Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Cotton Voile Tørklæde Grøn Ganni
Cotton Voile Tørklæde Grøn Ganni
Ganni

Cotton Voile Tørklæde Grøn Ganni

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du købe Ganni Cotton Voile Tørklæde Grøn Ganni tørklæder i denne onlineshop & arbejde for dig selv uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Produktnavn: Cotton Voile Tørklæde Grøn Ganni
  • Brand-navn: Ganni
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Tørklæder
  • Farve: Beige
  • Shop: Boozt

Men du burde skulle ikke vente længe, for lige farven Beige er ekstrem eftertragtet - gælder specielt for de størrelser der er mest gængse. Køb så længe de er på lager, det ville være så ekstremt øv hvis du misser det.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du bestille tørklæder fra Ganni for DKK399,00 - en virkelig god pris må man virkelige sige. For vi hos Pashion er fans af Ganni, især når det kommer til tørklæder. For når det kommer til Ganni må man sige de er virkelig med på moden - specielt når det kommer til dame. Uanset om man skal benytte Cotton Voile Tørklæde Grøn Ganni til hverdagsbrug eller til en fest - så er det i den grad muligt. Har du ikke travlt kan man vente lidt, og bestille når Cotton Voile Tørklæde Grøn Ganni var på udsalg for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday. Vi hos Pashion.dk ville ikke turde vente, for netop nu er det nemt at købe på nettet, leveret til døren - til kun DKK399,00. En rigtig fornuftig må man sige. Er Cotton Voile Tørklæde Grøn Ganni ikke i den helt korrekte størrelse eller farve kan du helt sikkert købe en anden ting som vil falde i din smag. Boozt har et stort udvalg af tørklæder og Ganni - så, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så hvis du også kigger efter de trendy tørklæder fra Ganni, så behøver du ikke researche mere. Husk nu at dele det med dine venner på Facebook og Instagram når du har bestilt. Så kan du få dem til at blive misundelige på dit smarte køb.

Glem nu ikke at følge Pashion.dk på Pinterest, Facebook og Instagram.


Om Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: 1-2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 30 dage

En af de største butikker online er et rendyrket skandinavisk eventyr. For til trods for at selve virksomhedens hovedsæde hører hjemme i Malmø, er onlineforretningen startet af to danskere. Den øverste leder på dette tidspunkt er da også svensker med adresse i København så man kan sige han holder historien gående. Boozt.com er et kæmpe online shoppemekka som giver dig fri adgang til fra alle de mest populære mærker på markedet uden du er nødt til at bevæge dig udenfor. Online shopping er nok en af de største markeder i dag specielt fordi en stor del af os har travle hverdage, som ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj lige så tit som man måske ønsker det. På samme tid ville vi alle nok ønske den samme adgang til mode, som dem der bor midt i de aller største modehovedstader i vores verden. Den mulighed har du hos os.

Boozt.com har ikke alene modetøj til damerne men også en hel masse til herrerne og drenge & piger, så du kan handle til hele familien på en gang og kun skulle betale en gang fragt. Denne verdens aller største online butikker er fyldt med mærker og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af udsalgsvarer.

Både mænd og damer har allerede fundet ud af fordelene ved at købe online og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for det, så man kan finde stort set alt det du tænker på når man bladrer gennem hjemmesiderne med sko, modetøj og accessories.


Læs mere om Ganni

Mærket Ganni blev kendt verden rundt for sit ubesværede udtryk. Hos Ganni kan et væld af forskellige items findes - alt fra det maskuline til det feminine, uskyldige. Mærket Ganni giver dig chancer, som du slet ikke vil misse. På trods af at de holder sig opdateret med den moderne fashion fra diverse modeshows og key items, er der uden tvivl ingen fobi for at være anderledes eller enkeltståenhed. Folket bag Ganni vil gerne at tilskynde kvinder til at gå med præcis det, de føler for. Mærket er ofte blevet udnævnt luksusklæder til en fair takst. Og for en masse piger er det netop dette, Ganni giver adgang til - nemlig fortræffelig kvalitet som ikke ødelægger pungen. Kendisser ligesom Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner og Alicia Vikander bliver ofte fanget med items, der har et Ganni-mærke siddende i nakken. Tidsskrifter udnævner prislejet, mærket har ramt, som den gyldne mellemvej - det vil sige netop der, hvor det ikke er sat for højt eller for lavt. ægteparret bag det nutidige Ganni beretter, at de blev træt af den kedelige, minimalistiske, interseksuelle stil, eller den amerikanske, boheme stilart, som mange danske piger bærer. Af den grund startede de med at lave designs med vilde mønstre og skøre farver, som skulle tilføre noget nyt til den danske gade-stil. Kvinden, som bærer mærket Ganni, kan være lige den, hun ønsker. Således forklarer den kreative direktør hos Ganni. Ved Ganni betyder det at være bekvem og selvtilfreds. Ganni-pigen går ind for, at karismaen kommer an på personlighed og ikke absolut tøjet. Det danske brand Ganni blev i år 2009 overført til parret Ditte og Nicolaj Refstrup. Ganni var siden 2000 været ejet af kunstneren Frans Truelsen, som lavede cashmere strik samtidig med sit kunstgalleri, men siden han fik for meget arbejde, tilbød Ditte Refstrup og Nicolaj Refstrup at succedere firmaet som mere af en tjeneste, end det var af interesse. I dag – helt siden året 2009 - har Ditte Refstrup fungeret som som kreativ direktør, og Nicolaj Refstrup har været som en administrerende direktør.

Mærket Ganni kan findes ved 400 + shops verden rundt, og det er familiedrevet. Gannis hovedsæde befinder sig i hovedstaden. I 2017 blev 51 pct. af Ganni afhændet til den amerikanske koncern, L Catterton.