+250.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 4 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ck Mono Flat Crossov Skuldertaske Brun CALVIN KLEIN
Ck Mono Flat Crossov Skuldertaske Brun CALVIN KLEIN
Calvin Klein

Ck Mono Flat Crossov Skuldertaske Brun CALVIN KLEIN

700,00 DKK Gratis fragt

Du kan købe Ck Mono Flat Crossov skuldertasker fra Calvin Klein i en webshop & købe i fred og ro uden at skulle vente i butikken.

  • Model: Ck Mono Flat Crossov
  • Mærke: Calvin Klein
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Skuldertasker
  • Farve: BLACK MONOGRAM, BROWN MONOGRAM
  • Kan købes hos: Boozt

Men du burde ikke vente længe - for netop denne model i BLACK MONOGRAM, BROWN MONOGRAM er virkelig eftertragtet - specielt for de størrelser som er mest populære. Skynd dig at køb mens de stadig er på lager, det er så ekstremt irriterende hvis du misser det.

Læs mere...
Beskrivelse

I dette øjeblik kan du bestille BLACK MONOGRAM, BROWN MONOGRAM skuldertasker fra Calvin Klein for kun 700,00 kr. - en imponerende købspris må vi jo nok sige. For vi hos Pashion er i den grad glade for Calvin Klein, især når man taler om skuldertasker. Calvin Klein må man sige de er med på moden, i hvert fald når det gælder herre. Og uanset om man vil benytte Ck Mono Flat Crossov til fest eller hverdag, så er det uden tvivl muligt. Har du ikke travlt kan man i stedet vente lidt, og bestille når Ck Mono Flat Crossov er på udsalg/tilbud for eksempel på januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday. Holdet bag Pashion.dk ville dog ikke vente - for netop nu er det nemt at bestille på internettet, med levering til døren - for kun 700,00DKK. En rigtig god synes vi hos Pashion. Hvis Ck Mono Flat Crossov ikke er i den helt korrekte størrelse eller farve kan du helt sikkert finde noget fra samme brand der vil falde i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af Calvin Klein skuldertasker - så fortvivl ikke, du skal nok finde noget der passer dig.

Så hvis du er på jagt efter trendy BLACK MONOGRAM, BROWN MONOGRAM Calvin Klein skuldertasker til herre så bør du ikke kigge mere. Og husk at dele med alle dine venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit geniale køb. Og glem ikke at følge Pashion.dk på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om Boozt
  • Fragtpris: Fri porto ved bestillinger over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Højst 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største modebutikker på nettet kan man vidst roligt sige er et ægte Skadinavisk eventyr. For på trods af selve hovedsædet hører hjemme i Malmø er webshoppen grundlagt af 2 danskere. Direktøren i dag er også svensker med adresse i København så man kan sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers der giver dig overblik over fra alle de mest kendte mærker i tiden helt uden man er nødt til at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er nok en af de hurtigste voksende markeder fordi vi har en travl hverdag, som ikke efterlader tid til at komme ud og gå på shopping så ofte som man gerne vil det. Desuden ville vi alle gives den samme mulighed for at købe tøj som de, som bor midt i de allerstørste modebyer på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt har ikke alene sko, modetøj og accessories til kvinder men også en hel masse til mændene og piger og drenge, så man kan få styr på alle gaverne et sted og nøjes med betale en omgang levering. Verdens største online modebutikker er fyldt med produkter og har stort set altid mega store sortimenter af udsalgsvarer.

Både herrer og kvinder har allerede opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde i omegnen af alt man står og mangler, når du scroller gennem websites med sko, accessories og tøj.