Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
byLindgren - Regnjakke, Rigmor Rain Jacket - Anthracite
By Lindgren

byLindgren - Regnjakke, Rigmor Rain Jacket - Anthracite

274,50 DKK 549,00 DKK -50%
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb By Lindgren ByLindgren - Regnjakke, Rigmor Rain Jacket - Anthracite i webshoppen, så du på den måde kan helt slippe for at bevæge dig i en forhandler - og købe for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren. Men du bør ikke være for langsom, for lige netop denne model og farve er yderst eftertragtet - og dette gælder specielt for de mest populære størrelser. Køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt øv hvis du misser det.

  • Navn: ByLindgren - Regnjakke, Rigmor Rain Jacket - Anthracite
  • Brand-navn: By Lindgren
  • Lavet til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Vinterjakker
  • Farve: Sort
  • Forhandler: Miinto
Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du bestille Sort By Lindgren vinterjakker til 274,50 kr. - en flot købspris må man i den grad sige. For vi på Pashion er nemlig fans af By Lindgren og ikke kun når vi taler om vinterjakker. For når det kommer til By Lindgren er de virkelig med på moden - specielt når det gælder børn. Og hvad enten man vil benytte ByLindgren - Regnjakke, Rigmor Rain Jacket - Anthracite til hverdagsbrug eller fest, så har du muligheden. Hvis du ikke har travlt kan man i stedet vente og købe når ByLindgren - Regnjakke, Rigmor Rain Jacket - Anthracite var på tilbud/udsalg, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi ville ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at købe i webshoppen og med levering til døren - til kun 274,50,-. En rigtig fornuftig synes vi hos Pashion. Hvis ByLindgren - Regnjakke, Rigmor Rain Jacket - Anthracite ikke er i den korrekte farve og størrelse kan du helt sikkert finde noget fra samme mærke som vil falde i sin smag. Miinto har et enormt udvalg af både By Lindgren og vinterjakker, så bare rolig - du skal nok finde noget du skal bruge.

Så hvis du også er på jagt efter de smarte Sort vinterjakker fra By Lindgren så bør du ikke lede længere. Og husk at dele med alle dine venner på de sociale medier når du har bestilt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb.

Og glem ikke at huske at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Hvorfor du skal vælge netop vinterjakker i Sort

Tøj i sort til piger – trendy, alsidigt og pæn mode Overvejer du at anskaffe tøj i sort til din datter? Hvad end du er forælder til en pige, der har en holdning til sin tøjstil, eller du er forælder til en pige, der er komplet uden holdning, så er farven sort en dejlig farve. Det er synd, at sort generelt glemmes på grund af dens mørke tone. For sort er nemlig en bekvemmelig nuance, som har mange plusser – og som er en af de mest populære nuancer. Du skal ikke være skræmt af sort: Sort er cool, pæn og finurlig Mange forældre føler uden tvivl, at den sorte farve er en pænt dyster og dominerende nuance at iklæde sin pige. Men det er faktisk overhovedet ikke sandheden, da farven sort er fantastisk på flere måder end blot én. Udover at sort tøj fås i en del afskygninger, så er sort en farve, som aldrig går af mode (måske fordi det egentlig ikke er en farve). Den sorte farve kan både være fin, pæn og enkel at bære og se på – det gælder bare om, hvilken måde den [bliver brugt|bruges}. Der findes sort tøj til enhver tøjsmag Endnu et plus ved sort tøj til piger er, at du kan anskaffe sort tøj til piger i mange forskellige udgaver og slagse. Enhver kan få fat i sort tøj – uanset alder, størrelse, højde, drøjde og tøjsmag, for den sorte farve er så bekvem en farve, at den til hver en tid kan bruges.

Så er din datter til bukser og t-shirts, finder du også dem i den sorte farve. Er hun mere til nederdele, kjoler og buksedragter, så er det heller ikke en udfordring. Sort tøj til piger kommer i mange udformninger. Du finder ikke en mere praktisk nuance end den sorte farve Du har sikkert før fået fortalt, at sort er en bekvem farve. Og det er ikke så mærkeligt, for det er netop lige præcis en af de helt store fortalere for den sorte farve: At du kan sende din datter i institution uden at frygte for, at hun tager hjem med store, stædige plamager på sit tøj.

På tøj i sort er det netop langt mere udfordrende at finde snavs og pletter, end på de almindelige, lyse nuancer som mange piger og drenge ofte ses i.


Om Miinto
  • Pris for fragt: Fri porto ved bestillinger på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en spændende og anderledes måde at handle på internettet. Ideen tog sin begyndelse Her i Norden og Miinto tog sin begyndelse i 2009 og firmaet kan lige omkring sin 10 års fødselsdag være stolte af at have i omegnen af 7 Europalande repræsenteret med deres varer på websiden. Det, der separerer platformen fra konkurrerende interntbaserede shoppingplatforme er, at Miinto slet ikke er enkelt forretning, der selv er lagerførende og tilbyder varer fra forskellige virksomheder. Det er helt modsat en fælles online shoppingplatform for eksisterende shops, der kunne tænke sig tilbyde deres udvalg på nettet, men ikke lige føler at en alenestående webshop er løsningen.

Hvis du køber på Miinto er det derfor ikke en fælles webbutik du betaler til, men i stedet for en buket selvstændige forretninger, der uafhængigt af hinanden er ansvarlige for at holde styr på de ordrer som ruller ind, pakke de bestilte varer og afsende dem til kunder i hele DK. Det giver en fantastisk platform for dem, som gerne vil have muligheden for at handle lokalt, men på samme tid ønsker at chancen for at opleve, hvad resten af landet har. Du kan nemlig selv beslutte, om du vil undersøge en helt bestemt ting, en varekategori eller om du hellere vil søge på lokation.

Hos Miinto udbydes alt indenfor mode til herrer, mode til kvinder, mode til børn, sportsudstyr, skønhed og alt til huset. Der udbydes altså noget for største dele af os – og I kan med stor sandsynlighed også finde de ting, man leder efter!