Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Cardigan Vanessa Strikket Trøje Cardigan Blå Lindex
Cardigan Vanessa Strikket Trøje Cardigan Blå Lindex
Lindex

Cardigan Vanessa Strikket Trøje Cardigan Blå Lindex

249,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Lindex Cardigan Vanessa Strikket Trøje Cardigan Blå Lindex cardigans i webshoppen & lede for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

  • Model: Cardigan Vanessa Strikket Trøje Cardigan Blå Lindex
  • Brand: Lindex
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Cardigans
  • Findes i farverne: Blå
  • Butik: Boozt

Men du burde ikke vente længe, for netop farven Blå er yderst populær, gælder specielt for de størrelser der er populære. Skynd dig at køb så længe de er på lager - det ville være så mega ærgerligt hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Netop nu kan man bestille Blå cardigans fra Lindex til kun 249,00 kr. - en ekstremt god købspris må vi jo nok sige. For vi på Pashion.dk er glade for Lindex, og ikke kun når man taler om cardigans. For når det kommer til Lindex er de virkelig med på moden, i hvert fald når det kommer til dame. Hvad enten man skal bruge Cardigan Vanessa Strikket Trøje Cardigan Blå Lindex i hverdagen eller til fest, så er det muligt.

Hvis man har god tid kunne man vente, og bestille når Cardigan Vanessa Strikket Trøje Cardigan Blå Lindex er på udsalg/tilbud, for eksempel til Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg.

Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente - for lige nu er det nemt at bestille på internettet, med levering til døren - for kun 249,00 kr.. En meget god synes vi bag Pashion.dk. Er Cardigan Vanessa Strikket Trøje Cardigan Blå Lindex ikke i den helt korrekte størrelse og farve kan du med garanti finde noget andet som vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af cardigans og Lindex - så - du finder helt sikkert noget du vil have.

Så i tilfælde af at du leder efter de lækre Blå cardigans fra Lindex til dame, så bør du ikke undersøge længere. Og husk nu at dele med alle dine venner på Instagram og Facebook når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb. Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om farven Blå

Er du også sådan en som ofte vælger at vælge den mest sikre vej, når du skal købe nyt tøj? Du er ikke den eneste. En del holder sig til de allermest gennemgående farve-nuancer og desuden enkelte toner som blå, brun, grå og sort. Men det er der måske en grund til. Farvernes udstråling og det, at de symboliserer noget rigtig stærkt og kraftfuldt. Farven blå er en nuance der både er et billede på noget stærkt, men som også har mulighed for at forbindes med ro og afstresning. Den helt klassiske mørkeblå farve, der ligger helt op ad sort er en virkelig klassisk og smuk farve, når det handler om tøj til arbejdet og tøj til pænere brug. Det er nok den mest udbredte form for blå der vækker en del af de samme tanker og associationer som sort, fx power. De lysere toner får en på nogle helt andre associationer for i rigtig mange tilfælde er det en ting vi associerer med ro og afslapning. For det er nemlig farver, som har en meget beroligende virkning og leder vores tanker hen på blå himmel og hav. I dagens mode ser vi både de mørke og de lyse blå nuancer og de er de klassikere som man næsten med sikkerhed finder i hver eneste sæson i mange typer. Har du blåt i klædeskabet kan du være stort set sikker på, at det ikke går af mode.


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis porto ved bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 30 dage

En af de store online forretninger kan man vidst roligt sige er et rigtigt Nordisk eventyr. Til trods for selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø er onlineforretningen opstartet af to danske mænd. Direktøren for det hele i dag er da også svensker med adresse i København, og han holder historien gående. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som må siges at give fri adgang til fra alle de mest efterspurgte mærker i modebilledet uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de største markeder i dag netop fordi en stor del af os har en travl hverdag som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man gerne vil det. Desuden ville vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som dem, der bor midt i de allerstørste modemetropoler på Jorden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com tilbyder ikke alene sko og modetøj til kvinderne men også en hel masse til herrer og drenge & piger, så man kan finde det hele med et klik og nøjes med betale en enkelt porto. Denne verdens store online modebutikker bugner af varer og har nærmest altid store udsalg. Både mænd og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at shoppe online og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den succes så man kan finde næsten alt, du drømmer om, når du bladrer gennem websiderne med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal investere i cardigans

Der findes ikke spørgsmål om, hvorvidt damemoden er det, som gennem årene har været mest prominent hos designerne. Selv om herremoden er kommet langt i tiden, så optager dametøj stadig meget mere på modeugernes podier og hos forhandlerne. Stilen udstikkes oprindeligt af de forskellige designere, idet de fremstiller deres modeller frem, men tillige findes der også det, som har navnet gademode. Her er det moden på gaden, der er gældende og den sættes af de omtalte ’trendsættere’, der er fuldstændigt gennemsnitlige mennesker med en næse for trends. Hos piger i alle aldre er der ikke blot én trend, men tværtimod talrige alternative, som alle sammen er henvendt til hver deres segment af potentielle kundegrupper. Og eftersom der findes så stor forskel på, hvilke modeller der passer den kvindelige krop i mange forskellige aldre, så er der yderligere stor forskel på, hvad der er trenden i de individuelle grupper. Ens for dem alle er dog stadigvæk både nuancer, form og styling, der er universalt udbredt imens andre synes langt mere definerede af formgiveren der står bag eller den gruppe, tøjet er produceret med henblik på. Nu til dags er dametøj inddelt i 2 mærkbart ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der omfatter de helt vanlige kæder som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Desuden er der de prominente brands i den mere pebrede ende af skalaen, her findes brands som Marc Jacobs og Gucci.

Langt de fleste damer blander de 2 kategorier på kryds og tværs og former sådan en unik stil, som bliver bygget af stilen i tiden, men stylet efter den personlige præference. Da nethandel er blevet langt mere udbredt, kan man i dag ikke udelukkende købe tøj i de fysiske butikker, men ligeledes over nettet, hvorfor vi har alle mærker lige for vores fingerspidser. Det giver os en meget større mulighed for at købe de foreliggende trends indenfor fashion til at skabe en individuel style.