Danmark Danmark (skift)
+1.201.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 41 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Crashiano Pants
mammut

Crashiano Pants

629,00 DKK 899,00 DKK -30% Gratis fragt

Du kan købe Crashiano Pants shorts fra Mammut her & stille og roligt sidde i stilhed uden at blive forstyrret af sælgere hos forhandleren.

  • Model: Crashiano Pants
  • Brand-navn: Mammut
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse: 48, 54R, 52R, 50R
  • Type: Shorts
  • Findes i farverne: Grå
  • Shop: Miinto

Du bør ikke vente længe - for lige farven Grå i denne model er rigtig efterspurgt - og dette gælder specielt for de gængse størrelser. Køb mens de stadig er på lager, det ville være så øv hvis du går glip af det.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte over, at få muligheden for at fortælle dig om Crashiano Pants fra Mammut . Man kan aldrig vide om Mammut Crashiano Pants på et senere tidspunkt ender på tilbud, fx til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man overhovedet vente - for du ender bare med Mammut shorts i en anden farve, model eller mønster? Når Miinto giver hele 2 garanti kan det aldrig ende helt galt når det er et lovkrav i DK. Præcis ligesom med mindst fjorten dage ret til returnering. Så man kan altid sende retur Crashiano Pants hvis nu det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu du ikke alligevel kan lide mønsteret/modellen i lyset derhjemme. Er du rigtig smart kan du tilmelde dig Miinto’s mailingliste. For der kan man måske være heldig og modtage en rabatkode ved din første bestilling på 10 til femten% - eller måske mere. Ender du med at bestille Crashiano Pants må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashions Facebookside. Vi på Pashion.dk går rigtig meget op i vores brugeres erfaringer med at benytte vores produkt. Vi vil gerne høre vores besøgenes ris og ros. Miinto har ekstremt gode anmeldelser mange steder, blandt andet på Google, Trustpilot og Facebook, med levering på ganske få dage, og så kan du følge din ordre fra Miinto til din dør. Så hvorfor lede efter andre steder når man kan bestille shorts fra Mammut lige her på Miinto der er forhandler af stort set alle de mest kendte produkter? Selv om Miinto nok ikke er kendt som den ledende inden for økologisk modetøj, så er det ikke ensbetydende med de ikke tænker over det. Det er nemlig noget de går op i.

Crashiano Pants laves i rigtig behageligt materiale. Mammut er også kendt af flere for netop deres lækre kvalitet - måske specielt når det handler om shorts. Men selvom det ikke ligefrem er sæsonen for Crashiano Pants (og slet ikke i DK) - så bliver det det!


Mere om farven Grå

Når du betragter farver, har den grå farve hyppigt været lidt overset. Den er ikke sprælsk, men hvad mange egentligt ikke ved, er at den faktisk skaber et glimrende grundlag for et tidløst, rent antræk. Farven grå er praktisk, og kan sammensat med farven sort og farven hvid resultere i et tjekket, voksent udseende. Farven grå er helt tidsløs.

Det er ikke uden nogen grund, at en stor mængde beklædning til mænd ligesom jakkesæt fabrikeres i en flot farve som grå. Sammen med en dekoreret skjorte i en sprudlende nuance fås en perfekt kombination af stilrenhed, hvor du undgår at være for kedelig.

Hvordan kan man så sørge for at få tilegnet denne passende kulør i kommoden? En grå frakke vil evigt hjælpe dig med at danne sammenhæng og kan navnligt assistere i at koordinere et i øvrigt farveglad antræk. En gråfarvet polo får tilføjet et komfortabelt element til ethvert udtryk. Du bør være i besiddelse af en grå t-shirt i sit skab, eftersom den er god til at smide inden under enhver type skjorte, striktrøje fx På trods af at mange vil mene, at grå er en ægte farve til vinter, er den grå nuance god uanset årstid. Et par grå chinos er den perfekte base for en stormønstret overdel eller en skjorte om sommeren. Og nogle gråfarvede shorts er derudover en mulighed, når de sammensættes med enten en enkel eller lidt vibrant top. Er man til hatte, er en grå hue også flot til en del overgangsfrakker. Hvornår er det så passende at gå med farven grå? I forhold til happenings er en grå farve meget mangfoldig - uanset om du er på vej til at lykønske eller arbejde hårdt. Dog er der tips, du kan følge for at sikre, sættet passer til enhver begivenhed. Hvis man snakker om en begivenhed såsom fødselsdag, vil det være passende at have en farvet eller mønstret t-shirt på under den grå jakke, habitjakke eller de grå bukser. Er man på et kontor, vil en enkel skjorte give et kompetent udseende. Hvis du har lyst til at bære det flotte grå habit til en bryllupsfest, kan skjorten afhænge af, hvor formelt brylluppet er. Her vil det være en god idé at finde ud af, hvad dresscoden er, således det er muligt at træffe et valg mellem den hvide eller farverige skjorte.


Læs mere om Miinto
  • Leveringspris: Gratis levering for bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 14 dage

E-commerce platformen Miinto tilbyder en spændende og anderledes mulighed for at købe tøj på internettet. Forretningen begyndte i Norden og Miinto udfoldede sig i 2009 og de kan i 2018 være stolte af at have op imod syv lande i Europa præsenteret som en del af websiden. De ting, som separerer Miinto fra lignende netbaserede shoppingplatforme er, at Miinto modsat hvad man kunne tro ikke er en forretning, som selv har lagerplads og tilbyder varer fra forskellige brands. Det er i virkeligheden en samlet e-commerce platform for rigtige forretninger, som drømmer om sælge deres sortiment, men ikke lige tror at en alenestående webshop er optimalt.

Hvis du gør indkøb her er det derfor ikke en enkelt fælles butik du køber hos, men omvendt en samling selvstændige forhandlere, der hver for sig har ansvaret for at ordne de ordrer som tikker ind, plukke dem og afsende dem til købere i landet over. Det er en spændende mulighed for dem, der ønsker at have muligheden for at købe lokalt, men samtidig gerne vil muligheden for at opdage, hvad resten af verden tilbyder. Du kan nemlig selv vælge, om du vil undersøge en bestemt ting, en kategori eller om du ønsker at søge på område.

Hos Miinto udbydes alt indenfor mode til herrer, mode til damer, mode til børn, sportsudstyr, skønhed og bolig. Der sælges altså noget for alle – og du kan helt sikkert også opdage den ting, du leder efter!


Læs mere om shorts

Når det kommer til mode til herrer, er her helt sikkert sket en synlig udvikling i løbet af de sidste år. På trods af der hele tiden har foreligget styles samt kutyme mellem herrer, så er det primært i association med den metroseksuelle livsstil og modeikoner fra den klasse, at det er blevet vellidt og respekteret mellem mænd at være bevidst om mode og interessere sig for sit udseende.

Den fik sit udtryk igennem et mere bredt billede af mode og en lang række forskellige trends i uens miljøer.

Moden til herrer har således også på rigtig mange måder været langt mere ensrettet og betonet af, at man klæder sig efter situationen og derved ikke efter unik stil. I samme kontekst har det herudover i de fleste gange været brands og designere frem for egentlige former, der har vist sig gyldige.

Dette har på den anden side forandret sig meget over de forgangne årtier, da moden for mænd har udviklet sig langt mere nuanceret og der findes væsentligt videre chance for at købe og udvikle en unik style.

Den tendens har de anerkendte firmaer ligeledes set og som følge ser forbrugerne derfor ydermere i større udstrækning fokus på designs og brands kun lavet til herrer i mange og grupper. Nu om stunder er der uden tvivl samme nuancering i udtrykket, som er lavet til herrer, som der udvikles i designs til damer. Ikke mindst er trenden blevet lavet af modemagasiner og moderigtige ikoner, som samarbejder med mærkenavnene og i den sammenhæng kan skabe modetrends, der deler sig ligesom ringe i vandet hos dem, der følger ikonerne og modeinteresserede. På samme linje som blandt damerne, er det i samme grad i moden til herrer blevet meget mere anerkendt og søgt efter at opbygge en mere individuel garderobe, som ikke blot kommer fra mærker, men desuden også har til formål at opbygge en personlighed og speciel style. For de, som har interesse for mode, er her på den måde efterhånden ligeså rig chance for at være unik som mellem kvinder med interesse i mode.