Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Corker Large
Haglöfs

Corker Large

849,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Corker Large
  • Mærke: Haglöfs
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Rygsække
  • Findes i farverne: Sort
  • Shop: Miinto

Du må hellere skynde dig at købe Haglöfs Corker Large rygsække så længe de er på lager. Det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du ikke når det. Men du skal ikke vente for længe - for netop denne model og farve er meget eftertragtet, og dette gælder specielt for de størrelser der er mest populære. For du kan nu købe i online shoppen, så du på den måde kan helt undgå at skulle gå i en butik. Og på den måde kan du sidde i stilhed uden at skynde dig hos forhandleren.

Beskrivelse

Netop nu kan man bestille Sort rygsække fra Haglöfs til herre for kun 849,00 kr. - en virkelig god pris må man nok sige. Og vi på Pashion.dk er imponerede over Haglöfs især når vi taler om rygsække. For når det kommer til Haglöfs er de med på moden, i hvert fald når det kommer til herre. Hvad enten du skal benytte Corker Large til hverdag eller til fest, så er det muligt. Har man ikke travlt kunne du vente, og købe når Corker Large var på tilbud/udsalg fx på Cyber Monday, Black Friday eller januarudsalg. Vi ville dog ikke turde vente - for netop nu er det nemt at købe i webshoppen og leveret til din dør, for kun 849,00,-. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion.dk. Er den ikke i den helt rigtige farve eller størrelse kan du helt sikkert købe noget fra samme brand der vil falde i din smag. Miinto har et ret stort udvalg af Haglöfs og rygsække - så bare rolig, du finder helt sikkert noget for dig.

Så i tilfælde af du også kigger efter de trendy Sort rygsække fra Haglöfs, så skal du ikke undersøge længere. Husk nu at dele Corker Large med dine venner og familie på de sociale medier når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på Instagram, Facebook og Pinterest.


Om at gå i rygsække i Sort

Sort er for de fleste den perfekte elegante pæne farve. Det er den vi ender med at vælge når man skal i smoking samt også den tone, der sælges flest underdele af. Det er farven man forbinder med magt. I herrernes stil findes der ikke mange outfits som ikke indeholder minimum en sort beklædningsgenstand. Samtidigt er det også en tone som breder sig helt fra toppen, hvor størstedelen af de største designere elsker at benytte den - helt ned til butikkerne på gågaden som også helt uden tvivl har et enormt udvalg af sort tøj. Igennem tiderne har sort ofte blevet forbundet med noget dystert og mørkt. Vi ser jævnligt heltens fjende iført mørke gevandter og med hårdt træk, hvor imod ridderen som redder verden fra ryggen af sin hvide hest. Uanset det er sort ikke længere en mulighed vi vælger fra når det kommer til fest og hverdag, for det er ganske sikkert den tone som giver stærkest indtryk af elegance og klassisk stil. Selv i forbindelse med fodtøj er drenge glade for det sorte valg. Hele vejen fra de lækre laksko til mere almindelige sneakers, er sort helt klart den mest brugte farve. Og det er ikke bare fordi den er pæn - den er nemlig også rigtig praktisk og passer til alt det vi har i garderoben.


Hvorfor du skal købe hos Miinto
  • Pris for levering: Gratis fragt ved bestillinger over 499 DKK
  • Tid for levering: 1-2 dage
  • Returbetingelser: Fri returnering i 14 dage

E-commerce platformen Miinto er blevet en ny og anderledes mulighed for at købe lækre ting på www. Miinto tog sit udspring Her i Norden og virksomheden blev grundlagt i totusindogni og virksomheden kan nu være stolte af at have i omegnen af syv Europæiske lande deltagende med deres varer på websiden. Den ting, som separerer virksomheden fra konkurrerende online shoppingplatforme er, at Miinto modsat andre ikke er en forhandler, der selv holder lager og sælger varer fra et udvalg af brands.

Det er faktisk en omfattende online platform for rigtige forretninger, som kunne tænke sig udbyde deres sortiment, men ikke helt tror at en enkelt web butik er en optimal løsning. Når du køber på Miinto er det altså ikke en enkelt kæmpe online butik du handler hos, men omvendt en buket selvstændige butikker, som hver især har ansvaret for at holde orden på de bestillinger som ruller ind, pakke bestillingen og få dem sendt til mennesker i hele Danmark.

Det er en alsidig webshop for de, der gerne vil have muligheden for at shoppe lokalt, men også har glæde af at muligheden for at opdage, hvad verden har. Du kan altid selv bestemme, om du overvejer at undersøge en bestemt vare, en gruppe varer eller om du har lyst til at søge på område. Hos Miinto tilbyder de alt indenfor mode til herrer, mode til kvinder, børnemode, sportsudstyr, skønhed og interiør. Der sælges med andre ord noget for langt de fleste – og I kan med stor sandsynlighed også finde frem til det, I er på udkig efter!