Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND
Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND
1st One To Notice

Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND

3.695,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Model: Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND
  • Brand-navn: 1st One To Notice
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Type: Uldfrakker
  • Findes i farverne: Sort, Blå, Grå, Brun
  • Shop: Boozt

Køb Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND fra 1st One To Notice så længe der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt irriterende hvis man går glip af det. Du burde ikke vente længe - for lige denne model og farve er rigtig populær - og specielt for de gængse størrelser. For nu kan du nemlig købe i en webshop, og på den måde kan du slippe for at gå i en normal butik. Og på den måde kan man bare sidde i fred og ro uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.


Beskrivelse

Hos Pashion.dk er vi virkelig stolte af, at have muligheden for at vise dig om Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND fra 1st One To Notice .

Man ved ikke om Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND fra 1st One To Notice en dag kommer på tilbud, fx på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør du vente, for man ender med uldfrakker fra 1st One To Notice i en anden slags mønster, farve eller model? Når man som Boozt giver hele to garanti kan det aldrig ende helt galt da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med minimum 14 dages returmulighed, så du kan til hver en tid returnere Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND i tilfælde af det nu ikke passer eller hvis nu du ikke kan lide farven/mønsteret på foran spejlet. Hvis man er virkelig smart, så kan man overveje at melde dig til Boozt’s mailingliste. For her kan du være heldig og modtage en kuponkode for dit aller første køb på ti til femten%, måske mere. Ender du med at bestille Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND må du huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s Facebookside. Vi hos Pashion.dk bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at bruge vores service. Vi hører meget gerne vores brugeres feedback. Boozt har ekstremt imponerende anmeldelser rundt omkring, herunder på Facebook, Trustpilot og Google og leverer på få dage. Og så kan du følge din ordre fra Boozt hjem til døren. Hvorfor gå et andet sted hen når du kan bestille 1st One To Notice uldfrakker her hos Boozt - der sælger stort set alle de mest kendte produkter? Men selvom Boozt ikke er kendt som den førende inden for økologi - så er det ikke fordi de slet ikke tænker over det. For det er i den grad noget de tænker over.

Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND bliver produceret i rigtig behageligt materiale. 1st One To Notice er også meget kendt for netop deres gode kvalitet - og måske specielt når det omhandler uldfrakker. Selv om det ikke ligefrem er sæsonen for Cashmere Coat W - Britni 2 Uldfrakke Frakke Grå SAND (og slet ikke for Danmark) - så skal det nok blive det!


Mere om farven Sort, Blå, Grå, Brun

Klassikeren over alle klassikere. Sort kendetegner ofte mørket. Skyggerne og det skjulte. Det er kuløren, som absorberer de mange andre farver, men også kuløren, der kan bruges til at fremhæve mange andre lette typer farver i regnbuen. I dag er det en mere old school nuance, som udstråler elegance og overklasse. Man kan typisk kende fra moden som det helt sorte suit og smokingen til kvinder og den lille sorte. Det er nuancen vi har i vores garderobe som en del af hverdagsgarderoben. Af denne simple grund er det en af de kulører man ofte ser i den store modeverden både i butikkerne samt på runways.

Samtidigt er det også en stærk farve der symboliserer magt og autoritet. Af den grund ser vi mange kvinder i magtfulde jobs med beklædning til både hverdag og job i denne nuance, netop fordi den sorte understreger den position de sidder i. I disse dage ser vi rigtig ofte sort indenfor især forbilleder i musik og mode. Desudenses også de kendte og elskede slags fx de helt sorte jeans, den sorte kjole og sidst men ikke mindst den sorte smoking. Er du usikker på, hvad du bør iklæde dig, så vil sort altid være et godt valg.


Om Boozt
  • Leveringspris: Fri fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur 30 dage

Den store tøjforretninger på nettet kan man sige er et rigtigt Skadinavisk eventyr. For selv om at selve hovedsædet ligger i Malmø så er webshoppen foundet af 2 danske drenge. Den øverste leder i dag er svensker som bor i København og han kører historien videre.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der må siges at give dig fri adgang til fra alle de udbredte mærker i modebilledet uden man er nødt til at bevæge dig udenfor. Online shopping er potentielt en af de hurtigste voksende markeder fordi en stor del af os har en travl hverdag, der ikke gør det muligt at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som vi måske ønsker det. Samtidig ville vi alle nok tilbydes den samme adgang til mode, som de, som bor i midste af de aller største modebrændpunkter i verden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com tilbyder ikke alene mode til damerne men også masser til herrer og børnene så du kan købe til alle på en gang og klare dig med at købe med en gang porto. Verdens helt store webshops er fulde af mærker og har også altid store sortimenter af udsalgsvarer.

Både mænd og kvinder har allerede fundet glæden ved at købe i webshops og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde i omegnen af alt hvad man ønsker, når man bladrer gennem websiderne med sko, modetøj og accessories.


Om uldfrakker

Der findes ingen tvivl om, hvorvidt kvindemoden er den, der igennem årene er blevet langt mere synlig i butikkerne. På trods af mode til herrer er kommet langt gennem tiden, så optager kvindetøj stadig langt mere på podierne i modeugen og i forretningerne.

Trenden sættes som udgangspunkt af de talrige modeguruer, idet de præsenterer årets modeller frem, men desuden findes der også det, der er kendt som gademode. Der er det moden i hverdagen, der omtales og stilen her sættes af de omtalte ”trendsættere”, som er helt ordinære mennesker med en næse for trends.

Hos damer findes der ikke udelukkende én stil, men talrige forskellige, som hver især er henvendt til hver sit målgruppesegment af eventuelle kundegrupper. Og idet der er så mærkbar forskel på, hvilke modeller der passer den kvindelige krop i de mange forskellige aldersgrupper, så er der yderligere mærkbar forskel på, hvad der er moderne iblandt de individuelle grupper. Fælles for alle er imidlertid tit både farver, model og sammensætning, der er generelt gennemgående mens andre findes langt mere definerede af modehuset som står bag eller kunderne, produkterne er designet med henblik på. Nu er tøj til damer fordelt på to særdeles ulig kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de helt vanlige modeforhandlere som blandt andre Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Herudover tilkommer de mere prominente brands i den mere bekostelige ende af skalaen, her er blandt andet Gucci og Marc Jacobs.

Størstedelen af forbrugere blander de to ting med hinanden og laver således en unik style, der bliver lavet af moden, men sammensat ud fra den personlige stil. Efter shopping på nettet er blevet mere brugt, kan man i dag ikke udelukkende se mode i butikkerne, men ligeledes via internettet, hvilket betyder, at man har alle mærker liggende for vores fingerspidser. Hvilket giver en kæmpestor mulighed for at vælge mellem de nærværende styles indenfor fashion når vi ønsker at skabe en individuel style.