Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ck Adj.logo Belt 3.5Cm Bælte Sort Calvin Klein
Ck Adj.logo Belt 3.5Cm Bælte Sort Calvin Klein
Calvin Klein

Ck Adj.logo Belt 3.5Cm Bælte Sort Calvin Klein

359,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Modelnavn: Ck Adj.Logo Belt 3.5 Bælte Sort CALVIN KLEIN
  • Brand-navn: Calvin Klein
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Bælter
  • Findes i farverne: BLACK LEATHER & LIGHT GOLD BUCKLE
  • Forhandler: Boozt

Du må hellere købe Calvin Klein Ck Adj.Logo Belt 3.5 Bælte Sort CALVIN KLEIN så længe der stadig er på lager. Det er så ekstremt ærgerligt hvis man misser det. Du bør skynde dig - for lige netop denne model i BLACK LEATHER & LIGHT GOLD BUCKLE er rigtig eftertragtet - og specielt for de størrelser som er mest gængse. For du kan nemlig nu købe hos Boozt her, så du kan slippe for at skulle gå i en fysisk butik. På den måde kan du arbejde for dig selv uden at skulle skynde dig i butikken.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi virkelig stolte over, at have muligheden for at vise dig om Ck Adj.Logo Belt 3.5 Bælte Sort CALVIN KLEIN bælter fra Calvin Klein . Du kan aldrig vide om Ck Adj.Logo Belt 3.5 Bælte Sort CALVIN KLEIN fra Calvin Klein på et tidspunkt ender på tilbud - for eksempel på januarudsalg eller Black Friday. Tør man overhovedet vente - for man ender måske med Calvin Klein bælter i en helt anden mønster, model eller farve? Med hele 2 garanti kan det umuligt ende helt galt når det er et lovkrav i DK. Ligesom med mindst fjorten dages med mulighed for retur så du kan altid sende retur produktet i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu du ikke alligevel kan lide modellen på i virkeligheden.

Hvis man er virkelig smart, så kan man overveje at melde dig til Boozt’s mailingliste. For her kan du være rigtig heldig og få en kuponkode til dit allerførste køb på helt op til ti-femten procent, eller måske mere. Ender du med at bestille Ck Adj.Logo Belt 3.5 Bælte Sort CALVIN KLEIN må du ikke glemme at dele oplevelsen på vores Instagram. Vi går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at bruge servicen. Vi vil gerne have vores brugeres bedømmelse. Boozt har meget imponerende anmeldelser mange steder fx på Facebook, Google og Trustpilot leverer på kun få dage - og du kan følge din ordre fra Boozt til dig. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan bestille Calvin Klein bælter lige her hos Boozt, som er forhandler af de fleste af de kendte produkter? Selvom Boozt nok ikke er kendt som pioneren indenfor bæredygtigt modetøj - så betyder det ikke de ikke går op i det. For det er et emne de bekymrer sig om. Ck Adj.Logo Belt 3.5 Bælte Sort CALVIN KLEIN bliver produceret i virkelig smart materiale. Calvin Klein er meget kendt for netop deres gode kvalitet, måske specielt når det handler om bælter. Men selvom det ikke er sæsonen for at gå med Ck Adj.Logo Belt 3.5 Bælte Sort CALVIN KLEIN (og slet ikke i DK), så bliver det det!


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis levering ved køb på over 499 kr.
  • Leveringstid: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 30 dage

En af de største online tøjforretninger kan man vidst roligt sige er et rigtigt Nordisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø, er onlineforretningen startet af 2 danske mænd. Direktøren for det hele i denne tid er også svensker som bor i København, så han forlænger det skandinaviske eventyr.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der giver et udvalg af fra de fleste de mest efterspurgte mærker i dag helt uden du behøver at bevæge dig fra sofaen.

Shopping online er en af de største markeder i dag, netop fordi rigtig mange har en travl hverdag der ikke efterlader tid til at komme ud og shoppe lige så ofte som vi gerne ville gøre det. På samme tid ville vi alle have den samme mulighed for at købe tøj, som de, der er bosiddende midt i de allerstørste modebrændpunkter på kloden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende modetøj til kvinder men også mænd og drenge & piger så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe med en portion fragt. Verdens allerstørste webshops er fyldt med brands og har altid kæmpe store lagre med produkter på udsalg. Både herrer og kvinder har fundet glæden ved at shoppe online og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for det, så man kan finde i omegnen af alt det, man ønsker, når man kigger på hjemmesiderne med sko accessories og modetøj.


Mere om Calvin Klein

Det internationale mærke har været en del af moden nærmest tilbage fra etableringen i otteogtres. I midten af Manhattan grundlagde Calvin Klein brandet i samarbejde med sin sin gamle ven, Barry Schwartz. Gennem de kommende cirka 4 årtier opbyggede vennerne det hele fra blot at være en mindre forretning til et verdenskendt modefirma. Der hersker ikke nogen tvivl om, at Klein og Schwartz var klar over, hvad som de lavede dengang, for der skulle ikke gå længere end omkring et år fra begyndelsen af mærket til hr. Klein kunne ses på forsiden af bladet Vogue magasinet. På trods af der samtidig har været dårlige tider, har de alle dage haft plads i tøjverdenen. Men det er selvfølgelig de kendte underbukser med den broderede elastik, som er det verden associerer brandet med i dag, men der er alligevel mange forhandlere i hele verden, der bugner af det enkle look, der definerer brandet. I 2002 blev brandet overtaget & Calvin Klein selv gik på pension med bugnende lommer. Firmaet, der overtog firmaet, har siden kørt mærket videre ved hjælp af dele af det oprindelige designteam og arbejder videre med den linje, der gjorde brandet så populært imellem unge og gamle nu til dags. Den genkendelige rene stil, der har fokus på den klassiske pasform og de bedste materialer, pryder stadig de mange podier i verdens fashionweeks og besidder prismærker, som får de fleste af os til at snappe efter vejret. Til trods for det er mærket stadig omtalt i dag – i hvert fald, så i undertøjsskuffen.