Danmark Danmark (skift)
+1.378.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Crmugga Knit Cardigan Strikket Trøje Cardigan Guld Cream
Crmugga Knit Cardigan Strikket Trøje Cardigan Guld Cream
Cream

Crmugga Knit Cardigan Strikket Trøje Cardigan Guld Cream

399,95 DKK

Du kan nemlig nu købe Crmugga Knit Cardigan Strikket Trøje Cardigan Guld Cream fra Cream i denne online shop og bare sidde for dig selv uden at blive plaget af pågående sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Crmugga Knit Cardigan Strikket Trøje Cardigan Guld Cream
  • Brand-navn: Cream
  • Lavet til: Dame
  • Findes i størrelserne:
  • Type: Cardigans
  • Farve: MERMAID
  • Forhandler: Boozt

Du burde ikke vente for længe, for lige denne model i MERMAID er yderst eftertragtet - og specielt for de størrelser der er mest normale. Køb så længe de er på lager, det er så mega ærgerligt hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Lige nu kan du finde MERMAID cardigans fra Cream til dame for kun DKK399,95 en rigtig god købspris kan vi nok sige. Og vi er glade for Cream, især når der tales om cardigans. Cream er de virkelig med på moden, specielt når det gælder dame. Og uanset om man vil bruge Crmugga Knit Cardigan Strikket Trøje Cardigan Guld Cream til hverdag eller til fest, så har du muligheden.

Har du god tid kan man vente i stedet, og købe når Crmugga Knit Cardigan Strikket Trøje Cardigan Guld Cream er på tilbud fx på Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Vi bag Pashion ville ikke turde vente - lige nu er det så nemt at bestille online og med levering til døren - for kun 399,95 DKK. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion. Er Crmugga Knit Cardigan Strikket Trøje Cardigan Guld Cream ikke i den helt rigtige størrelse/farve kan du helt sikkert finde en anden ting som vil falde i din smag. Boozt har et kæmpe udvalg af Cream og cardigans - så bare rolig - du skal nok finde noget for dig.

Så i tilfælde af at du leder efter de fancy MERMAID cardigans fra Cream så bør du ikke researche længere. Husk nu at dele det med dine venner og familie på Instagram og Facebook når du har købt. På den måde kan de rigtig blive misundelige på dit moderigtige køb. Glem nu ikke at følge Pashion på social media.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Fri fragt for bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Max to dage
  • Betingelser for returnering: Fri retur 30 dage

Måske en af de største forretninger online er et ægte Skadinavisk eventyr. Til trods for at selve hovedsædet har til huse i Malmø så er webshoppen opstartet af to danske drenge. Direktøren i dag er svensker med adresse i København, så man kan roligt sige han forlænger det skandinaviske eventyr. Boozt.com er et kæmpestort online shoppingunivers der giver dig fri adgang til fra stortset alle de efterspurgte mærker i modebilledet helt uden man er nødt til at bevæge dig fra sofaen. Shopping online er nok en af de største markeder i dag netop fordi vi har travle hverdage som ikke giver muligheden for at komme ud og købe tøj så tit som man gerne vil det. Ydermere vil de fleste tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som de som er bosiddende midt i de aller største modebrændpunkter i verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt tilbyder ikke kun modetøj, sko og accessories til kvinder men også til herrer og børnene så du kan handle til hele familien på en gang og klare dig med at købe en gang levering. Verdens store online butikker er fulde af brands og har stort set altid kæmpe sortimenter af tilbudsvarer.

Både mænd og damer har allerede opdaget glæden ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så du kan finde tæt på alt det man drømmer om når du skimmer siderne med sko, tøj og accessories.


Mere om cardigans

Der er ingen spørgsmål om det faktum at moden til kvinder er den, som i løbet af årene er blevet mest fremtrædende på markedet. Til trods for mode til herrer er kommet rigtig godt efter det gennem de sidste år, så optager tøj til kvinder stadig meget oftere på de mange runways i modeugerne og i butikkerne. Moden afgøres åbningsvis af de forskellige modeemperier, når de fremstiller deres modeller frem, men tillige tilkommer der ligeledes det, som har navnet gademode. Her er det moden udenfor butikkerne, som er gældende og stilen her sættes af de nævnte ”modeguruer”, der er helt gennemsnitlige mennesker med en næse for stil. For damer ses der ikke kun én trend, men utallige forskellige, der hver taler til deres eget målgruppesegment af eventuelle købere. Netop idet der er så væsentlig forskel på, hvad som klæder kvindekroppen i mange forskellige aldersgrupper, så findes der yderligere markant forskel på, hvad der er trenden indenfor de individuelle kvinder. Ens for alle er dog gang på gang både kulører, form og styling, der er generelt udbredt imens andre findes langt mere definerede af den designer som står bag eller den gruppe, de er lavet for.

I vor tid er damemoden inddelt i 2 særdeles forskellige grupper, nemlig ’high street’, som inkluderer de helt almene forhandlere som Hennes & Mauritz og Gina Tricot. Yderligere er der de mere prominente mærker i den dyre ende af prisskalaen, her findes designere som Gucci og Marc Jacobs.

Langt de fleste damer blander de 2 kategorier på kryds og tværs og former sådan en personlig stil, som bliver bygget på tidens mode, men stylet ud fra den personlige sans for mode. Som følge af at shopping på nettet er blevet mere kendt, kan vi nu ikke udelukkende se tøj i forretningerne, men ligeledes via nettet, hvorfor man har hele verden lige ved fingerspidserne. Hvilket åbner en meget større chance for at bruge de nærværende trends indenfor mode til at skabe en personlig stil.