Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Chino Shorts Shorts Beige GANT
Chino Shorts Shorts Beige GANT
GANT

Chino Shorts Shorts Beige GANT

450,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe Chino Shorts Shorts Beige GANT fra GANT i online shoppen og dermed sidde i ro og mag uden at blive forstyrret af pågående sælgere i butikken.

  • Produkt: Chino Shorts Shorts Beige GANT
  • Brand: GANT
  • Produceret til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Shorts
  • Farve: Sort, Hvid, Brun, Lyserød
  • Kan købes hos: Boozt

Du bør ikke vente længe - for lige netop denne farve er rigtig populær, specielt for de mest normale størrelser. Køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis du misser det.


Beskrivelse

Hvis du også er på udkig efter at købe de mega moderigtige GANT Chino Shorts Shorts Beige GANT shorts i Sort, Hvid, Brun, Lyserød til børn, så er du kommet til det helt rette sted. For hos denne hjemmeside er vi store fans af lige netop shorts specielt hvis de er lavet af GANT.

GANT er kendt for deres moderigtige design af shorts, og Chino Shorts Shorts Beige GANT er ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre kan man endda benytte Chino Shorts Shorts Beige GANT til enhver anledning - uanset om det er til hverdag eller fest. Netop nu kan den findes til kun 450,00,- som man jo må sige er en meget konkurrencedygtig pris. Dog skal du huske du ikke kan vente alt for længe. Tilbuddet gælder selvfølgelig kun mens lager haves. Men man kan selvfølgeli overveje at tage en chance og vente og krydse fingre for enorme tilbud til januarudsalg, på et senere sommerudsalg, eller fx til black friday, til cyber monday, eller til lagersalg/outlet.

Og én af de store fordele for dig er at GANT Chino Shorts Shorts Beige GANT kan hentes i en webshop. Og netop sådan kan du undgå at skulle tage ned i en klassisk forretning der sælger tøj.

Men man kan sagtens få fat i det som man leder efter i denne butik, for de har nemlig et kæmpe stort udvalg af GANT shorts til børn. Og netop Boozt er genkendt for sko & mode hurtigt leveret, fordelagtige priser på levering, imponerende bredt sortiment i alverdens kollektioner, farver og modeller.

Nu må du ikke glemme at give din anmeldelse af genstanden under her. Og glem ikke at følge Pashion på vores sociale medie sider på Pinterest, Instagram og Facebook.


Hvorfor du skal vælge netop shorts i Sort, Hvid, Brun, Lyserød

Sort tøj til børn og unge – det bekvemmelige og trendy valg Hvis du tænker på tøj til børn og unge, tænker du ikke så ofte på items i den sorte farve som det første. I stedet kommer farver såsom gul, lyserød, grøn og blå med stor sandsynlighed op. Men omend du måske ikke altid skænker farven sort en tanke, når det handler om tøj til børn, er den sorte farve en genial farve til børn og unge. Du kan anskaffe dit barn alle typer af tøj i farven sort – og fra mange slags mærker Det gode ved farven sort er, at farven er meget praktisk. Kigger du selv i dit klædeskab, kan du nok ikke slippe for sort (og hvorfor skulle du egentlig have lyst til det?). Selvom det ikke altid er tilfældet for tøj til børn, er det imidlertid meget nemt at anskaffe tøj til børn i farven sort.

Sorte toppe og trøjer, sorte underdele og skørter, sorte kjoler og buksedragter – skal vi fortsætte? Der eksisterer ikke dén type beklædning, du ikke finder i den sorte farve. Farven sort er praktisk i dagpleje, børnehave og skole En af de vigtigste fordele ved at vælge tøj til dit barn i farven sort er, at det er sværere at spotte snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er uheldet ude, og kommer der derfor smuds på dit barns tøj, er snavset ikke så nemt at udpege. Sammenlignet med tøj i lyse farver vil dit barns garderobeskab se meget nyt og uplettet ud, hvis der findes mere tøj i sort deri. Er farven sort for intens? Hold dig til basis pieces i den sorte farve Måske tænker du, at farven sort er alt for dyster og mørk til børn. Og jo, det måske kan komme til at fremstå en smule intenst ud, hvis dit barn kun har sort tøj på fra top til tå. Af den grund kan du inkorporere sorte items i dit barns garderobeskab en smule ad gangen.

Du kan derfor begynde med at få nogle simple items som t-shirts, underdele, toppe, sweatshirts og jakker i dit barns garderobe. På den måde får dit barn nogle basis stykker tøj, som dit barn kan gå med igen og igen – og som ikke opslides alt for tidligt.


Læs mere om Boozt
  • Pris for levering: Fri fragt for køb på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering 30 dage

Den store online tøjforretninger kan man vidst roligt sige er et rendyrket Nordisk eventyr. For til trods for at selve hovedsædet hører hjemme i Malmø så er onlinebutikken startet af 2 danskere. Direktøren for det hele i dag er svensker som bor i København og han holder historien gående.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som giver dig et kæmpe udvalg af varer fra stortset alle de kendte brands i modebilledet helt uden du behøver at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er en af de største markeder i dag, netop fordi vi har en travl hverdag, som ikke giver tid til at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som vi gerne ville gøre det. På samme tid vil vi alle gerne have den samme shopping-mulighed, som de, der er bosiddende midt i de aller største modebrændpunkter i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com. Boozt.com har ikke kun sko, modetøj og accessories til damer men også en hel masse til mændene og piger & drenge så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at købe med en enkelt levering. Denne verdens største online modebutikker er fyldt med varer og har også altid store lagre med produkter på tilbud.

Både damer og mænd har opdaget det smarte ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde stort set alt hvad du tænker på når du scroller gennem siderne med accessories, tøj og sko.


Hvorfor du skal købe shorts

I den tid vi lever er vores poder vigtigst i livet og derfor skal børnene selvfølgelig også have det fineste. Dette spejler moden til børn også i langt højere grad end vi har set det før.

Gennem tiden har moden til børn udviklet sig hurtigere end noget andet, og det gør, at her i den tid vi lever er talløse forskellige brands at vælge mellem, når forældre skal købe garderobe til poderne i familien. Specielt i løbet af de forgangne år findes der et mærkbart skift i fokus her i det nordlige Europa. Imens det forhen har været det dyre og stilige tøj, som forekom mest brugt, er der nu om stunder blevet langt større interesse for en masse andre områder indenfor børnemode. For det første skal tøjet være stærkt. Vores små forventes at kunne lege i det og tøjet forventes at kunne lægges i vaskemaskinen sammen med resten af familiens garderobe. Derfor skal tøjet være både stærkt, men desuden også blødt.

Det er nemlig forbrugernes andet kriterie, som vi, mødre og fædre, sætter af kritier for tøjet, som vi forældre ifører vores børn. Det skal være rart og behageligt og have plads, så de små poder kan sondere verden uden at føle nag fra strammende elastikker og stive stoffer. Endeligt skal det gerne være bæredygtigt. Vi er i moderne tid i endnu højere grad end tidligere bevidste om det vi udløser i verden som konsumere og herudover er der ydermere kommet større viden om, hvad de kedelig kemikalier, der kan opleves i tekstilerne, gør ved vores børns kroppe. Derfor ses der større opmærksomhed omkring omtanke for miljøet og durabilitet i forbindelse med vores poder og deres fremtid. I særdeleshed i her har vi desuden oplevet en stor opgang i alernative splinternye brands af børnetøj, der er passionerede omkring vores miljø og farefuld, trist kemi. Hvilket betyder at vi som forældre og forbrugere har muligheden for at finde mere miljøvenligt og på samme tid pænt tøj til vores unger både fra Danmark og i verden.