+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Crossbody Contact
Hedgren

Crossbody Contact

599,00 DKK Gratis fragt

Nu kan du købe Hedgren Crossbody Contact skuldertasker i denne onlineshop og bare være i stilhed uden at skulle høre på irriterende sælgere i butikken.

  • Model: Crossbody Contact
  • Brand: Hedgren
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Kategori: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Kan købes hos: Miinto

Du burde skynde dig - for lige netop denne farve er ekstrem efterspurgt, specielt for de størrelser der er mest populære. Køb så længe de er på lager - det er så mega irriterende hvis du misser det.

Beskrivelse

På Pashion.dk er vi stolte over at få mulighed for at vise dig om Hedgren Crossbody Contact skuldertasker . Man kan aldrig vide om Hedgren Crossbody Contact en dag kommer på tilbud - fx til januarudsalg eller Black Friday. Tør du virkelig vente - for du ender med Hedgren skuldertasker i en anden model, farve eller mønster? Når der gives hele en toårig garanti kan det umuligt gå galt da det er et krav i DK. Ligesom med mindst 14 dage returret, så man kan bare returnere Crossbody Contact hvis det ikke passer, eller du ikke kan lide mønsteret/modellen på i lyset derhjemme.

Hvis man er rigtig smart, kan man overveje at tilmelde dig Miinto’s mail-liste. Her kan du være rigtig heldig og få en kuponkode for sit allerførste køb på helt op mod ti-femten%, eller måske mere. Ender du med at købe Crossbody Contact må du endelig ikke glemme at dele oplevelsen på Pashion.dk’s Facebookside. Vi hos Pashion.dk bekymrer os meget om vores besøgenes oplevelser med at bruge produktet. Vi hører derfor gerne vores brugeres feedback. Miinto har ekstremt flotte anmeldelser diverse steder fx på Google, Facebook og Trustpilot, med levering på ganske få dage, og du kan tracke din ordre fra Miinto til døren. Så hvorfor gå et andet sted hen når nu man kan finde skuldertasker fra Hedgren her på Miinto, som sælger de fleste af de mest kendte produkter? Men selvom Miinto måske ikke er tænkt på som pioneren når det kommer til økologisk fashion - så betyder det ikke de ikke tænker over det. For det er et emne de går op i. Crossbody Contact produceres i virkelig lækkert materiale. Hedgren er nemlig kendt for deres lækre kvalitet, måske specielt når det handler om skuldertasker. Men selvom det ikke er sæsonen for at gå med Crossbody Contact (og slet ikke for Danmark) - så bliver det det!


Mere om farven Sort

Sort er for mange den optimale aristokratiske og rigtig pæne farve. Det er nuancen vi vælger når man skal bruge pænt tøj samt også den nuance, som bliver solgt flest underdele i. Det er farven man ser som symbol på autoritet. I mændenes garderober findes der heller ikke mange sæt der ikke indeholder mindst et stykke sort tøj. Det er samtidigt en tone, som breder sig helt fra toppen af - hvor store dele af de største tøjdesignere ofte ender med at benytte sort - helt til high street butikkerne der også uden tvivl har et stort udvalg af sorte beklædningsstykker. Gennem tiderne er sort ofte bruge som symbol for noget ondt. Vi ser ofte heltens fjende iført sort tøj samt hårdt træk, hvor den gode der redder verden i sin lyse uniform.

Uanset det er sort ikke længere en mulighed vi vælger fra, når det kommer til både hverdag og fest, for det er helt sikkert den farve der giver stærkest indtryk af klasse. Endda i forbindelse med fodtøj er vi fyre vilde med sort. Både i forhold til de klassiske festsko til de mere hverdagsagtige trainers er sort helt klart den mest valgte farve. Det er ikke alene fordi den er pæn - den er meget praktisk og kan bruges til alt det andet man har i garderoben.


Læs mere om Miinto
  • Fragtpris: Fri porto for bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis retur 14 dage

Shoppingplatformen tilbyder en ny og anderledes mulighed for at shoppe online. Miinto begyndte Her i Danmark og det udfoldede sig i totusindogni og virksomheden kan nu være stolte af at have omkring 7 Europæiske lande repræsenteret med deres varer på websiden. De ting, som adskiller dem fra konkurrerende webbaserede online platforme er, at Miinto mod forventning ikke er enkel forhandler, som selv fører lager og tilbyder varer fra forskellige producenter. Det er i stedet en samlet online platform for eksisterende shops, som ønsker at tilbyde deres sortiment, men ikke just forestiller sig at en enkelt online butik er en egentlig mulighed. Når du shopper her er det såfremdeles ikke en enkelt kæmpe webbutik du betaler til, men omvendt en række selvstændige forretninger, der uafhængigt af hinanden er ansvarlige for at holde styr på de bestillinger som kommer ind, håndtere varerne og få dem afsendt til kunder i hele DK. Det er en spændende mulighed for de, som ønsker at kunne at købe lokalt, men også har glæde af at chancen for at opleve, hvad hele landet tilbyder. Du kan let selv vælge, om du ønsker at undersøge en bestemt ting, en kategori eller om du foretrækker at søge på beliggenhed. Hos Miinto finder du alt indenfor tøj til herrer, mode til kvinder, børnemode, sport, beauty og alt til huset. Der udbydes altså noget for os alle – og I kan helt sikkert også opdage den ting, du leder efter!