Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Byrizetta Print Blazer - Blazer Multi/mønstret B.young
Byrizetta Print Blazer - Blazer Multi/mønstret B.young
b.young

Byrizetta Print Blazer - Blazer Multi/mønstret B.young

500,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Byrizetta Print Blazer - Blazer Multi/mønstret B.young
  • Mærke: B.young
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Blazere
  • Findes i farverne: Hvid
  • Find den hos: Boozt

Køb Byrizetta Print Blazer - Blazer Multi/mønstret B.young fra B.young så længe der stadig er på lager. Det ville være så mega trist hvis du går glip af det. Men du burde ikke vente for længe - for lige netop denne model i Hvid er rigtig efterspurgt - og specielt for de populære størrelser. For nu kan du nemlig købe hos Boozt her, så du på den måde kan fuldstændig undgå at skulle bevæge dig i en fysisk forhandler. På den måde kan du sidde i fred og ro uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi stolte af at have mulighed for at fortælle dig om B.young Byrizetta Print Blazer - Blazer Multi/mønstret B.young . Man kan aldrig vide om Byrizetta Print Blazer - Blazer Multi/mønstret B.young på et tidspunkt kommer på tilbud - fx til Black Friday eller januarudsalg. Tør du virkelig vente - for du ender bare med blazere fra B.young i en anden mønster, model eller farve? Med intet mindre end en toårig garanti kan det umuligt ende helt galt da det er et krav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dage returmulighed, så man kan bare returnere produktet i tilfælde af nu det ikke passer eller hvis nu du ikke alligevel kan lide mønsteret/farven på i virkeligheden.

Er du smart, så kan man tilmelde dig Boozt’s mailingliste. Der kan man måske være rigtig heldig og modtage en kuponkode til sit første køb på helt op til 10-femten procent, eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Byrizetta Print Blazer - Blazer Multi/mønstret B.young må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside og Instagram. Vi bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at bruge produktet. Vi hører derfor meget gerne jeres ris og ros. Boozt har meget gode bedømmelser mange steder, herunder på Google, Facebook og Trustpilot, og levering på kun få dage. Og så kan du følge ordren fra Boozt til døren. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når du kan bestille blazere fra B.young her på Boozt, som sælger alle de populære produkter? Og selv om Boozt nok ikke er tænkt på som den førende indenfor bæredygtighed, så betyder det ikke de ikke går op i det. Det er et emne de går op i. Byrizetta Print Blazer - Blazer Multi/mønstret B.young laves i rigtig lækkert materiale. B.young er kendt af flere for deres lækre kvalitet - måske specielt når det handler om blazere. Selvom det måske ikke ligefrem er sæson for at gå med Byrizetta Print Blazer - Blazer Multi/mønstret B.young (og slet ikke for DK) - så skal det nok blive det!


Mere om farven Hvid

Den hvide farve er en uundværlig grundfarve i enhver kvindes garderobe. Den lyse nuance virker ideelt for sig selv, og sammen med både traditionelle og nutidige tendenser inden for mode. Farven hvid symboliserer det rene og verdens godhed. Den gode samvittighed og det helt rene udtryk. Den elegante nuance lyser dragende op og indtager scenen – særligt i de varme måneder. I modeverdenen benyttes den basiske nuance til at fremhæve andre mere tydelige nuancer. I dagens Danmark og i Norden generelt er den hvide farve eftertragtet i både tøjdesign og boliginteriør. Den simplistiske farve passer ind i den skønne, fundamentale stil. Men til hvilke begivenheder skal man bruge hvid? Svaret er ligeså simpelt som farven, fordi man kan altid bruge hvid. Ligegyldigt om du skal til fest, på arbejde, på skolebænken eller hygge med vennerne, er den yndefulde farve egnet til selskabet. Som nævnt tidligere er den bekvemme farve især brugbar, når sommeren rykker tættere på, og det milde tøj skal på. Når vi diskuterer hvidt sommertøj til piger, er det umuligt at komme uden om den elegante hvide sommerkjole. Det enkle outfit er alle pigers at kunne hoppe i, når solens stråler tillader det. Det smukke stykke sommertøj er for mange synonym med dansk sommer. Den hvide farve kommunikerer nemlig en særlig type åbenhed over for omverdenen, som vi danskere går op i.

Hvilke farver går den hvide nuance godt til? Hvid er en partiløs farve, der egner sig som som fylde, når de ekstra eventyrlystne farvevalg fra tøjskuffen skal optimeres i hverdagstøjet. Om sommeren går hvid godt til for eksempel gul og lysegrøn – altså dristige farver med liv i. Til de starten på vinterperioden, når solen går tidligere ned og temperaturerne falder, kan man med god samvittighed være mere mørkladen og melankolsk i ens udtryk. Benyt for eksemple hvid sammen med mørkelilla, grå og sort for at matche det nymoderne skandinaviske udtryk, helt uden at det fremstår i stil med sommer og sol.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering for køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

En af de store modebutikker på nettet er et rendyrket Nordisk eventyr. For selv om at selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø er webshoppen foundet af 2 danske drenge. Direktøren i dag er også svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han kører historien videre.

Boozt er et kæmpe online shoppemekka, som giver dig overblik over fra stortset alle de mest populære mærker i tiden uden du er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag, fordi mange af os har en travl hverdag, som gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man gerne ville gøre det. Samtidig ville de fleste gerne have den samme shopping-mulighed, som dem, der har adresse midt i de helt store modebyer på denne klode. Den mulighed har du hos os. Boozt.com tilbyder ikke alene accessories, modetøj og sko til damer men også masser til mænd og piger og drenge så man kan finde det hele med et klik og nøjes med betale for en gang levering. Verdens største online forretninger er fulde af varer og har stort set altid store udsalgskategorier. Både damer og herrer har allerede opdaget glæden ved at shoppe vores tøj på nettet og Boozt.com står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så man kan finde i omegnen af alt det man tænker på, når man scroller gennem hjemmesiderne med modetøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal investere i blazere

Der er ingen spørgsmål om det faktum at kvindemoden er den, der i tiden er blevet langt mere distinkt i modemagasinerne. Til trods for moden til mænd er kommet langt igennem de sidste år, så optager dametøj endnu meget oftere på modeugernes runways og i butikkerne. Moden afgøres som udgangspunkt af verdens talrige designere, når de fremstiller designernes trends frem, men herudover tilkommer der ligeledes det, som er kendt som gademode. Her er det moden i hverdagen, som menes og den bestemmes af de såkaldte ’modeguruer’, der er fuldstændigt almindelige mennesker med forståelse for mode. Blandt kvinder findes der ikke blot én stil, men derimod massevis af alternative, som hver især er målrettet mod sit individuelle segment af potentielle kunder. Og netop eftersom der findes så væsentlig forskel på, hvilke modeller der klæder kvinder i de forskellige aldersgrupper, så findes der desuden mærkbar forskel på, hvad der er trendy iblandt de forskellige aldersgrupper. Ens for alle er dog ofte både nuancer, form og styling, som er generelt gennemgående imens andre er mere definerede af designeren som har lavet det eller dem, produkterne er designet med henblik på.

Nu til dags er kvindetøj delt i to yderst ulig kategorier, nemlig ’high street’, som omfatter de helt dagligdags modebutikker som blandt andre Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Yderligere tilkommer de mere prominente mærker i den kostbare ende af prisskalaen, her ligger blandt andre Marc Jacobs og Gucci.

Mange forbrugere blander de to ting på kryds og tværs og skaber således en individuel style, der bliver lavet af stilen i tiden, men stylet som en del af den unikke stil. Da shopping på nettet er blevet meget mere kendt, kan vi i dag ikke udelukkende købe mode i butikkerne, men også over internettet, hvilket gør, at vi har alle mærker liggende for vores fingerspidser. Det giver os en endnu større mulighed for at købe de foreliggende trends inden for fashion når vi ønsker at lave en individuel style.