Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Crew Set Sweatshirt Trøje Sort Adidas Originals
Crew Set Sweatshirt Trøje Sort Adidas Originals
Adidas

Crew Set Sweatshirt Trøje Sort Adidas Originals

299,00 DKK
  • Navn: Crew Set Sweatshirt Trøje Sort Adidas Originals
  • Mærke: Adidas
  • Produceret til: Børn
  • Størrelse:
  • Type: Sweatshirts
  • Farve: Sort
  • Kan købes hos: Boozt

Du må hellere købe Crew Set Sweatshirt Trøje Sort Adidas Originals sweatshirts fra Adidas mens de stadig er på lager. Det ville være så ekstremt ærgerligt hvis man misser det. Men du bør ikke vente for længe, lige netop denne model og farve er rigtig efterspurgt - gælder specielt for de størrelser som er normale. For nu kan du nemlig købe her, og på den måde kan du fuldstændig undgå at bevæge dig i en butik. Og på den måde kan du bare sidde i ro og mag uden at blive forstyrret af sælgere i butikken.

Beskrivelse

I dag kan man købe sweatshirts fra Adidas til DKK299,00, en ekstremt god produktpris kan vi nok sige. Og vi er i den grad imponerede over Adidas især når det omhandler sweatshirts. For når det kommer til Adidas må man sige de er virkelig med på moden, i hvert fald når det gælder børn. Og hvad enten man vil bruge Crew Set Sweatshirt Trøje Sort Adidas Originals til hverdagsbrug eller til en fest - så har du i den grad muligheden. Hvis du ikke har travlt kunne man vente lidt og bestille når Crew Set Sweatshirt Trøje Sort Adidas Originals var på udsalg for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg. Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente - for lige nu er det jo så nemt at bestille i webshoppen og leveret til din dør, til kun DKK 299,00. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion. Er den ikke i den korrekte størrelse/farve kan du helt sikkert bestille noget fra samme mærke der falder i sin smag. Boozt har et ret stort udvalg af både Adidas og sweatshirts - så bare rolig, du skal nok finde noget du skal bruge.

Så hvis du er på jagt efter trendy Sort sweatshirts fra Adidas så bør du ikke researche længere. Og husk at dele Crew Set Sweatshirt Trøje Sort Adidas Originals med din familie og venner på social media når du har købt. På den måde kan de rigtig blive jaloux på dit moderigtige køb. Glem ikke at huske at følge Pashion.dk på social media.


Læs mere om farven Sort

Tøj i sort til børn og unge – det bekvemmelige og moderne valg Når du forestiller dig items til børn og unge, forestiller du dig ikke så ofte på items i den sorte farve som det første. I stedet dukker nuancer som gul, lyserød, grøn og blå sandsynligvis op. Men omend du måske ikke altid har skænket den sorte farve en tanke, når det handler om tøj til børn, er farven sort en vidunderlig nuance til børn og unge. Du kan få alle typer af tøj i den sorte farve – og fra adskillige forskellige brands Det gode ved den sorte farve er, at den er vildt alsidig. Kigger du selv i din garderobe, kan du sandsynligvis ikke undgå den sorte farve (og hvorfor skulle du egentlig have lyst til det?). På trods af at det ikke altid er tilfældet for børnegarderoben, er det alligevel meget let at få fat i børnetøj i den sorte farve.

Sorte overdele og t-shirts, sorte bukser og nederdele, sorte kjoler og buksedragter – skal vi fortsætte? Der eksisterer ikke dén slags beklædning, du ikke finder i sort. Farven sort er bekvem i dagpleje, børnehave og skole En af de største fortalere for at udvælge items til dit barn i den sorte farve er, at det er mere udfordrende at se snavs og smuds på tøj i den sorte farve.

Er ulykken sket, og kommer der af den grund smuds på dit barns tøj, er pletterne sværere at spotte. Sammenlignet med tøj i lyse farver vil dit barns garderobe se meget nyt og skinnende rent ud, hvis der ligger mere sort tøj deri. Er farven sort for mørk? Hold dig til basis items i farven sort Måske tænker du, at farven sort er alt for intens og mørk til dit barn. Og jo, det måske kommer til at virke lidt intenst ud, hvis dit barn kun har sort tøj på fra top til tå. Af den grund kan du få sorte items i dit barns garderobe en smule ad gangen.

Du kan derfor begynde med at skaffe nogle simple items som trøjer, bukser, toppe, sweatere og jakker i dit barns garderobe. Så får dit barn nogle basis tøjstykker, som han eller hun kan gå med igen og igen – og som ikke opslides alt for hurtigt.


Hvorfor du skal købe hos Boozt
  • Pris for levering: Fri porto for køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri retur 30 dage

En af de store online butikker kan man vidst roligt sige er et rigtigt nordisk eventyr. For til trods for at selve forretningens hovedsæde ligger i Malmø er webshoppen grundlagt af 2 danskere. Den øverste leder i dag er også en svensker som bor i København så han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpe online shoppemekka der giver dig et kæmpe udvalg af varer fra alle de efterspurgte mærker i tiden uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Online shopping er en af de største markeder i dag fordi en stor del af os har en travl hverdag, som ikke giver muligheden for at komme ud og købe tøj lige så ofte som man gerne ville. Ydermere ville vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som de der er bosat i midste af de absolut største modehovedstader på jordkloden. Det kan vi på Boozt. Boozt har ikke kun accessories, sko og modetøj til kvinderne, men også til herrerne og piger & drenge, så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at købe med en omgang fragt. Verdens største online forretninger er fulde af produkter og har også altid kæmpe store tilbudskategorier.

Både herrer og damer har allerede fundet glæden ved at købe ind på nettet og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for det så man kan finde næsten alt, man står og mangler, når du scroller gennem siderne med accessories, modetøj og sko.


Hvorfor du skal investere i Adidas

Det store tyske sportsbrand, der gennem de sidste knap 100 år har beklædet sportsverdenens førende stjerner, genkendes primært på de 3 streger der udgør brandets logo.

Begyndelsen på det hele var én mands vision. Efter sin hjemvenden fra den første verdenskrig begyndte Adi Dassler i de første år af 1920 det, der i dag er kendt som Adidas, i køkkenet hos sin mor i Herzogenaurach i Tyskland.

I vores tid er brandet oftest forbundet med sine efterspurgte samarbejder med kendte musikere og designere – specielt den amerikanske musiker Kanye West, som står for de populære Yeezy sneaks, der kun findes i et lille antal og på den måde er grunden til noget, som nærmer sig en panisk tilstand for de skofanatikere på hele kloden, når de lanceres. Denne type samarbejde startede som resultat af, da en ansat for Adidas en dag deltog i en optræden med Run DMC, der på scenen holdt et par trestribede kondisko i vejret. Og det blev starten på et at de allerførste samarbejder af sin art og medvirket til at skabe det vi kender mærket for i dag.


Mere om sweatshirts

Nu omstunder er vores familie det vigtigste i vores liv og af den grund skal børnene selvfølgelig have det bedste. Dette afspejler moden til børn også mere tydeligt end vi har oplevet før. Over tiden har børnemoden opbygget sig hastigere end anden mode, hvilket har resulteret i, at der i den tid vi lever er talløse forskellige mærker at vælge mellem, når mor skal købe garderobe til de mindste i familierne. Specielt igennem de forgangne år forekommer der et vældigt sporskift i levemåde i Skandinavien. Mens det tidligere har været det dyre og fashionable udtryk, som var mest brugt, er her i moderne tid blevet mere fokus på en masse anderledes områder ved børnetøj. Først og fremmest skal det være holdbart. Vores små skal kunne styrte runde i udstyret og det må kunne vaskes i vaskemaskinen sammen med familiens udstyr. Derfor må tøjet være både uopslideligt, men også rart at have på. Det er nemlig det næste krav, som vi, forældre, sætter af kritier for tøjet, som vi giver vores børn på. Det skal være rart og lækkert og have manøvrefrihed, så vores små kan sondere den store verden uden at mærke irritation fra skarvende elastikker eller ueftergivende stoffer. Endeligt skal tøjet helst være lavet med omtanke. Vi er i vores tid i højere grad end nogensinde før bevidste om de ting vi gør ved Verden som forbrugere og på samme tid er her ydermere kommet mere bevidsthed om, hvad de kedelig kemikalier, som kan opleves i produkterne, gør ved podernes kroppe. Netop af samme grund ses der øget opmærksomhed omkring miljøvenlighed og bæredygtighed i forbindelse med vores børn og den fremtid de går i møde. I særdeleshed i Skandinavien har man herudover oplevet en stor tilvækst i forskellige splinternye børnetøjsbrands, som er passionerede omkring vores miljø og farefuld, kemi. Hvilket betyder at vi som mødre og fædre og købere har chancen for at finde mere bæredygtigt og desuden pænt tøj til de små både herhjemme og i resten af verden.