Danmark Danmark (skift)
+1.530.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot
Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot
Gina Tricot

Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot

179,00 DKK

Du kan købe Gina Tricot Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot casual Bukser i onlineshoppen, så du kan helt undgå at bevæge dig i en normal butik - og købe i fred og ro uden stress hos forhandleren. Men du burde ikke vente for længe, for lige netop farven Grøn og denne model er ekstrem eftertragtet - gælder specielt for de størrelser som er mest gængse. Så køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt trist hvis man går glip af det.

  • Navn: Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot
  • Mærke: Gina Tricot
  • Køn: Dame
  • Størrelse:
  • Kategori: Casual Bukser
  • Farve: Grøn
  • Find den hos: Boozt
Beskrivelse

Hos Pashion er vi virkelig stolte over, at have muligheden for at vise dig om Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot casual Bukser fra Gina Tricot .

Du kan aldrig vide om Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot en dag ender på tilbud - fx på Black Friday eller på januarudsalg. Tør du overhovedet vente - for du ender måske med casual Bukser fra Gina Tricot i en helt anden farve, model eller mønster? Når Boozt giver hele 2 garanti kan det umuligt gå helt galt, da det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dage ret til returnering så du kan bare returnere Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot hvis det nu ikke passer eller du ikke kan lide mønsteret/modellen på i virkeligheden. Er man rigtig smart så kan man tilmelde dig deres mail-liste. For der kan du måske være heldig og få tilsendt en kuponkode til sit allerførste køb på ti til 15% - eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot må du huske at dele din oplevelse på vores Instagram. Vi på Pashion bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at benytte vores produkt. Vi vil meget gerne have din bedømmelse. Boozt har meget gode anmeldelser diverse steder herunder på Google, Trustpilot og Facebook, leverer på meget få dage - og så kan du tracke din ordre hele vejen fra Boozt til døren. Så hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan finde casual Bukser fra Gina Tricot her hos Boozt, der forhandler de fleste af de mest kendte produkter?

Men selvom Boozt måske ikke er tænkt på som den ledende inden for bæredygtigt fashion, så er det ikke fordi de ikke går op i det. Det er i den grad noget de tænker over. Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot produceres i super behageligt materiale. Gina Tricot er nemlig ret kendt for deres lækre kvalitet, og måske specielt når det handler om casual Bukser. Men selvom det ikke er sæsonen for Cecilia Velour Trousers Casual Bukser Lyserød Gina Tricot (slet ikke for Danmark) - så skal det nok blive det!


Læs mere om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

En af de største tøjforretninger online må man sige er et vaskeægte skandinavisk eventyr. For på trods af selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø er onlinebutikken foundet af 2 danske drenge. Lederen på toppen i denne tid er også svensker som bor i København så man kan sige han kører historien videre. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, der giver fri adgang til fra de fleste de populære mærker i dag uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de største markeder i dag, fordi en stor del af os har en travl hverdag der ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe lige så ofte som vi gerne vil det. På samme tid vil de fleste nok gerne have den samme adgang til mode som de som er bosiddende i midste af de allerstørste modebyer på Jorden. Den mulighed har du hos os. Boozt har ikke alene mode til kvinderne, men også mændene og drenge & piger, så man kan købe til alle på en gang og nøjes med betale en omgang levering. Verdens absolut største webshops er fulde af mærker og har stort set altid mega store lagre med produkter på tilbud.

Både kvinder og mænd har allerede opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så man kan finde tæt på alt, du ønsker, når man scroller gennem websites med accessories, tøj og sko.


Hvorfor du skal investere i Gina Tricot

Det svenske mærke, Gina Tricot, er i disse dage populært i hele verden og mest berømt for sine smukke og trendy items til gunstige priser. I ’97, da historien tog sin begyndelse, var det en dagdrøm om at fremstille styles til gunstige priser til købere verden over, der udgjorde grunden for Gina Tricot. Den kom til omkring køkkenbordet ved Jörgen og Anette Appelquist i staden Borås. I mere end 20 år i handlen har mærket i disse år mere end 180 butikker over hele Skandinavien og i det nordlige Europa og kan prale af af over 1900 fastansatte. Gina Trocot er et mærke, der har arbejdet sig op til en popularitet på højde med Hennes og Mauritz og andre populære high street mærker, der har taget verden med storm. Formaet er gennem tiden blevet anerkendt for sin hurtige fremstilling af nye varer, der gør det muligt, at en splinterny idé får muligheden for at bevæge sig fra design til bøjlerne i butikken på i omegnen af to uger. På den måde har gjort sig bemærket ved at komme først med den største mode og de mest fordelagtige priser du kan finde. I disse år er det ikke længere Anette og Jörgen Appelquist, som leder familievirksomheden, men i stedet for deres søn, Victor, der ønsker at køre familiens drøm videre og udvikle den succes forældrene begyndte for i nærheden af 25 år siden. Ved at sørge for, at fremstillingen af varer opretholdes og priserne forbliver at være en udtalt overraskelse, har den unge Appelquist magtet at skabe et brand, som ikke alene har vældig succes i sine fysiske butikker, men også har opnået en webomsætning, som er bemærkelsesværdig.

Hvad fremtiden endvidere byder på for firmaet er ikke til at sige, men, givet familien opretholder den hidtilværende succes, ser de virkelig godt ud for den svenske familievirksomhed og damer over hele verden, der bestiller firmaets feminine designs til fordelagtige priser.


Hvornår du skal gå med casual Bukser

Der er ikke tvivl om, hvorvidt damemoden er den, som i tiden er blevet mest tydelig i modemagasinerne. På trods af herremoden er kommet langt gennem de sidste år, så fylder kvindetøj stadig langt oftere på podierne i modeugen og i forretningerne. Stilen udstikkes åbningsvis af de mange designere, mens de fremviser årets modeller frem, men tillige er der ligeledes det, der går under navnet gademode. Her er det moden på gaden, som tales om og moden her bestemmes af de nævnte ’modemoguler’, der er helt almindelige mennesker med en sans for stil. Blandt kvinder ses der ikke kun én stil, men en perlerække forskellige, der hver henvender sig til hver sit segment af mulige kundegrupper. Og netop fordi der er så mærkbar forskel på, hvilke modeller der understreger den kvindelige krop i de forskellige aldre, så findes der yderligere væsentlig forskel på, hvad der er trendy i de mange grupper. Ens for alle er på den anden side gang på gang både mønstre, form og blanding, der er overordnet gennemgående imens andre synes langt mere bestemte af modehuset der har designet det eller damerne, de er henvendt til. Nu er tøj til damer inddelt i 2 yderst forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, som inkluderer de helt almindelige forretninger som blandt andre Hennes og Maurtiz og Gina Tricot. Desuden findes der de mere eksklusive brands i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her findes blandt andet Gucci og Marc Jacobs.

Størstedelen af kvinder mixer de to modeklasser på kryds og tværs og skaber sådan en individuel style, der er bygget op af stilen i tiden, men sammensat som en del af den individuelle præference. Efter nethandel er blevet meget mere udbredt, kan vi nu ikke kun se tøj i de fysiske butikker, men ligeledes på nettet, hvilket betyder, at vi har hele kloden lige for fingerspidserne. Det giver en meget større chance for at bruge de nærværende tendenser inden for fashion når vi ønsker at lave en individuel stil.