Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Copenhagen Loves Me T-Shirt T-shirt Hvid Wood Wood
Copenhagen Loves Me T-Shirt T-shirt Hvid Wood Wood
Wood Wood

Copenhagen Loves Me T-Shirt T-shirt Hvid Wood Wood

400,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe Copenhagen Loves Me T-Shirt T-shirt Hvid Wood Wood kortærmede t-shirts fra Wood Wood i en webshop & sidde helt for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere i butikken.

  • Produktnavn: Copenhagen Loves Me T-Shirt T-shirt Hvid Wood Wood
  • Brand: Wood Wood
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Kortærmede t-shirts
  • Farve: Sort, Hvid
  • Find den hos: Boozt

Men du burde skulle skynde dig - for netop farven Sort, Hvid i denne model er ekstrem populær, og dette gælder specielt for de mest populære størrelser. Køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt trist hvis man misser det.


Beskrivelse

Lige nu kan du købe Sort, Hvid kortærmede t-shirts fra Wood Wood til herre til kun 400,00 kr., en ekstremt god købspris må man i den grad sige. For vi hos Pashion er fans af Wood Wood og ikke kun når det handler om kortærmede t-shirts. For når det kommer til Wood Wood må man sige de er altid med på moden - specielt når det kommer til herre. Og hvad enten du vil bruge Copenhagen Loves Me T-Shirt T-shirt Hvid Wood Wood til hverdag eller til fest, så har du i den grad muligheden. Hvis man har god tid kunne du i stedet vente lidt, og bestille når Copenhagen Loves Me T-Shirt T-shirt Hvid Wood Wood var på udsalg/tilbud fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi bag Pashion ville ikke vente, lige nu er det jo så nemt at bestille i webshoppen og leveret til din dør - til kun DKK 400,00. En meget fair synes vi hos Pashion.

Er den ikke i den korrekte størrelse/farve kan man helt sikkert bestille noget fra samme mærke som vil falde i din smag. Boozt har et enormt udvalg af Wood Wood og kortærmede t-shirts, så - du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også leder efter nogle moderigtige kortærmede t-shirts fra Wood Wood så behøver du ikke kigge længere. Husk nu at dele Copenhagen Loves Me T-Shirt T-shirt Hvid Wood Wood med alle dine venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit lækre køb. Glem ikke at huske at følge Pashion på social media.


Om at gå i kortærmede t-shirts i Sort, Hvid

Sort er for en del den ultimative aristokratiske og rigtig pæne farve. Det er nuancen man ender med at vælge når vi skal benytte jakkesæt eller smoking og også den tone, som sælges flest bukser i. Det er farven vi associerer med autoritet. I mændenes tøjskabe findes der ikke mange kombinationer, som ikke indeholder mindst lidt sort. Det er en nuance som breder sig helt fra toppen, hvor en stor del af de største tøjdesignere elsker at benytte tonen og helt ned til de helt almindelige butikker som også med stor sikkerhed har et kæmpe udvalg af sort tøj. Gennem vores tid er sort ofte blevet forbundet med ondskab. Vi ser jævnligt skurken beklædt i sorte gevandter og med hårdt træk, hvor den gode der redder verden i sin strålende rustning. Uanset det er farven ikke noget vi vælger fra når det kommer til både fest og hverdag, for det er uden sammenligning den tone, som giver stærkest indtryk af elegant stil og klasse. Endda på fødderne er vi mænd gladest for det sorte valg. Hele vejen fra de lækre laksko til mere afslappede kondier er sort helt sikkert den mest brugte farve. Og det er ikke kun fordi den er klassisk pæn - den er rigtig praktisk og går til alt det vi ellers har i skabet.


Mere om Boozt
  • Pris for fragt: Fri levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: Max to dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

Den store tøjbutikker online må man sige er et rigtigt Nordisk eventyr. Til trods for selve virksomhedens hovedsæde har hjemme i Malmø så er onlineforretningen opstartet af to danske drenge. Den øverste leder i denne tid er da også en svensker som bor i København, så han holder historien gående. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der må siges at give adgang til fra nærmest alle de mest efterspurgte brands i tiden helt uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er potentielt en af de hurtigste voksende markeder, fordi mange mennesker har en travl hverdag, der ikke giver muligheden for at komme ud og gå på tøjindkøb lige så tit som vi måske ønsker det. Desuden vil de fleste nok gives den samme adgang til mode, som dem, som er bosat midt i de helt store modemetropoler på jordkloden. Det kan vi på Boozt.com. Boozt.com har ikke alene modetøj til kvinder, men også masser til herrerne og drenge & piger, så du kan få styr på alle gaverne et sted og klare dig med at betale en enkelt porto. Verdens aller største webshops er fyldt med brands og har nærmest altid kæmpe lagre med produkter på udsalg. Både mænd og damer har opdaget det smarte ved at købe ind online og Boozt.com holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens, så man kan finde i omegnen af alt det du drømmer om når du scroller gennem hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.


Hvorfor du skal investere i kortærmede t-shirts

Nogle har dem som undertrøjer hvor mens andre vælger at have et udvalg som en fast del af garderoben til hverdagen. I hvert fald er der i hvert fald tale om netop det, vi i dag kender som et helt normalt stykke tøj, når man nævner Tshirt.

I herremoden kan man finde en del forskellige typer, der alle sammen kendes under den samme kategori, nemlig t-shirt. Men til trods for deler navn er der stadig forskel på, hvad du køber, afhængig af hvilket mærke man ender med at vælge. En generisk t-shirt har normalt et løst fit med ærmer, der næsten går ned til albuerne og med den helt runde hals. Ydermere eksisterer der den mere moderne i strammere udgave, der er udviklet til at sidde mere ind til kroppen for at virkelig understrege formerne. Begge slags versioner findes både med korte og lange ærmer så du kan lave hele basen for dit outfit med de helt rigtige t-shirts. I forbindelse med det videre look på t-shirts er der meget stort udbud, for nogen vil helst have de tynde modeller mens andre foretrækker deres t-shirts i tykkere stofkvalitet. Ydermere er der stor forskellighed i det pynt som er på en t-shirt. Det er især printet der er med til at lægge grunden for den forøgede variationer og mulighederne for at have nok slags t-shirts til at tælle alle de mange dage i ugen og nok også helst lidt til.