Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Cashmere Knit Strikket Trøje Orange Ganni
Cashmere Knit Strikket Trøje Orange Ganni
Ganni

Cashmere Knit Strikket Trøje Orange Ganni

2.899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Cashmere Knit Strikket Trøje Orange Ganni
  • Brand: Ganni
  • Lavet til: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Ponchoer & kapper
  • Findes i farverne: Multifarvet
  • Shop: Boozt

Du må hellere købe Ganni Cashmere Knit Strikket Trøje Orange Ganni ponchoer & kapper mens der stadig er på lager. Det er så ekstremt trist hvis du misser det. Du burde ikke være for langsom - lige netop denne model og farve er meget eftertragtet, gælder specielt for de størrelser som er mest normale. For du kan nu købe i online shoppen, og på den måde kan du slippe for at gå i en butik. Og på den måde kan du bare være i stilhed uden at skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

Er du på jagt efter at købe de seje Cashmere Knit Strikket Trøje Orange Ganni ponchoer & kapper fra Ganni til dame i Multifarvet, så er du kommet til det helt perfekte sted. Netop på www.Pashion.dk er vi fans af netop ponchoer & kapper specielt hvis de er produceret af Ganni.

Ganni er ret kendt for deres tidsløse design af ponchoer & kapper, og Cashmere Knit Strikket Trøje Orange Ganni er ingen undtagelse. Derudover kan man også gå med Cashmere Knit Strikket Trøje Orange Ganni til alverdens anledninger - hvad end det er til blot en helt almindelig hverdag eller fest.

Og lige nu kan de købes til bare 2.899,00 DKK, som der kan siges er en ekstremt god pris. Dog skal du huske at du nok ikke bør vente mere end højst nødvendigt. For tilbuddet gælder selvfølgelig kun hvis lager haves.

Men man kan overveje at vente og gamble og tro på gode tilbud til januarudsalg, på udsalg senere til fx sommer, black friday, eller fx til cyber monday, eller til lagersalg og outlet. Én af de store fordele er, at produkterne kan købes på internettet. På netop den måde kan du helt undgå at skulle besøge en klassisk forretning. Du kan bestemt bestille det man leder efter hos Boozt, for de har nemlig et ret stort udvalg af netop Ganni ponchoer & kapper til dame. Lige netop Boozt er genkendt for sko & mode hurtigt leveret, rimelige priser på levering, imponerende stort udvalg i alle slags farver, modeller og kollektioner. Husk nu at give din stemme af dette produkt herunder. Og du må slet ikke glemme at følge Pashion på vores sociale medie sider på Facebook, Instagram og Pinterest.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri porto ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur i 30 dage

Den store online tøjbutikker må man sige er et rendyrket nordisk eventyr. Til trods for selve firmaets hovedsæde ligger i Malmø er onlinebutikken opstartet af 2 danske mænd. Direktøren på nuværende tidspunkt er da også en svensker som bor i København så man kan roligt sige han holder historien gående.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der giver dig et udvalg af fra de fleste de mest efterspurgte brands i tiden helt uden du er nødt til at løfte dig fra sofaen.

Online shopping er potentielt en af de største markeder i dag, specielt fordi mange af os har en travl hverdag der gør det svært at komme ud og købe tøj så tit som man gerne ville gøre det. Ydermere ville vi alle nok ønske den samme adgang til mode, som de, som har adresse midt i de helt store modehovedstader i verdenen. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke bare modetøj og sko til damer men også masser til mænd og drenge og piger så man kan handle til hele familien på en gang og kun skulle betale en portion levering. Denne verdens helt store webshops er fulde af produkter og har altid mega store sortimenter af tilbudsvarer. Både kvinder og mænd har fundet ud af fordelene ved at købe ind i webshops og Boozt står heldigvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde stort set alt hvad, man tænker på når man bladrer gennem hjemmesiderne med tøj, sko og accessories.


Hvorfor du skal købe Ganni

Mærket Ganni blev kendt verden rundt for det ubesværede udtryk. Hos Mærket Ganni kan mange varierede produkter findes - alt fra det edgy til det kvindelige, søde. Mærket Ganni giver dig chancer, som du vil undvære. Selvom de holder sig opdateret med den nutidige fashion fra diverse fashion shows og key items, er der helt sikkert ingen angst for at være anderledes eller enkeltståenhed. Folket bag Ganni vil gerne at tilskynde damer til at gå i lige præcis det, de ønsker. Brandet er ofte blevet beskrevet som luksusklæder til en overkommelig takst. Og for mange damer er det netop dette, Ganni giver adgang til - nemlig god kvalitet som ikke trætter kontoen. Superstjerner som for eksempel Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver tit spottet med klæder, som har et Ganni-mærke syet i nakken. Modeblade udnævner priserne, mærket har fastsat, som “the sweet spot” - det vil sige akkurat der, hvor det hverken er sat for højt eller for lavt. ægteparret bagved det nutidige Ganni beretter, at de fik nok af den banale, minimalistiske, tvekønnede stilart, eller den amerikanske, hippie stilart, som mange danske kvinder bærer. På grund af dette begyndte de med at producere designs med specielle mønstre og skøre farver, som skulle give mere liv til den danske gade-stil. Kvinden, som går med mærket Ganni, kan være lige det, hun ønsker. Således beskriver den kreative direktør hos Ganni. Ved Ganni betyder det at føle sig komfortabel og selvsikker. Ganni-pigen mener, at auraen afhænger af opførsel og ikke nødvendigvis tøjet.

Dansk-ejede brand Ganni blev i året 2009 overtaget til parret Nicolaj og Ditte Refstrup. Ganni havde siden 2000 været ejet af designeren Frans Truelsen, som lavede kashmir striktøj som et sidegeschæft til sit kunstgalleri, men da han fik for meget arbejde, tilbød Ditte og Nicolaj Refstrup at overtage firmaet som mere af en støtte, end det var af lyst. Nu – og siden år 2009 - har Ditte Refstrup besiddet titlen som kreativ direktør, og Nicolaj Refstrup har besiddet titlen som en administrerende direktør. Mærket Ganni kan forefindes hos over 400 shops verden over, og det er familiedrevet. Gannis hovedkontor befinder sig i hovedstaden. I 2017 blev 51 procent af Ganni afhændet til den amerikanske kapitalfond, L Catterton.


Mere om ponchoer & kapper

Der findes ikke spørgsmål om, hvorvidt damemoden er det, der igennem årene har været mest fremtrædende på markedet. På trods af herremoden er kommet langt igennem den sidste tid, så fylder dametøj stadig meget oftere på de mange runways i modeugerne og hos forhandlerne. Stilen udstikkes oprindeligt af verdens talrige modeemperier, idet de præsenterer sæsonens styles frem, men tillige findes der også det, der går under navnet street fashion. Der er det moden udenfor butikkerne, som omtales og stilen her bestemmes af de nævnte ’trendsættere’, der er fuldstændigt ordinære mennesker med sans for trends. Hos damer findes der ikke udelukkende én style, men tværtimod en bred vifte alternative, som hver især er målrettet mod sit unikke segment af mulige forbrugere. Netop siden der ses så væsentlig forskel på, hvilke modeller der understreger kvinder i forskellige aldre, så findes der også stor forskel på, hvad moden dikterer i de forskellige kvinder. Ens for dem alle er ikke desto mindre stadigvæk både farver, model og blanding, der er overordnet udbredt imens andre synes langt mere definerede af dem som har produceret det eller kunderne, tøjet er designet for. I disse dage er damemoden inddelt i to meget ulig kategorier, nemlig ’high street’, som omfatter de ganske almene forhandlere som H&M eller Gina Tricot. Endvidere findes de mere prominente brands i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her ligger blandt andet Gucci og Marc Jacobs. Mange forbrugere mixer de 2 kategorier på forskellige måder og former sådan en unik stil, der er skabt af tidens trends, men kombineret efter den personlige garderobe. Grundet at internetshopping er blevet meget mere brugt, kan man i dag ikke bare finde mode i de fysiske forretninger, men ligeledes over internettet, hvilket betyder, at man har alle kontinenter liggende ved vores fingerspidser. Det giver en meget større mulighed for at købe de nærværende styles indenfor modeverden når vi ønsker at skabe en personlig garderobe.