Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni
Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni
Ganni

Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni

2.199,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni
  • Brand-navn: Ganni
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Quiltede jakker
  • Farve: Lilla
  • Find den hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni fra Ganni så længe de er på lager. Det ville være så trist hvis du ikke når det. Men du burde skulle ikke vente for længe - for netop denne farve er ekstrem efterspurgt - og dette gælder specielt for de gængse størrelser. For du kan nemlig nu købe her, så du på den måde kan helt undgå at skulle bevæge dig i en butik. På den måde kan man sidde for dig selv uden at skulle skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi stolte over at have mulighed for at fortælle dig om Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni fra Ganni . Du ved ikke om Ganni Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni på et senere tidspunkt ender på udsalg, for eksempel på januarudsalg eller Black Friday. Men tør man virkelig vente - for man ender måske med Ganni quiltede jakker i en anden slags farve, mønster eller model? Med intet mindre end 2 garanti kan det aldrig gå helt galt, når det er et lovkrav i DK. Ligesom med minimum 14 dage ret til returnering, så man kan til hver en tid sende retur Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni i tilfælde af det nu ikke passer i størrelsen, eller man ikke alligevel kan lide mønsteret/farven i lyset derhjemme.

Hvis man er fornuftig, kan du overveje at tilmelde dig Boozt’s medlemsklub. For der kan du være rigtig heldig og få en rabat ved sit første køb på helt op til ti-15%, eller måske mere. Hvis du ender med at bestille Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni må du huske at dele oplevelsen på vores Instagram. Vi bekymrer os om vores besøgenes erfaringer med at bruge produktet. Vi vil meget gerne have vores brugeres feedback. Boozt har meget imponerende bedømmelser rundt omkring, herunder på Trustpilot, Google og Facebook, med levering inden for ganske få dage. Og du kan tracke ordren hele vejen fra Boozt og til din dør. Hvorfor gå et andet sted hen når nu du kan købe quiltede jakker fra Ganni her på Boozt, der forhandler stort set alle de populære produkter?

Selv om Boozt måske ikke er tænkt på som den ledende indenfor økologi - så er det ikke ensbetydende med de slet ikke går op i det. Det er nemlig i den grad noget de går op i.

Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni bliver produceret i et lækkert materiale. Ganni er også ret kendt for netop deres gode kvalitet, måske specielt når det handler om quiltede jakker. Og selvom det måske ikke er sæson for Coat Quiltet Jakke Grøn Ganni (slet ikke i DK) - så bliver det det!


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Gratis fragt ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

En af de store online forretninger må man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. For på trods af at selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø så er webshoppen startet af to danske mænd. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er da også svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som giver dig et udvalg af fra stortset alle de mest udbredte mærker i dag uden man behøver at løfte dig fra sofaen. Shopping online er nok en af de eksplosivt voksende markeder i dag, fordi vi har en travl hverdag som ikke giver tid til at komme ud og gå på shopping lige så tit som vi ville ønske det. Samtidig ville de fleste nok tilbydes den samme mulighed for at købe tøj, som dem som har adresse i midste af de allerstørste modemetropoler på kloden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt tilbyder ikke udelukkende sko og modetøj til damerne men også masser til herrerne og piger og drenge, så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle købe en gang levering. Denne verdens allerstørste online forretninger bugner af brands og har altid kæmpe sortimenter af udsalgsvarer. Både mænd og kvinder har allerede fundet ud af fordelene ved at købe ind i webshops og Boozt står selvfølgelig ikke tilbage for den tendens så man kan finde stort set alt man drømmer om, når du bladrer gennem hjemmesiderne med accessories, tøj og sko.


Om Ganni

Mærket Ganni blev kendt i hele verden på baggrund af sit legende design. Hos Mærket Ganni kan et væld af diverse items anskaffes - alt fra det rå til det kvindelige, uskyldige. Ganni giver dig options, som du knapt har lyst til at glippe. Selvom de følger med den aktuelle fashion fra forskellige runways og key items, eksisterer der uden tvivl ingen frygt for at være anderledes eller originalitet. Folket bag Ganni vil gerne at tilskynde kvinder til at bære akkurat det, de ønsker. Ganni er ofte blevet udnævnt luksustøj til en overkommelig takst. Og for en del damer er det lige præcis det, Ganni giver mulighed for - nemlig fortræffelig kvalitet som ikke ødelægger pungen. Kendisser ligesom Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver tit fanget med items, der har et Ganni-mærke siddende i nakken. Modeblade kalder prislaget, mærket har fastsat, som den gyldne mellemvej - det vil sige akkurat der, hvor det hverken er sat for dyrt eller for lidt. ægteparret bag nutidige Ganni beskriver, at de blev træt af den uinspirerende, minimalistiske, interseksuelle stilart, eller den amerikansk inspirerede, boheme stil, som de fleste skandinaviske damer bærer. Derfor begyndte de med at finde på designs med finurlige mønstre og skøre kulører, som skulle tilføre noget nyt til den danske stil på gaderne.

En kvinde, som bærer mærket Ganni, kan være lige det, hun drømmer om. På denne måde beskriver den kreative direktør hos Ganni. Ved Ganni betyder det at føle sig tilpas og selvtilfreds. Ganni-pigen går ind for, at karismaen er betinget af personlighed og ikke nødvendigvis klæderne. Det danske brand Ganni blev i 2009 overdraget til ægteparret Nicolaj og Ditte Refstrup. Mærket Ganni var siden 2000 været ejet af kunstneren Frans Truelsen, som producerede cashmere strik samtidig med sit kunstgalleri, men siden han fik for meget at se til, tilbød Ditte og Nicolaj Refstrup at succedere mærket som mere af en hjælp, end det var af lyst. Dags dato – faktisk siden år 2009 - har Ditte Refstrup besiddet titlen som den kreative direktør, og Nicolaj Refstrup har været som den administrerende direktør. Mærket kan findes ved mere end 400 forhandlere verden rundt, og det er drevet af familie. Mærkets hovedkvarter kan findes i hovedstaden. I 2017 blev 51 % af Ganni afhændet til amerikanske virksomhed, L Catterton.


Mere om quiltede jakker

Der findes ikke nogen spørgsmål om, at moden til kvinder er det, som gennem tiden har været mest tydelig i butikkerne. Selv om moden til mænd er blevet langt mere synlig gennem den sidste tid, så optager kvindetøj stadig langt mere på modeugernes runways og i butikkerne. Moden afgøres som udgangspunkt af verdens forskellige modeemperier, mens de fremstiller designernes modeller frem, men tillige findes der også det, som er kendt som gademode. Her er det moden i hverdagen, der tales om og den sættes af de såkaldte modeguruer, som er ganske gennemsnitlige personer med stor forståelse for mode. Hos damer findes der ikke udelukkende én trend, men derimod en bred vifte alternative, som hver henvender sig til deres eget segment af tænkelige kvinder. Netop grundet der ses så stor forskel på, hvad som understreger den kvindelige krop i de mange forskellige aldersgrupper, så er der ydermere stor forskel på, hvad der er trendy i de forskellige aldre. Fælles for alle er dog ofte både kulører, snit og blanding, som er overordnet gennemgående mens andre synes mere identificerede af designteamet der har lavet det eller den gruppe, de er produceret til.

Nu om dage er kvindetøj delt i to særdeles forskellige overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der er de ganske almene modeforretninger som H&M og Gina Tricot. Herudover er der de mere eksklusive mærker i den mere bekostelige ende af prisskalaen, her findes designere som Gucci og Marc Jacobs. Størstedelen af piger sammensætter de 2 ting på kryds og tværs og laver således en personlig stil, der er bygget af nutidens trends, men sammensat ud fra den unikke style. Efter handel på nettet er blevet mere brugt, kan man nu ikke udelukkende købe tøj i butikkerne, men også på internettet, hvorfor vi har hele verden liggende for vores fingerspidser. Hvilket åbner en meget større chance for at købe de aktuelle modetendenser inden for modeverdenen til at opbygge en individuel stil.