Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Check Print Bags Mini Tote Shopper Taske Multi/mønstret Ganni
Check Print Bags Mini Tote Shopper Taske Multi/mønstret Ganni
Ganni

Check Print Bags Mini Tote Shopper Taske Multi/mønstret Ganni

799,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Check Print Bags Mini Tote Bags Shoppers Fashion Shoppers Multi/mønstret Ganni shopper tasker fra Ganni i onlineshoppen, så du kan helt slippe for at skulle gå i en forhandler - og bare være i stilhed uden at skulle stå i kø hos forhandleren. Du burde ikke være for langsom - for lige netop denne model i Brun er virkelig eftertragtet, gælder specielt for de størrelser der er mest normale. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det er så mega trist hvis man går glip af det.

  • Navn: Check Print Bags Mini Tote Bags Shoppers Fashion Shoppers Multi/mønstret Ganni
  • Brand-navn: Ganni
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Shopper tasker
  • Farve: Brun
  • Kan købes hos: Boozt
Beskrivelse

Her på Pashion er vi stolte af, at have muligheden for at fortælle dig om Check Print Bags Mini Tote Bags Shoppers Fashion Shoppers Multi/mønstret Ganni fra Ganni . Du kan aldrig vide om Check Print Bags Mini Tote Bags Shoppers Fashion Shoppers Multi/mønstret Ganni en dag ender på tilbud, for eksempel til januarudsalg eller Black Friday. Men tør du overhovedet vente, for man ender bare med Ganni shopper tasker i en helt anden farve, model eller mønster? Med hele en toårig garanti kan det umuligt gå helt galt, når det er et krav i Danmark. Præcis ligesom med minimum 14 dage med mulighed for retur. Så du kan bare returnere produktet hvis det ikke passer i størrelsen, eller du ikke kan lide farven/mønsteret på. Er du smart, så kan du overveje at melde dig til Boozt’s mail-liste. For her kan du måske være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode ved din allerførste bestilling på hele ti til 15% - eller måske mere. Ender du med at bestille Check Print Bags Mini Tote Bags Shoppers Fashion Shoppers Multi/mønstret Ganni må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s social media kanaler. Vi hos Pashion bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at benytte servicen. Vi vil gerne høre jeres bedømmelse. Boozt har rigtig flotte bedømmelser rundt omkring for eksempel på Facebook, Google og Trustpilot, leverer inden for meget få dage - og så kan du følge din ordre hele vejen fra Boozt til dig. Hvorfor gå et andet sted hen når man kan finde shopper tasker fra Ganni lige her på Boozt som forhandler de fleste af de populære produkter?

Og selvom Boozt nok ikke er tænkt på som den ledende når det kommer til bæredygtighed - så er det ikke fordi de slet ikke bekymrer sig om det. For det er i den grad et emne de tænker over.

Check Print Bags Mini Tote Bags Shoppers Fashion Shoppers Multi/mønstret Ganni laves i et virkelig lækkert materiale. Ganni er også kendt for netop deres lækre kvalitet, måske specielt når det handler om shopper tasker. Selvom det ikke ligefrem er sæsonen for Check Print Bags Mini Tote Bags Shoppers Fashion Shoppers Multi/mønstret Ganni (og slet ikke for Danmark) - så bliver det det!


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Gratis fragt for bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

En af de største forretninger online må man sige er et rendyrket Nordisk eventyr. For selv om at selve firmaets hovedsæde hører hjemme i Malmø så er onlineforretningen grundlagt af 2 danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er svensker med adresse i København, så han holder arven ved lige. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som må siges at give dig et udvalg af fra nærmest alle de mest moderne brands i modebilledet uden du behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag specielt fordi mange af os har travle hverdage, der gør det svært at komme ud og købe tøj så ofte som vi gerne vil det. Samtidig vil de fleste gives den samme shopping-mulighed som dem der bor midt i de aller største modebyer i verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt tilbyder ikke udelukkende sko og modetøj til damerne men også mændene og drenge og piger så du kan købe til alle på en gang og kun skulle købe med en enkelt porto. Denne verdens allerstørste online butikker er fulde af produkter og har altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer.

Både mænd og damer har opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde i omegnen af alt, man drømmer om, når du kigger på siderne med tøj, sko og accessories.


Mere om Ganni

Ganni er blevet kendt verden rundt for det ubesværede design. Hos Ganni kan en masse varierede items anskaffes - alt fra det maskuline til det feminine, uskyldige. Mærket Ganni forsyner dig med muligheder, som du knapt har lyst til at undvære. På trods af at de holder sig opdateret med den nutidige fashion fra adskillige fashion shows og nøgleelementer, eksisterer der klart ikke en frygt for at skille sig ud eller enkeltståenhed. Folket bag Ganni stræber efter at opmuntre damer til at gå i lige præcis det, de ønsker. Mærket er tit blevet udnævnt luksusvarer til en realistisk pris. Og for mange piger er det netop det, Ganni giver adgang til - nemlig fantastisk kvalitet som ikke ødelægger pungen. Superstjerner som for eksempel Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver tit fanget med tøj, som har et Ganni-mærke syet bag i. Tidsskrifter udnævner priserne, Ganni har fastsat, som den gyldne mellemvej - det vil sige netop der, hvor det ikke er sat for højt eller for lavt. Parret bagved det nutidige Ganni beretter, at de var træt af den kedelige, minimalistiske, interseksuelle stil, eller den amerikansk inspirerede, boheme stilart, som de fleste skandinaviske kvinder bærer. På grund af dette satte de i gang med at producere designs med vilde mønstre og vilde farver, som skulle sætte lidt gang i dansk gade-stil.

En kvinde, som klæder sig i Ganni, kan være lige det, hun vil. Således forklarer Gannis kreative direktør. Hos Ganni betyder det at føle sig tilpas og selvtilfreds. Ganni-pigen synes, at karismaen afhænger af selvudtryk og ikke absolut beklædningen. Dansk-ejede brand Ganni blev i året 2009 overtaget til parret Nicolaj og Ditte Refstrup. Ganni var siden 2000 været ejet af designeren Frans Truelsen, som producerede cashmere strik som et sidegeschæft til sit kunstgalleri, men siden han fik for meget at se til, tilbød Ditte og Nicolaj Refstrup at succedere mærket som mere af en støtte, end det var af interesse. Nu – helt siden året 2009 - har Ditte Refstrup været den kreative direktør, og Nicolaj Refstrup har besiddet titlen som administrerende direktør.

Mærket kan forefindes hos mere end 400 forhandlere verden rundt, og det er familiedrevet. Mærket Gannis hovedsæde befinder sig i København. I året 2017 blev 51 pct. af Ganni solgt til den amerikanske fond, L Catterton.