts
  • Findes i farverne: GREONE/GRETWO/GRETHR
  • Butik: Boozt

Du bør ikke vente længe, for lige netop denne model og farve er meget populær, specielt for de mest gængse størrelser. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så øv hvis du misser det.

Beskrivelse

I dette øjeblik kan du finde GREONE/GRETWO/GRETHR sweatshirts fra Adidas til 349,00 DKK - en god pris kan man virkelige sige. Og vi hos Pashion er i den grad imponerede over Adidas, men ikke kun når vi taler om sweatshirts. Adidas må man sige de er virkelig med på moden - i hvert fald når det kommer til børn. Uanset om man skal benytte Bx 2.0 Crew Sweatshirt Trøje Grå Adidas Originals i hverdagen eller til fest, så har du muligheden. Har man ikke travlt kunne du vente i stedet og bestille når Bx 2.0 Crew Sweatshirt Trøje Grå Adidas Originals er på tilbud/udsalg, fx til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Vi bag Pashion.dk ville dog ikke vente - lige nu er det så nemt at købe online, med levering til din dør - for kun DKK 349,00. En rigtig god må man sige. Hvis Bx 2.0 Crew Sweatshirt Trøje Grå Adidas Originals ikke er i den korrekte farve eller størrelse kan du helt sikkert købe en anden ting der vil falde i din smag. Boozt har et stort udvalg af sweatshirts fra Adidas - så fortvivl ikke, du skal nok finde noget du bare må have.

Så hvis du også er på jagt efter fancy Adidas sweatshirts så bør du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele det med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb.

Og glem nu ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt for køb over 499 kr.
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur i 30 dage

En af de største butikker online er et vaskeægte skandinavisk eventyr. For på trods af at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, er webshoppen foundet af to danske drenge. Den øverste leder i dag er da også en svensker som bor i København, så han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som man må sige giver et kæmpe udvalg af varer fra nærmest alle de udbredte mærker i modebilledet helt uden du behøver at gå udenfor. Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag netop fordi mange mennesker har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping lige så ofte som vi gerne vil det. Ydermere vil de fleste ønske den samme adgang til mode, som dem, som er bosat i midste af de aller største modebrændpunkter i verden. Den mulighed har du hos os.

Boozt.com har ikke udelukkende modetøj og sko til kvinderne men også masser til mændene og piger & drenge, så du kan købe til alle på en gang og nøjes med betale for en portion levering. Denne verdens allerstørste online butikker er fyldt med mærker og har stort set altid store lagre med produkter på udsalg.

Både herrer og damer har allerede opdaget glæden ved at købe online og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde næsten alt det, man tænker på når du bladrer gennem siderne med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i Adidas

Det verdenskendte tyske sportsbrand, der de sidste knap 100 år har påklædt sportsverdenens førende stjerner, genkendes let på de 3 striber, der kendetegner brandet. Begyndelsen på det hele var én mands drøm. Efter at være vendt tilbage fra den første verdenskrig startede Adi Dassler i begyndelsen af 1920erne det, der endte som Adidas, hos sin mor i Herzogenaurach i Tyskland. I vores tid er brandet primært forbundet med de talrige samarbejder med diverse kendisser – specielt musikeren, Kanye West, som står bag de meget omtalte Yeezy sneakers, der udelukkende udkommer i små partier og derfor skaber noget, der ligger tæt op ad panik hos mennesker både i USA og resten af verden, når de udkommer.

Denne type samarbejde startede som resultat af, da en medarbejde hos Adidas engang overværede en koncert med bandet Run DMC, som midt i det hele holdt et par af de genkendelige kondisko frem. Det lagde grunden for et at de allerførste samarbejder som dette og har været med til at stadfæste det som man forbinder mærket med i dag.


Om sweatshirts

I den tid vi er i er børn vigtigst i vores tilværelse og af den grund skal poderne selvfølgelig også have det fornemmeste. Dette spejler børnemoden også langt mere tydeligt end vi har oplevet hidtil.

Igennem tiden har modetøjet til børn udviklet sig hastigere end alt andet, og det betyder, at her i dag produceres talløse forskellige mærker at vælge imellem, når forældre skal finde tøj til børnene i hjemmet. I særdeleshed i løbet af de forrrige år findes der et enormt skifte i livsstil her i Skandinavien. Imens det førhen altid har været det pebrede og stilige design, som fandtes mest in, er her I den tid vi lever blevet en del større interesse for en masse andre områder omkring mode til børn.

Først og fremmest skal tøjet være holdbart. Vores små skal kunne styrte runde i det og tøjet skal kunne lægges i vaskemaskinen sammen med resten af familiens tøj. Derfor skal det netop være både slidfast, men desuden også behageligt. Det er nemlig forbrugernes næste krav, som vi, forældre, sætter af krav til moden, som vi forældre ifører vores børn. Tøjet skal være blødt og lækkert og have albuerum, så vores små kan undersøge den store verden uden at mærke ubehag fra skarvende elastikker eller stride materialer.

Slutteligt skal det helst være mijøbevidst. Vi er i dag i endnu højere grad end nogensinde før nærværende i de ting vi anstifter i verden som købere og herudover er der ydermere kommet større bevidsthed om, hvad de kedelig kemikalier, som kan ses i stoffet, gør ved kroppen. Netop af den grund ses der øget opmærksomhed omkring økologi og durabilitet i forhold til vores børn og den fremtid de går i møde. Særligt i Skandinavien har man også oplevet en bemærkelsesværdig stigning i alernative sprøde brands af børnetøj, der er bevidste omkring miljøet og farefuld, kedelig kemi. Hvilket gør at vi fædre og mødre og konsumere har muligheden for at investere i mere bæredygtigt og også pænt tøj til vores børn både herhjemme og i verden.