+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Ck Point Mini Report Skuldertaske Blå CALVIN KLEIN
Ck Point Mini Report Skuldertaske Blå CALVIN KLEIN
Calvin Klein

Ck Point Mini Report Skuldertaske Blå CALVIN KLEIN

700,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan købe Ck Point Mini Report skuldertasker fra Calvin Klein i webshoppen, og på den måde kan du helt slippe for at bevæge dig i en normal forhandler, og bare sid for dig selv uden at skynde dig i butikken. Men du burde skulle ikke vente længe - for lige denne model og farve er rigtig efterspurgt - og dette gælder specielt for de normale størrelser. Så køb mens de stadig er på lager - det er så ekstremt ærgerligt hvis du misser det.

  • Produkt: Ck Point Mini Report
  • Mærke: Calvin Klein
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Butik: Boozt
Beskrivelse

I dette øjeblik kan du finde Calvin Klein skuldertasker for kun 700,00 DKK - en flot købspris må vi nok sige. For vi hos Pashion er i den grad fans af Calvin Klein men ikke kun når man taler om skuldertasker. Calvin Klein er de med på moden - specielt når det gælder herre. Uanset om man vil benytte Ck Point Mini Report til hverdag eller til fest - så har du i den grad muligheden. Har du god tid kunne man vente lidt, og købe når Ck Point Mini Report var på tilbud/udsalg, for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion.dk ville ikke vente, lige nu er det nemt at købe i webshoppen og leveret til døren, til kun 700,00,-. En rigtig god synes vi hos Pashion. Er den ikke i den helt rigtige farve og størrelse kan man uden tvivl finde noget fra samme brand som vil falde i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af både Calvin Klein og skuldertasker, så, du skal nok finde noget for dig.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter moderigtige Sort skuldertasker fra Calvin Klein til herre, så behøver du ikke lede længere. Husk at dele med din familie og venner på Instagram og Facebook når du har bestilt. Så kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Facebook, Pinterest og Instagram.


Mere om farven Sort

Sort er for mange den perfekte aristokratiske og rigtig pæne farve. Det er farven vi ender med at vælge når man skal bruge festtøjet samt også den farve, som bliver solgt flest underdele i. Det er en nuance man ser som synonym for magt og autoritet. I herrernes garderober finder man ikke mange kombinationer som ikke indeholder minimum en sort beklædningsgenstand. Det er samtidigt en nuance, der breder sig helt fra toppen, hvor de fleste af de mest populære designere ofte ender med at bruge tonen - helt ned til high street butikkerne, som også helt sikkert har et stort sortiment af sort på hylderne.

Igennem vores tid er sort ofte bruge som symbol for noget dystert og mørkt. Man ser som oftest heltens fjende beklædt i mørkt tøj samt med hårdt træk, hvor den gode redder verden fra ryggen af sin hvide ganger.

Uanset det er nuancen ikke noget vi vælger fra, når det handler om fest og hverdag, for det er uden sammenligning den nuance, der udtrykker mest elegance og klassisk stil. Endda når det kommer til fodtøj er drenge forfaldne til sort. Hele vejen fra de lækre festsko til de almindelige kondisko er sort uden tvivl den mest udbredte farve. Det er ikke kun fordi den er pæn - den er nemlig også meget praktisk og kan matche alt det man har på hylderne.


Læs mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri porto ved køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering 30 dage

En af de store tøjbutikker online kan man vidst roligt sige er et rendyrket Skadinavisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde har til huse i Malmø, så er onlineforretningen udviklet af to danskere. Direktøren for det hele på nuværende tidspunkt er en svensker med adresse i København så han holder arven ved lige. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver adgang til fra stortset alle de udbredte brands i dag uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Online shopping er nok en af de største markeder i dag, fordi rigtig mange har en travl hverdag, der gør det svært at komme ud og shoppe så ofte som vi gerne ville. Desuden vil vi alle nok ønske den samme adgang til mode som de der har adresse i midste af de aller største modebrændpunkter i verden. Den mulighed har du hos os. Boozt har ikke udelukkende modetøj til damerne, men også en hel masse til herrerne og piger og drenge, så du kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at købe en portion fragt. Verdens absolut største online modebutikker er fyldt med varer og har nærmest altid kæmpe store udsalgskategorier. Både herrer og damer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe vores tøj på nettet og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den succes, så du kan finde i omegnen af alt det du tænker på når du bladrer gennem hjemmesiderne med sko accessories og modetøj.


Mere om Calvin Klein

Det verdenskendte mærke har været synligt i modebilledet næsten tilbage fra grundlæggelsen i 1968. Midt i New York City grundlagde Calvin R. Klein firmaet sammen med hans ven fra barndommen, Barry Schwartz. I løbet af de næste knap fyrre år opbyggede Klein og Schwartz forretningen fra bare at være en lille frakkebutik til et verdensomspændende mærke.

Der er ingen spørgsmål om, at Calvin Klein og Barry Schwartz var klar over, de ting de lavede, for der skulle ikke gå længere end omkring et år fra begyndelsen af brandet til hr. Klein kunne ses på forsiden af modebladet VOGUE magazine. Til trods for der samtidig har været dårlige tider, har mærket alle dage været synligt i modebilledet. Men det er helt sikkert nogle af de populære underbukser til herre med den broderede elastikkant, der er det vi associerer brandet med nu til dags, men der er stadig mange forretninger i hele verden, der er helliget det skarpe look, der definerer mærket. I begyndelsen af det nye årtusind blev det afhændet & Calvin Klein selv forlod branchen med penge nok til resten af livet. Dem, der overtog Calvin Klein, har siden kørt mærket videre med en del af det oprindelige designteam og bibeholder den linje, som gør Calvin Klein så populært mellem de yngre som nu til dags. Den karakteristiske helt rene stilart, som fokuserer på den klassiske pasform og de bedste slags materialer, pryder stadig de mange modeshows i de forskellige modeuger og prydes af prissedler, som kan få de fleste til at kigge en ekstra gang. Alligevel er brandet endnu populært i disse dage – om ikke andet, så i form af boxershortsene.