Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango
Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango
Mango

Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango

449,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Køb Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango fra Mango i online shoppen, så du på den måde kan helt undgå at gå i en butik - og bare sid i ro og mag uden at blive plaget af irriterende sælgere hos forhandleren. Men du burde ikke vente for længe - lige netop farven Blå, Beige og denne model er virkelig eftertragtet - gælder specielt for de populære størrelser. Så køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt irriterende hvis man misser det.

  • Produktnavn: Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango
  • Mærke: Mango
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Højhalsede & rullekraver
  • Farve: Blå, Beige
  • Butik: Boozt

Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte over, at have mulighed for at fortælle dig om Mango Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango . Man kan aldrig vide om Mango Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango en dag kommer på udsalg - fx på Black Friday eller januarudsalg. Men tør man vente, for du ender måske bare med Mango højhalsede & rullekraver i en helt anden mønster, model eller farve?

Med hele 2 garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et krav i DK. Ligesom med mindst fjorten dage ret til returnering. Så man kan til hver en tid sende retur Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango hvis det ikke passer i størrelsen eller hvis nu du ikke kan lide modellen/mønsteret i virkeligheden. Er du virkelig smart så kan man overveje at tilmelde dig Boozt’s nyhedsbrevsliste. Her kan man være rigtig heldig og få en rabatkode ved dit allerførste køb på helt op mod 10 til femten procent - eller måske mere. Hvis du ender med at købe Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Instagram og Facebookside. Vi på Pashion bekymrer os meget om vores brugeres oplevelser med at benytte servicen. Vi hører derfor gerne din feedback. Boozt har virkelig flotte bedømmelser diverse steder fx på Google, Trustpilot og Facebook leverer inden for ganske få dage - og du kan følge din ordre fra Boozt hjem til dig. Hvorfor lede efter andre steder når nu du kan købe Mango højhalsede & rullekraver her hos Boozt - der sælger stort set alle de populære produkter? Selv om Boozt ikke er husket som pioneren når det kommer til bæredygtighed - så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. Det er nemlig i den grad et emne de tænker over.

Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango bliver produceret i super behageligt materiale. Mango er nemlig meget kendt for netop deres gode kvalitet - og måske specielt når det omhandler højhalsede & rullekraver. Selvom det måske ikke ligefrem er sæson for Chalet Turtleneck Rullekravetrøje Blå Mango (slet ikke for DK) - så bliver det det!


Om farven Blå, Beige

Er du også en, der ofte vælger at gå den sikre vej, hvis du skal købe helt nyt tøj? Så er du ikke den eneste.

De fleste vælger at holde til de gennemgående nuancer og enkelte toner såsom grå, brun, sort og blå. Det kan der være en god grund til. Både nuancernes udtryk samt det at de symboliserer noget rigtig kraftfuldt og autoritært. Farven blå er en nuance, som både er et billede på noget stærkt men som også har mulighed for at forbindes med ro og afslapning. Den helt klassiske mørkeblå farve, der minder meget om farven sort, er en virkelig klassisk og køn farve, specielt når det handler om arbejdstøj og tøj til pænere brug. Det er også den mest populære blå nuance, der får en til at tænke på de samme tanker og associationer som sort, for eksempel power. De lysere nuancer giver nogle helt andre associationer, for i mange tilfælde er det også noget der leder tankerne hen på ro og afstresning. For det er nemlig toner der har en afslappende virkning og får os til at tænke på havet og den blå himmel. I moden ser man både de dybe og de lette blå toner og det er de helt klassiske som man næsten kan være sikker på at finde i hver eneste butik i flere typer. Har du noget blåt i skabet kan du være meget sikker på, at det ikke skal skiftes ud.


Om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 30 dage

Måske en af de største online modebutikker er et vaskeægte nordisk eventyr. For på trods af selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlineforretningen udviklet af 2 danske mænd. Lederen på toppen i dag er også en svensker med adresse i København så han holder historien gående.

Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka der giver dig fri adgang til fra de fleste de kendte brands i modebilledet uden man behøver at gå udenfor.

Shopping online er potentielt en af de største markeder i dag specielt fordi en stor del af os har en travl hverdag der ikke giver muligheden for at komme ud og købe tøj så tit som man gerne ville. Desuden vil de fleste nok gives den samme mulighed for at købe tøj, som de der bor midt i de allerstørste modebyer på Jorden. Det kan vi på Boozt. Boozt tilbyder ikke bare modetøj og sko til damer, men også mænd og børn, så du kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med købe med en omgang porto. Verdens aller største online modebutikker bugner af varer og har nærmest altid mega store sortimenter af udsalgsvarer. Både damer og herrer har allerede opdaget det smarte ved at købe vores tøj på nettet og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den succes, så man kan finde tæt på alt det du drømmer om, når du skimmer websiderne med sko, tøj og accessories.


Om højhalsede & rullekraver

Der findes ikke tvivl om, at damemoden er det, som igennem løbet af årene er blevet mest fremtrædende på markedet. Til trods for moden til mænd er kommet rigtig godt efter det i løbet af tiden, så vejer kvindetøj endnu langt mere på podierne i modeugen og i forretningerne. Moden sættes som udgangspunkt af verdens forskellige designere, mens de viser designernes styles frem, men herudover er der ligeledes det, der er kendt som gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, der er gældende og moden her styres af de såkaldte ’modemoguler’, som er fuldstændigt gennemsnitlige mennesker med sans for stil. Blandt piger i alle aldre ses der ikke blot én style, men imidlertid utallige forskellige, der alle sammen taler til sit individuelle segment af eventuelle købere. Og da der findes så markant forskel på, hvilke snit som fremhæver kvindekroppen i de mange forskellige aldersgrupper, så findes der også væsentlig forskel på, hvad moden dikterer indenfor de individuelle grupper. Fælles for alle er på den anden side gang på gang både kulører, snit og styling, som er generelt fremherskende imens andre er langt mere skabt af modehuset der har fremstillet det eller dem, de er fremstillet med henblik på. I disse dage er tøj til damer fordelt på 2 mærkbart ulig kategorier, nemlig ’high street’, der er de ganske almindelige modeforretninger som Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Desuden tilkommer de mere eksklusive mærker i den mere bekostelige ende af skalaen, her ligger både Gucci og Marc Jacobs.

Langt de fleste piger blander de 2 modeklasser med hinanden og laver på denne måde en individuel style, som er skabt af nutidens trends, men kombineret som en del af den unikke sans for mode. Grundet at nethandel er blevet meget mere kendt, kan vi nu ikke bare finde tøj i de fysiske butikker, men også via nettet, hvilket betyder, at vi har alle kontinenter lige for fingerspidserne. Det åbner en endnu større mulighed for at vælge mellem de foreliggende tendenser inden for modeverden når vi ønsker at lave en unik style.