Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
CADEN BELT
Munthe

CADEN BELT

700,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Munthe CADEN BELT i webshoppen & stille og roligt sidde helt for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.

  • Model: CADEN BELT
  • Mærke: Munthe
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Bælter
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Miinto

Men du burde skulle ikke vente længe - for netop farven Sort i denne model er virkelig eftertragtet - gælder specielt for de normale størrelser. Så skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så øv hvis du ikke når det.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du bestille bælter fra Munthe til 700,00 DKK, en virkelig god udsalgspris må vi nok sige. For vi er nemlig imponerede over Munthe, især når vi taler om bælter. For Munthe er de virkelig med på moden, specielt når det gælder dame. Og uanset om du skal benytte CADEN BELT til fest eller til hverdagsbrug, så er det i den grad muligt. Hvis man har god tid kan du i stedet vente lidt, og købe når CADEN BELT er på udsalg, for eksempel til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi ville ikke turde vente - lige nu er det jo så nemt at bestille på nettet, med levering til døren - til kun DKK 700,00. En rigtig fair synes vi hos Pashion.

Hvis den ikke er i den rigtige størrelse/farve kan man med garanti bestille en anden ting som vil falde i sin smag. Miinto har et enormt udvalg af bælter fra Munthe - så bare rolig, du finder noget du bare må have.

Så hvis du også er på jagt efter de moderne Sort Munthe bælter til dame så behøver du ikke lede længere. Og husk nu at dele med alle dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan de rigtig blive misundelige på dit geniale køb. Glem nu ikke at huske at følge Pashion på Pinterest, Facebook og Instagram.


Hvorfor du skal vælge netop bælter i Sort

Klassikeren over dem alle. Sort kendetegner ofte mørket. Det skjulte og skyggerne. Det er en nuance, der overskygger de mange andre kulører, men samtidigt også en kulør, der kan bruges til at fremhæve flere andre klare farver i moden. I dag er det en klassisk farve som er lig med elegance og overklasse. Man kan typisk kende fra butikkerne som det helt sorte jakkesæt og smokingen til damer samt den lille sorte cocktailkjole. Det er farven de fleste har i vores klædeskab fungerende som en vigtig del af basisgarderoben. Som følge heraf er det en af de nuancer man igen ser i modebilledet både på gågaden, og i high fashion. Det er på samme tid også en stærk farve som udtrykker både magt og autoritet. Af den grund ser man flere kvinder i ledende stillinger med tøj til alle situationer i denne nuance - fordi nuancen virkelig understreger den position de sidder i. I disse dage ses det rigtig ofte sort inden for blandt andre forbilleder i musikken. Ud over detfindes også de genkendelige modeller som helt sorte jeans, den lille sorte og den sorte smoking. Hvis du stadig er i tvivl om hvad du bør tage på så er sort altid et godt valg.


Mere om Miinto
  • Pris for fragt: Gratis levering ved bestillinger over 499 kr.
  • Tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur i 14 dage

Shoppingplatformen er en ny og anderledes måde at handle på www. Forretningen udsprang i Norden og hovedsædet udfoldede sig i ’09 og firmaet kan i 2018 bryste sig af at have i omegnen af syv EU lande vist på hjemmesiden. De ting, som separerer Miinto fra konkurrerende interntbaserede webshops er, at det modsat andre ikke er enkelt forretning, som selv er lagerførende og tager sortimenter ind fra udvalgte producenter. Det er i stedet en stor online platform for eksisterende shops, der kunne tænke sig udbyde deres udvalg på nettet, men ikke helt tror at en enestående netbutik er en god mulighed.

Hvis du gør indkøb på siden er det såfremdeles ikke en kæmpe webbutik du støtter, men i stedet en samling individuelle forretninger, der uafhængigt af hinanden er ansvarlige for at holde orden på de bestillinger som tikker ind, pakke de bestilte varer og få dem sendt til købere i over alt. Det er en fantastisk platform for dem, der gerne kunne at handle lokalt, men på samme tid gerne vil muligheden for at se, hvad resten af verden har. Du kan nemt selv bestemme, om du ønsker at tjekke markedet for en bestemt vare, en varegruppe eller om du ønsker at søge på adresse. Hos Miinto kan du finde alt indenfor tøj til herrer, kvindemode, mode til børn, sport, beauty og alt til huset. Der sælges således noget for langt de fleste – og man kan med stor sandsynlighed også finde det, du søger!