Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Calanthe Kjole Orange Molo
Calanthe Kjole Orange Molo
Molo

Calanthe Kjole Orange Molo

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Calanthe Kjole Orange Molo fra Molo i webshoppen og sidde i fred og ro uden stress i butikken.

  • Navn: Calanthe Kjole Orange Molo
  • Brand: Molo
  • Lavet til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Kjoler
  • Farve: Rød
  • Forhandler: Boozt

Men du burde ikke være for langsom, lige netop farven Rød i denne model er meget populær - og dette gælder specielt for de størrelser der er gængse. Køb så længe der stadig er på lager - det er så ekstremt irriterende hvis du misser det.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi meget stolte af, at få muligheden for at fortælle dig om Calanthe Kjole Orange Molo kjoler fra Molo . Du ved ikke om Molo Calanthe Kjole Orange Molo en anden dag ender på tilbud, for eksempel på Black Friday eller til januarudsalg. Men tør du vente, for man ender med Molo kjoler i en helt anden mønster, model eller farve? Med intet mindre end 2 garanti kan det umuligt ende helt galt, da det er et krav i Danmark. Ligesom med mindst fjorten dages ret til returnering, så man kan til hver en tid sende retur produktet hvis det ikke passer i størrelsen eller hvis nu man ikke kan lide modellen på foran spejlet. Hvis man er rigtig klog, så kan man overveje at tilmelde dig deres medlemsklub. For her kan du være rigtig heldig og modtage en rabat til din første bestilling på helt op til 10 til 15 procent, måske mere. Ender du med at bestille Calanthe Kjole Orange Molo må du huske at dele oplevelsen på vores Instagram. Vi hos Pashion går rigtig meget op i vores besøgenes erfaringer med at bruge produktet. Vi hører derfor meget gerne vores besøgenes feedback. Boozt har rigtig gode bedømmelser rundt omkring, herunder på Facebook, Trustpilot og Google, leverer på få dage. Og så kan du følge din ordre hele vejen fra Boozt hjem til døren. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når du kan finde kjoler fra Molo lige her på Boozt, der sælger alle de mest populære produkter? Selv om Boozt måske ikke er husket som den ledende når det drejer sig om bæredygtighed, så betyder det ikke de ikke bekymrer sig om det. For det er i den grad noget de går op i.

Calanthe Kjole Orange Molo laves i virkelig behageligt materiale. Molo er nemlig kendt for deres kvalitet - måske specielt når det handler om kjoler. Selvom det måske ikke er sæson for Calanthe Kjole Orange Molo (slet ikke for DK) - så skal det nok blive det!


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering i 30 dage

Måske en af de største modebutikker online kan man vidst roligt sige er et rendyrket nordisk eventyr. For på trods af selve forretningens hovedsæde hører hjemme i Malmø er onlineforretningen udviklet af 2 danske drenge. Den øverste leder i dag er også en svensker med adresse i København så man kan roligt sige han holder historien gående.

Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers som må siges at give dig adgang til fra alle de mest kendte brands på markedet uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Indkøb på nettet er potentielt en af de eksplosivt voksende markeder i dag, netop fordi vi har en travl hverdag, der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som man ville ønske det. Ydermere ville de fleste have den samme adgang til mode, som dem, der er bosiddende i midste af de aller største modebyer i vores verden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt har ikke alene sko, modetøj og accessories til kvinderne men også masser til mændene og piger & drenge så du kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle betale en omgang porto. Verdens aller største online forretninger bugner af varer og har også altid store udsalgskategorier.

Både mænd og kvinder har opdaget glæden ved at shoppe i webshops og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så du kan finde stort set alt, du står og mangler, når man kigger på siderne med tøj, sko og accessories.


Hvornår du skal gå med kjoler

I dag er vores poder det mest vigtige i vores liv og derfor skal poderne selvfølgelig også have det mest udsøgte. Dette viser moden til børn også mere end vi har oplevet tidligere.

Over årene har modetøjet til børn opbygget sig hastigere end anden mode, hvilket har resulteret i, at der i moderne tid produceres utallige alternative brands at vælge imellem, når vi skal købe tøj til de mindste i familierne. Specielt igennem de forgangne år optræder der et kæmpe skifte i levemåde i Norden. Mens det hidtil altid har været det dyre og fashionable udtryk, som synes mest in, er her nu blevet en del større interesse for en del andre områder ved tøj til børn. For det første skal udstyret være slidstærkt. Vores små forventes at kunne lege i det og tøjet skal kunne lægges i maskinen sammen med resten af familiens ting. Derfor må det netop være både varigt, men samtidig komfortabelt.

Det er nemlig vores næste kriterie, som vi, fædre og mødre, opstiller af krav for tøjet, som vi forældre ifører vores børn. Det skal være let og delikat og være med manøvrefrihed, så de små poder har muligheden for at undersøge den store verden uden at opleve irritation fra skarvende elastikker eller ueftergivende stoffer.

Sidst men bestemt ikke mindst skal det gerne være mijøbevidst. Vi er nu mere end nogensinde før opmærksomme på de ting vi anstifter i planeten som købere og desuden er her endvidere kommet endnu mere bevidsthed om, hvad den kedelige kemi, der kan findes i stoffet, gør ved vores ungers kroppe. Netop af den grund findes der øget fokus på økologi og bæredygtighed i forhold til vores børn og vores fremtid.

I særdeleshed i det nordlige Europa har man også været med til en stor opgang i alernative friske børnetøjsmærker, der er passionerede omkring miljø og det farlige ved kedelig kemi. Hvilket gør at vi fædre og mødre og konsumere har chancen for at finde mere miljøvenligt og desuden pænt tøj til børnene både fra Danmark og i udlandet.