Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Classic Swim Shorts Badeshorts Blå Lyle & Scott Junior
Classic Swim Shorts Badeshorts Blå Lyle & Scott Junior
Lyle & Scott

Classic Swim Shorts Badeshorts Blå Lyle & Scott Junior

280,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Classic Swim Shorts Badeshorts Blå Lyle & Scott Junior fra Lyle & Scott online og stille og roligt sidde i fred og ro uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Produktnavn: Classic Swim Shorts Badeshorts Blå Lyle & Scott Junior
  • Brand: Lyle & Scott
  • Produceret til: Børn
  • Størrelse:
  • Kategori: Badeshorts
  • Findes i farverne: Sort, Blå, Hvid
  • Butik: Boozt

Du bør skynde dig, for netop denne farve er rigtig populær, specielt for de størrelser som er mest populære. Køb så længe der stadig er på lager, det ville være så mega trist hvis du ikke når det.


Beskrivelse

Her hos Pashion.dk er vi virkelig stolte af at have muligheden for at fortælle dig om Classic Swim Shorts Badeshorts Blå Lyle & Scott Junior fra Lyle & Scott . Du kan aldrig vide om Lyle & Scott Classic Swim Shorts Badeshorts Blå Lyle & Scott Junior en anden dag kommer på udsalg - fx til Black Friday eller til januarudsalg. Men tør du overhovedet vente, for du ender måske med Lyle & Scott badeshorts i en anden slags mønster, model eller farve? Når man som Boozt giver en 2-årig garanti kan det aldrig gå helt galt når det er et krav i DK. Ligesom med mindst 14 dage ret til returnering, så man kan til hver en tid sende retur produktet hvis nu det ikke passer eller hvis nu du ikke kan lide mønsteret/farven på foran spejlet. Hvis man er klog kan man tilmelde dig deres nyhedsbrev. Der kan du måske være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode ved din første bestilling på op mod ti til 15%, måske mere. Hvis du ender med at bestille Classic Swim Shorts Badeshorts Blå Lyle & Scott Junior må du huske at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside. Vi hos Pashion går meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte servicen. Vi hører derfor gerne vores brugeres ris og ros. Boozt har ekstremt imponerende bedømmelser diverse steder fx på Facebook, Trustpilot og Google og leverer på ganske få dage, og du kan tracke din ordre hele vejen fra Boozt og til døren. Hvorfor lede efter andre steder når du kan købe badeshorts fra Lyle & Scott her på Boozt, der er forhandler af de fleste af de mest populære produkter?

Men selv om Boozt nok ikke er husket som den ledende når det kommer til bæredygtighed, så betyder det ikke de ikke går op i det. Det er noget de bekymrer sig om.

Classic Swim Shorts Badeshorts Blå Lyle & Scott Junior bliver produceret i et super smart materiale. Lyle & Scott er kendt af flere for deres gode kvalitet, og måske specielt når det omhandler badeshorts. Men selvom det måske ikke ligefrem er sæson for Classic Swim Shorts Badeshorts Blå Lyle & Scott Junior (og slet ikke i DK), så skal det nok blive det!


Læs mere om farven Sort, Blå, Hvid

Sort tøj til børn og unge – det praktiske og trendy valg Hvis du tænker på items til børn og unge, forestiller du dig ikke så ofte på tøj i den sorte nuance allerførste. I stedet kommer farver som gul, lyserød, grøn og blå sandsynligvis op. Men trods du måske ikke altid har skænket farven sort en tanke, når det handler om tøj til børn, er den sorte farve en fantastisk nuance til børn og unge. Du kan købe alt slags beklædning i farven sort – og fra mange slags mærker Det dejlige ved den sorte farve er, at sort er en hel del alsidig. Ser du selv i dit klædeskab, kan du nok ikke undgå sort (og hvorfor ville du egentlig have lyst til det?). Selvom det ikke altid er tilfældet for børnetøj, er det imidlertid meget nemt at anskaffe børnetøj i farven sort.

Sorte toppe og t-shirts, sorte bukser og skørter, sorte kjoler og buksedragter – er vi nødt til at fortsætte? Der findes ikke dén type item, du ikke får i den sorte farve. Den sorte farve er perfekt i dagpleje, børnehave og skole En af de største fordele ved at købe beklædning til dit barn i den sorte farve er, at det er sværere at spotte snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er ulykken sket, og kommer der derfor pletter på dit barns tøj, er pletterne sværere at spotte. Sammenlignet med lyst tøj vil dit barns klædeskab se mere nyt og uplettet ud, hvis der er mere tøj i sort deri. Er farven sort for mørk? Start med basis tøj i farven sort Måske tænker du, at den sorte farve er alt for intens og mørk til dit barn. Og jo, det måske kommer til at virke lidt ekstremt ud, hvis dit barn udelukkende har sort tøj på fra top til tå. Af den grund kan du inkorporere sort tøj i dit barns garderobeskab lidt ad gangen.

Du kan derfor starte med at anskaffe nogle enkle tøjstykker som t-shirts, bukser, overdele, hoodies og jakker i dit barns garderobe. På den måde får dit barn nogle enkle stykker tøj, som dit barn kan bære igen og igen – og som ikke slides op alt for tidligt.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Leveringspris: Gratis porto ved køb på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 30 dage

En af de store online modebutikker kan man vidst roligt sige er et ægte Skadinavisk eventyr. Til trods for at selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø er onlinebutikken grundlagt af 2 danskere. Direktøren for det hele i dag er da også en svensker med adresse i København og han holder historien gående.

Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, der man må sige giver dig fri adgang til fra stortset alle de udbredte mærker i dag uden man er nødt til at gå udenfor.

Shopping online er en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi rigtig mange har travle hverdage der gør det svært at komme ud og shoppe så ofte som vi gerne ville. Ydermere ville de fleste nok have den samme shopping-mulighed, som de der bor i midste af de absolut største modehovedstader i vores verden. Dette kan vi hjælpe dig med.

Boozt tilbyder ikke bare modetøj til damerne, men også herrerne og børn, så du kan finde det hele med et klik og kun skulle betale for en portion levering. Denne verdens aller største online modebutikker er fyldt med mærker og har nærmest altid mega store udsalg. Både damer og mænd har fundet glæden ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den succes så man kan finde tæt på alt det, du står og mangler, når man bladrer gennem websiderne med sko accessories og modetøj.


Hvorfor du skal købe badeshorts

Nu er vores unger det mest vigtige i vores tilværelse og af den grund skal de selvfølgelig have det mest udsøgte. Dette reflekterer modetøjet til børn også langt mere tydeligt end vi har oplevet førhen. Gennem tiden har moden til børn opbygget sig hurtigere end anden mode, og det har resulteret i, at her nu om stunder laves talløse forskellige brands at vælge imellem, når mor skal handle tøj til de små i familien. Specielt gennem de forgangne år optræder der et vældigt skift i interesse her i det nordlige Europa. Imens det tidligere har været det pebrede og fashionable tøj, der forekom mest tidsvarende, er der i disse dage blevet langt større fokus på en del nytænkende områder ved børnemode. Først og fremmest skal tøjet være holdbart. Vores små forventes at kunne vælte rundt i tøjet og udstyret skal kunne puttes i vaskemaskinen sammen med de voksnes udstyr. Derfor skal tøjet netop være både stærkt, men desuden også let. Det er nemlig vores andet fordring, som vi, forældre, sætter af kritier til tøjet, som vi forældre iklæder vores børn. Det skal være rart og delikat og være med albuerum, så vores små har muligheden for at blive klogere på verden omkring sig uden at føle irritation fra strammende elastikker eller ueftergivende materialer.

Sidst men ikke mindst skal tøjet helst være bæredygtigt. Vi er i disse dage endnu mere end før opmærksomme på det vi anstifter i Jorden som købere og herudover er her endvidere kommet udviddet bevidsthed om, hvad den kemi, der kan opleves i produkterne, gør ved vores poders kroppe. Netop af den grund ses der større opmærksomhed omkring økologi og durabilitet i forhold til vores børn og deres fremtid.

Specielt i det nordlige Europa har vi også oplevet en bemærkelsesværdig opgang i anderledes sprøde børnetøjsproducenter, som er bevidste omkring miljøet og det alvorlige ved kemi. Det betyder at vi forældre og forbrugere har muligheden for at købe mere durabelt og desuden pænt tøj til vores børn både her fra og i resten af verden.