+249.000 produkter +2.070 brands Fashion samlet fra 4 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Core Pouch Skuldertaske Creme LYLE & SCOTT
Core Pouch Skuldertaske Creme LYLE & SCOTT
Lyle & Scott

Core Pouch Skuldertaske Creme LYLE & SCOTT

349,00 DKK
  • Produktnavn: Core Pouch
  • Brand-navn: Lyle & Scott
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Blå
  • Find den hos: Boozt

Du må hellere skynde dig at købe Core Pouch fra Lyle & Scott så længe de er på lager. Det ville være så øv hvis du går glip af det. Men du burde skulle ikke vente for længe, lige netop denne model og farve er yderst eftertragtet, gælder specielt for de gængse størrelser. Nu kan du købe i onlineshoppen, og på den måde kan du helt undgå at bevæge dig i en normal butik. Og på den måde kan du lede helt for dig selv uden at blive plaget af irriterende sælgere i butikken.

Læs mere...
Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan man finde skuldertasker fra Lyle & Scott for 349,00 kr., en virkelig god købspris må vi jo nok sige. For vi på Pashion er i den grad imponerede over Lyle & Scott, men ikke kun når det omhandler skuldertasker. For Lyle & Scott er de altid med på moden - specielt når det gælder herre. Og uanset om man skal bruge Core Pouch til en fest eller til hverdagsbrug - så har du muligheden.

Har man god tid kan du i stedet vente og købe når Core Pouch er på tilbud/udsalg, for eksempel på januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion.dk ville ikke vente - lige nu er det så nemt at købe på nettet, leveret til døren - til kun 349,00,-. En meget fornuftig pris synes vi bag Pashion.

Hvis den ikke er i den rigtige størrelse og farve kan man uden tvivl bestille noget fra samme mærke som falder i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af både Lyle & Scott og skuldertasker, så, du finder noget du bare må have.

Så hvis du kigger efter smarte Blå skuldertasker fra Lyle & Scott til herre så bør du ikke researche længere. Husk nu at dele Core Pouch med din familie og venner på de sociale medier når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit lækre køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Mere om farven Blå

Farven blå er en meget populær farve med flere toner og det er der flere gode grunde til. Og ikke kun en tone der i sin reneste version ligger meget tæt op ad den sorte farve, men endvidere farven som øger muligheden for en række udtryk.

Farven blå er en kølig farve, der herudover har en beroligende effekt. Blå er også symbol på kreativitet, men også det intelligente. Man ser den ikke udelukkende i moden, men også som en meget brugt farve som virksomhedslogoer blandt store virksomheder. Derudover er der en som altid grund til, at blå toner er endnu en af de farver som vi oftest ser i den ene eller den anden form som en essentiel part af moden på gaden. Det er en oplagt farve, når man skal investere i et lækkert jakkesæt, men samtidigt tænker at sort vil være lidt mørkt. Det er herudover den oftest valgte farve på den meget udbredte skjorte til mænd. Hvis ikke du bruger den hvide, så vil lyseblå være den farve de fleste ynder at bruge, hvis du skal vælges en skjorte til arbejde eller fest.

Det eneste sted, hvor designet er en anelse begrænset når det gælder den blå farve, hvis det omhandler fødderne. Der er ikke et udvalg på niveau med de udbredte af brune og sorte når det drejer sig om det blå fodtøj.

Sneaks findes dog i alle mulige farver, men derudover, er der langt mellem de af trendy, blå sko.


Læs mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

Måske en af de største online tøjbutikker kan man vidst roligt sige er et ægte Nordisk eventyr. På trods af selve hovedsædet har hjemme i Malmø, så er onlineforretningen foundet af 2 danskere. Direktøren i dag er da også svensker med bopæl i København så man kan sige han holder historien gående. Boozt er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik som må siges at give adgang til fra stortset alle de mest moderne brands i tiden uden man behøver at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er måske en af de hurtigste voksende markeder, fordi mange mennesker har en travl hverdag der ikke gør det muligt at komme ud og købe tøj så tit som vi ville ønske det. På samme tid vil de fleste nok gerne have den samme adgang til mode som dem der er bosat i midste af de største modehovedstader på kloden. Dette kan vi hjælpe dig med. Boozt tilbyder ikke alene accessories, modetøj og sko til kvinder men også herrer og børnene så man kan købe til alle på en gang og kun skulle købe en omgang porto. Denne verdens aller største online forretninger er fyldt med produkter og har nærmest altid mega store sortimenter af tilbudsvarer. Både mænd og damer har fundet ud af fordelene ved at købe vores tøj på nettet og Boozt står naturligvis ikke tilbage for den succes så du kan finde tæt på alt det, du ønsker når man scroller gennem siderne med sko accessories og modetøj.