Danmark Danmark (skift)
+802.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Crew Sweatshirt Trøje Blå Adidas Originals
Crew Sweatshirt Trøje Blå Adidas Originals
Adidas

Crew Sweatshirt Trøje Blå Adidas Originals

349,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Navn: Crew Sweatshirt Trøje Blå Adidas Originals
  • Brand-navn: Adidas
  • Produceret til: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Sweatshirts
  • Farve: Skytin/white
  • Shop: Boozt

Køb Adidas Crew Sweatshirt Trøje Blå Adidas Originals sweatshirts mens de stadig er på lager. Det er så ekstremt øv hvis man ikke når det. Men du bør ikke vente længe, for netop denne farve er ekstrem eftertragtet, og specielt for de størrelser der er mest gængse. For du kan nemlig nu købe i online shoppen, og på den måde kan du undgå at skulle gå i en forhandler. På den måde kan du stille og roligt sidde i ro og mag uden at skulle blive plaget af sælgere i butikken.

Beskrivelse

Hvis du også er på jagt efter at bestille de super lækre Crew Sweatshirt Trøje Blå Adidas Originals sweatshirts fra Adidas til børn i Skytin/white, så er du nemlig kommet til det helt rette sted. Netop hos www.pashion.dk er vi kæmpe fans af lige netop sweatshirts når de er kreeret af Adidas. Adidas er ret kendt for deres seje designderes lækre design af sweatshirts, og Crew Sweatshirt Trøje Blå Adidas Originals er bestemt ingen undtagelse. Hvad der er endnu bedre så kan man også gå med Crew Sweatshirt Trøje Blå Adidas Originals til alverdens anledninger, uanset om det er til hverdag eller fest. Lige nu kan de bestilles til kun 349,00 kr. som man jo må sige er en konkurrencedygtig pris. Dog skal du huske du slet ikke bør vente alt for længe. For lige den pris gælder kun mens lager haves. Men man kan selvfølgelig at gamble og vente og krydse fingre for kæmpe tilbud på udsalg senere til fx januar, til sommerudsalg, eller til black friday, eller fx til cyber monday, eller til lagersalg og outlet. En af de helt store fordele er at Adidas Crew Sweatshirt Trøje Blå Adidas Originals kan hentes i en webshop. Og sådan kan du helt undlade, at skulle besøge en klassisk forretning der sælger tøj. Du kan sagtens finde det du er på udkig efter hos netop Boozt, de har nemlig et stort udvalg af netop Adidas sweatshirts. Og Boozt er kendt for sko og modetøj med hurtig leveringstid, lave priser på levering, imponerende stort udvalg i mange farver, kollektioner og modeller.

Husk at stemme af Crew Sweatshirt Trøje Blå Adidas Originals fra Adidas lige herunder. Og glem ikke at følge os på de sociale medier på Facebook, Instagram og Pinterest.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis fragt for køb på over 499 kr.
  • Forventet tid for levering: Max 2 dage
  • Betingelser for retur: Fri returnering i 30 dage

En af de største webshops online er et rigtigt nordisk eventyr. For selv om at selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø, er onlinebutikken startet op af 2 danskere. Direktøren for det hele i dag er da også svensker med bopæl i København, så man kan sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som giver et udvalg af fra nærmest alle de mest udbredte mærker i modebilledet helt uden du er nødt til at bevæge dig udenfor. Indkøb på nettet er en af de eksplosivt voksende markeder i dag, specielt fordi vi har travle hverdage, der ikke giver muligheden for at komme ud og købe tøj lige så ofte som vi ville ønske det. Desuden ville de fleste ønske den samme adgang til mode som dem som bor midt i de aller største modemetropoler på kloden. Det sørger vi for her hos Boozt.

Boozt har ikke bare accessories, modetøj og sko til damerne men også til herrer og piger og drenge så man kan handle til hele familien på en gang og udelukkende skulle betale en gang porto. Denne verdens aller største online modebutikker bugner af brands og har stort set altid mega store lagre med produkter på tilbud.

Både kvinder og mænd har opdaget det smarte ved at købe ind vores tøj på nettet og Boozt holder sig naturligvis ikke tilbage for den succes så du kan finde stort set alt det, du ønsker når du skimmer websiderne med accessories, modetøj og sko.


Om Adidas

Det berømte tyske brand, som gennem de sidste knap 100 år har beklædet sportens førende stjerner, genkendes i dag altid på de 3 streger, som udgør brandets logo. Begyndelsen på det hele var én mands vision. Efter at være vendt hjem fra 1. verdenskrig startede Adi Dassler i begyndelsen af 1920erne det, der i dag kendes som Adidas, hjemme i sin mors køkken i Tyskland, nærmere bestemt Herzogenaurach.

I dag er brandet primært kendt for sine succesfulde samarbejder med fremtrædende musikere og designere – specielt rapperen, Kanye West der er forbundet med de super moderne Yeezy sneaks, der kun sælges i ganske få eksemplarer og derfor giver udslag i noget, som nærmest minder om panik hos shoppere i hele verden, når de kommer til salg. Denne type samarbejde begyndte ved et tilfælde, da en ansat hos Adidas en dag deltog i en optræden med Run DMC, som under et nummer løftede et par Adidas sneakers frem. Det indledte et at de første samarbejder af denne art og har været med til at starte det som vi forbinder Adidas med i dag.


Om sweatshirts

Nu er vores poder det mest vigtige i vores tilværelse og af den grund skal poderne også have det ypperste. Dette reflekterer børnemoden også mere tydeligt end vi har oplevet hidtil. Over tiden har moden indenfor børnetøj udviklet sig mere gelassent end anden mode, og det betyder, at her i disse dage laves utallige forskellige brands at vælge mellem, når far skal købe garderobe til børnene i hjemmet. I særdeleshed igennem de forgangne år ses der et vældigt skifte i levemåde i det nordlige Europa. Medens det før har været det pebrede og stilige udtryk, der forekom mest hot, er der I den tid vi lever blevet langt mere fokus på en række andre områder omkring børnemode. Først og fremmest skal tøjet være stærkt. Vores små forventes at kunne have det sjovt i det og det forventes at kunne lægges i vaskemaskinen sammen med familiens tøj. Derfor må tøjet netop være både uopslideligt, men herudover også let.

Det er nemlig forbrugernes næste kriterie, som vi, forældre, opstiller af kritier til det, som vi giver vores børn på. Det skal være let og delikat og have manøvrefrihed, så de små børn har muligheden for at blive klogere på verden uden at føle irritation fra skarvende elastikker eller stride materialer.

Endeligt skal det gerne være økologisk. Vi er I den tid vi lever i endnu højere grad end før opmærksomme på det vi udløser i Jorden som konsumere og samtidig er her ydermere kommet større bevidsthed om, hvad den kedelige kemi, som kan opleves i stoffet, gør ved ungernes kroppe. Netop af samme grund findes der større opmærksomhed omkring miljøvenlighed og bæredygtighed i forhold til vores børn og fremtiden. Især i det nordlige Europa har man ydermere set en stor øgning i anderledes sprøde børnetøjsbrands, som er bevidste omkring vores miljø og det farlige ved kemi. Hvilket betyder at vi som fædre og mødre og forbrugere har chancen for at bestille mere durabelt og samtidig lækkert tøj til poderne både herhjemme og i udlandet.