Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Cora G.D Jeans Vide Jeans Beige MOS MOSH
Cora G.D Jeans Vide Jeans Beige MOS MOSH
MOS MOSH

Cora G.D Jeans Vide Jeans Beige MOS MOSH

899,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nu købe MOS MOSH Cora G.D Jeans Vide Jeans Beige MOS MOSH relaxed fit jeans i onlineshoppen og stille og roligt sidde for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

  • Model: Cora G.D Jeans Vide Jeans Beige MOS MOSH
  • Brand-navn: MOS MOSH
  • Køn: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Relaxed fit jeans
  • Findes i farverne: SAFARI
  • Find den hos: Boozt

Men du bør ikke vente længe, for netop denne model i SAFARI er yderst populær - og dette gælder specielt for de størrelser der er populære. Så køb så længe de er på lager, det ville være så mega irriterende hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Hvis du også er på udkig efter at bestille de mega moderigtige Cora G.D Jeans Vide Jeans Beige MOS MOSH relaxed fit jeans fra MOS MOSH til dame i SAFARI, så er du kommet til det perfekte sted. For netop på www.pashion.dk er vi glade for relaxed fit jeans når de er kreeret af MOS MOSH. MOS MOSH er specielt kendt for deres seje designderes lækre design af relaxed fit jeans, og Cora G.D Jeans Vide Jeans Beige MOS MOSH er bestemt ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre så kan man også bruge Cora G.D Jeans Vide Jeans Beige MOS MOSH til alverdens anledninger, uanset om det er til en almindelig hverdag eller fest. Og netop nu kan den findes til 899,00 DKK, der jo må siges er en meget rimelig pris. Husk du virkelig ikke bør vente mere end højst nødvendigt. For tilbuddet gælder kun til der er udsolgt. Man kan overveje at vente og satse og håbe på bedre tilbud på udsalg senere til fx januar, på et senere sommerudsalg, black friday, eller til cyber monday, eller til lagersalg/outlet. Og en af de største fordele for dig er at MOS MOSH Cora G.D Jeans Vide Jeans Beige MOS MOSH kan bestilles i en webshop. På netop den måde kan du undgå, at besøge en normal butik. Men man kan sagtens få fat i det du leder efter i denne shop, de har nemlig et imponerende stort sortiment af MOS MOSH relaxed fit jeans i SAFARI til dame. Lige netop Boozt kender man for sko, accessories & mode med hurtig leveringstid, lave leveringspriser, vanvittigt bredt udvalg i mange slags kollektioner, farver og modeller. Husk nu at stemme af denne genstand under her. Og husk at følge Pashion på vores sociale medie profiler på Instagram, Pinterest og Facebook.


Om Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto for køb over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

Den store butikker online er et rendyrket skandinavisk eventyr. På trods af selve firmaets hovedsæde har hjemme i Malmø, så er webshoppen startet af to danske drenge. Direktøren i denne tid er svensker med bopæl i København, så han kører historien videre.

Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik, som man må sige giver et udvalg af fra de fleste de moderne mærker i dag helt uden man er nødt til at løfte dig fra sofaen. Shopping online er en af de hurtigste voksende markeder fordi mange mennesker har en travl hverdag, som ikke giver muligheden for at komme ud og shoppe lige så ofte som man gerne ville gøre det. På samme tid vil vi alle nok gerne have den samme mulighed for at købe tøj, som de der er bosiddende midt i de største modehovedstader i verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com har ikke kun modetøj, sko og accessories til damerne men også en hel masse til herrer og drenge og piger så man kan få styr på alle gaverne et sted og kun skulle betale en omgang fragt. Verdens aller største online forretninger er fulde af produkter og har også altid mega store lagre med produkter på tilbud. Både kvinder og herrer har allerede fundet glæden ved at købe ind online og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for den tendens, så du kan finde stort set alt hvad, du ønsker, når man skimmer siderne med accessories, tøj og sko.


Hvorfor du skal købe MOS MOSH

Da den tidligere Bestseller nøgleperson, Kim Hyldahl i totusindogti så, hvad han selv betegner som, ”Et hul i markedet”, blev det begyndelsen på modehuset MOS MOSH.

Allerede fra starten har det været planlagt, at kundegruppen til mærket ikke bare lå i Danmark, men tværtimod i hele Skandinavien og den plan har betalt sig for det Koldingbaserede tøjmærke, som i skrivende stund har et massivt plus på bundlinjen og en loyal base af kunder, der elsker de stilrene, fittede bukser i denim og chinos fra MOS MOSH.

Visionen bag virksomheden har fra dag et været at lancere produkter, der får det bedste frem i kvinderne, der bærer det. At producere jeans og bukser for alle damer, der gør, at de er tilpas og passer, perfekt - også på trods af hyppig brug og utallige ture i vaskemaskinen. Nu da det bygger på et æstetisk og enkelt produkt, lægger brandet kæmpe vægt på designet for at det er helt perfekt hver gang. Herudover er udvælgelsen af materialer af anseelig format, dersom det færdige resultat er både moderigtigt og holdbart. Gennem en forholdsvis kort periode opnåede MOS MOSH etableret en ekstensiv kundebase over hele Norden og i Tyskland grundet brandets bukser i denim og firmaet har løbende forøget deres udvalg med en række forskellige andre designs indenfor dameekvipage. Nu kan kunder købe alt fra toppe, blazere og skønne, veldesignede chinos til læderting og kaftaner. Siden da er aktiemajoriteten i mærket blevet opkøbt af en kapitalfond i Tyskland, Findos Investor, som har betalt pænt for mærket, som i skrivende stund har i omegnen af syvhundrede butikker, der sælger deres varer spredt over både Skandinavien og i Tyskland.

Den kommende tid kommer til at betyde nye forhandlere over resten af Europa og kanske også verden, nu, da Hyldahl og MOS MOSH har den enorme, tyske investor i ryggen der kan hjælpe med fremstødet.


Hvorfor du skal investere i relaxed fit jeans

Der er ikke nogen tvivl om, hvorvidt mode til kvinder er den, som i tiden er blevet langt mere prominent på markedet. Til trods for herremoden er blevet langt mere synlig i de sidste år, så optager mode til kvinder stadig langt oftere på de mange runways i modeugerne og hos forhandlerne. Trenden udstikkes åbningsvis af de mange modeemperier, når de fremstiller sæsonens kollektioner frem, men endvidere er der også det, der kendes som gademode. Her er det moden i hverdagen, der omtales og stilen her sættes af de nævnte ’modeguruer’, som er helt almindelige personer med en sans for mode.

Hos piger i alle aldre ses der ikke kun én style, men derimod utallige forskellige, som alle sammen er målrettet mod sit individuelle segment af mulige kundegrupper. Og netop siden der ses så stor forskel på, hvilke modeller som fremhæver kvinder i de mange forskellige aldre, så er der desuden mærkbar forskel på, hvad der er trendy indenfor de mange aldersgrupper. Fælles for dem alle er dog stadigvæk både prints, model og sammensætning, som er universalt brugt imens andre er langt mere skabt af modehuset der har lavet det eller kvinderne, de er henvendt til.

I tiden er tøj til kvinder fordelt på to mærkbart ulig overordnede kategorier, nemlig ’high street’, der inkluderer de helt almene modebutikker som blandt andre Hennes og Maurtiz eller Gina Tricot. Tillige findes der de mere eksklusive brands i den mere pebrede ende af prisskalaen, her ligger modehuse som Gucci og Marc Jacobs. De fleste damer sammensætter de 2 ting på forskellige måder og laver på denne måde en personlig style, som bliver bygget på stilen i tiden, men stylet efter den individuelle præference. Som følge af at shopping på nettet er blevet meget mere kendt, kan man i dag ikke kun se mode i de fysiske butikker, men ligeledes på nettet, hvorfor vi har hele kloden lige for fingerspidserne. Hvilket åbner en meget større mulighed for at vælge mellem de nærværende tendenser indenfor modeverden for at opbygge en personlig garderobe.