Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Computertaske
GiGi Fratelli

Computertaske

2.499,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe GiGi Fratelli Computertaske i denne online shop og bare sidde i stilhed uden at skulle stå i kø i butikken.

  • Modelnavn: Computertaske
  • Mærke: GiGi Fratelli
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Computertasker
  • Farve: Rød
  • Forhandler: Miinto

Men du bør ikke være for langsom, for netop farven Rød i denne model er ekstrem eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser der er populære. Så køb mens de stadig er på lager, det er så mega trist hvis man går glip af det.

Beskrivelse

Her hos Pashion er vi stolte over, at få mulighed for at fortælle dig om GiGi Fratelli Computertaske . Du ved ikke om GiGi Fratelli Computertaske på et senere tidspunkt ender på tilbud - fx på januarudsalg eller på Black Friday. Tør du virkelig vente - for man ender med GiGi Fratelli computertasker i en helt anden mønster, farve eller model? Når man som Miinto giver en toårig garanti kan det aldrig ende helt galt, da det er et lovkrav i DK. Ligesom med mindst 14 dage med mulighed for retur, så du kan bare returnere Computertaske i tilfælde af det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu du ikke kan lide farven/modellen på i virkeligheden.

Er du smart kan du tilmelde dig Miinto’s mail-liste. For der kan man måske være heldig og få tilsendt en kuponkode til sin aller første bestilling på ti til femten%, eller måske mere. Ender du med at købe Computertaske må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på vores Instagram og Facebookside. Vi på Pashion.dk går meget op i vores besøgenes oplevelser med at benytte servicen. Vi hører meget gerne vores brugeres ris og ros. Miinto har ekstremt flotte anmeldelser diverse steder fx på Facebook, Trustpilot og Google med levering inden for få dage, og du kan tracke ordren fra Miinto til din dør. Hvorfor gå et andet sted hen når nu du kan finde GiGi Fratelli computertasker her hos Miinto - der forhandler alle de mest kendte produkter?

Selv om Miinto nok ikke er husket som den førende når det handler om økologisk fashion - så er det ikke ensbetydende med de ikke går op i det. For det er et emne de tænker over. Computertaske produceres i et super lækkert materiale. GiGi Fratelli er kendt af mange for deres høje kvalitet, måske specielt når det handler om computertasker. Og selv om det ikke er sæson for at gå med Computertaske (slet ikke for DK) - så bliver det det!


Hvorfor du skal købe Computertaske i farven Rød

Farven rød er af mange grunde en af de mest populære farver for mange kvinder. Farven står for næsten alle inspirerende elementer, som en god mængde kvinder søger at udstråle. Rød anvendes til tøj overalt på kroppen – som tøjtekstiler, sminke og lak til negle – da farven er en så toneangivende del af vores dagligdag og tager rigtig meget plads på rigtig mange faconner, som jævnligt involverer, hvad du tager på, når vækkeuret ringer. Ja, for at sige det på en anden måde er den røde farve helt bogstaveligt vores kød og blod.

Den røde farve besidder som udgangspunkt en tydelig erotisk indvirkning. Røde toppe og rød kosmetik har op gennem det sidste århundrede domineret facaden hos de smukkeste damer i fjernsyn og i medierne, og netop den make-up-tilgang har kvinder overalt i verden taget til sig, når de har prøvet at charmere sig ind på deres udvalgte for aftenen eller manglede en aften i byen med en god omgang selvværd. Fortalt på en alternativ måde: Når de skulle male byen rød. En dyb mørkerød er egnet til dig, der har lyst til at blive lagt mærke til, mens en lysere rød tone stadig dominerende, men er mere afdæmpet. Kvinder har gennem al tid drømt om den storslåede gallakjole i rød – der uden diskussion skal have farven rød. De fleste Bond-babes har siden filmseriens opstart strålet med rød læbestift og sat den ellers målbevidste spion i farlige situationer med deres uetiske og dragende ageren. I dansk design er rød ikke en dominerende tone; farven er ganske ligetil for tydelig og kraftig til det rå og enkle design, vi danskere finder i både indretning og vores tøj. Hermed ikke sagt, at du ikke som nordisk dame kan eller bør benytte den røde farve – for det kan du i høj grad. En rødlig top eller en lille rød kjole er den perfekte tilføjelse til de varme sommermåneder, når tøjet gerne bør være lidt lettere og give mere plads til luften. Til vintermånederne er farven rød også formidabel. Udover at farven rød jo er den absolut mest anvendte tone til juletid, er farven rød også en relativ varmende farve, der repræsentere hygge, der passer så godt ind i julens frost.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for fragt: Gratis levering for køb på over 499 DKK
  • Leveringstid: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Gratis returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto er en ny og anderledes mulighed for at shoppe på internettet. Ideen startede Her i Skandinavien og det udfoldede sig i totusindogni og virksomheden kan i disse dage være stolte af at have omkring syv Europæiske lande præsenteret med deres varer på siden. Den ting, som separerer forretningen fra lignende netbaserede platforme er, at Miinto modsat andre ikke er en forhandler, der selv er lagerførende og sælger varer fra et udvalg af producenter. Det er i virkeligheden en kæmpe e-commerce platform for allerede etablerede forretninger, som godt vil udbyde deres varer, men ikke helt forventer at en alenestående netbutik er optimalt. Når du gør indkøb i shoppen er det derfor ikke en samlet stor online butik du støtter, men omvendt en masse mindre butikker, som hver for sig er ansvarlige for at holde styr på de ordrer som kommer ind, håndtere bestillingen og få dem afsendt til kunder i over alt. Det er en alsidig mulighed for dig, som kunne tænke sig at kunne at købe lokalt, men også drømmer om at have chancen for at opdage, hvad resten af landet kan tilbyde. Du kan altid selv vælge, om du ønsker at tjekke markedet for en bestemt vare, en varegruppe eller om du ønsker at søge på adresse.

Hos Miinto finder du alt indenfor herremode, mode til damer, børnetøj, sport, skønhed og bolig. Der sælges altså noget for største dele af os – og du kan med garanti også have held med at finde den ting, man leder efter!