+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Crossbody Leonce Vertical
Hedgren

Crossbody Leonce Vertical

399,00 DKK
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produktnavn: Crossbody Leonce Vertical
  • Brand-navn: Hedgren
  • Køn: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Farve: Blå
  • Kan købes hos: Miinto

Skynd dig at køb Crossbody Leonce Vertical skuldertasker fra Hedgren så længe der stadig er på lager. Det ville være så ekstremt ærgerligt hvis du misser det. Du skal ikke vente for længe, for lige netop denne farve er virkelig eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser som er populære. For du kan nemlig nu købe online hos Miinto her, og på den måde kan du slippe for at skulle gå i en forhandler. Og på den måde kan man bare sidde i ro og mag uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

Beskrivelse

På nuværende tidspunkt kan du finde Blå Hedgren skuldertasker til DKK 399,00, en virkelig god produktpris må man virkelige sige. Og vi på Pashion er nemlig fans af Hedgren, især når det kommer til skuldertasker. For Hedgren er de altid med på moden - i hvert fald når det gælder herre. Hvad enten du vil benytte Crossbody Leonce Vertical til fest eller til hverdagsbrug - så har du muligheden.

Har man god tid kunne du i stedet vente lidt, og bestille når Crossbody Leonce Vertical er på tilbud, for eksempel til januarudsalg, Black Friday eller Cyber Monday.

Vi hos Pashion ville dog ikke turde vente, for lige nu er det jo så nemt at bestille i webshoppen, leveret til din dør, for kun DKK399,00. En meget fair synes vi hos Pashion.dk. Hvis Crossbody Leonce Vertical ikke er i den helt rigtige farve eller størrelse kan du uden tvivl bestille noget fra samme mærke der vil falde i sin smag. Miinto har et ret stort udvalg af både skuldertasker og Hedgren, så, du skal nok finde noget du bare må have.

Så i tilfælde af at du er på udkig efter de smarte Blå skuldertasker fra Hedgren til herre så behøver du ikke lede længere. Og husk nu at dele med alle dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb. Og glem nu ikke at huske at følge Pashion på de sociale medier.


Om at gå i skuldertasker i Blå

Farven blå er en meget udbredt farve med mange toner, og det er der mange gode grunde til. Det er ikke kun en farve der i sin dybeste version næsten ligner farven sort men endvidere en nuance der skaber råderum over mange forskellige udstrålinger.

Farven blå er en kold farve, der herudover har en beroligende effekt. Farven betyder også kreativitet, men i ligeså høj grad intelligens. Blå ses ikke kun som en del af modebilledet men også som en meget udbredt farve på firmalogoer i blandt virksomheder. Desuden er der god grund til, at blå nuancer som er en mere af de nuancer vi oftest ser i den ene eller den anden form som en vigtig del af herremoden.

Det er en helt klassisk farve hvis vi skal bære et jakkesæt, men samtidigt finder at sort er en anelse formelt. Det er desuden den oftest foretrukne farve på den helt almindelige skjorte til herrer. Hvis ikke den skal være den hvide så er lyseblå den farve, de fleste ynder at bruge hvis der skal vælges skjorte til arbejde. Kun et sted er der, hvor udvalget er en smule indskrænket når det gælder de blå nuancer hvis det drejer sig om herresko. Der vil ikke være et udbud på højde med de mange hyldemeter af sorte og brune sko når det handler om det blå fodtøj. Sneakers findes nu i alle regnbuens farver, men ud over det er der ikke et stort udvalg af smarte, blå sko.


Mere om Miinto
  • Fragtpris: Gratis porto ved køb på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Fri returnering i 14 dage

Shoppingplatformen er blevet en ny og spændende måde at købe lækre ting online. Konceptet begyndte herhjemme og det fik fodfæste i ’09 og de kan nu være stolte af at have flotte syv EU lande præsenteret med deres varer på websiden. De ting, som separerer dem fra lignende netbaserede webshops er, at Miinto stik mod forventning ikke er en forhandler, som selv fører lager og køber varer fra en række brands. Det er faktisk en stor e-commerce platform for allerede etablerede butikker, som drømmer om sælge deres udvalg på nettet, men ikke forventer at en alenestående web butik er en god mulighed. Hvis du gør indkøb på Miinto er det i givet fald ikke en samlet stor online shop du køber i, men i stedet en samling mindre forretninger, der hver for sig har ansvaret for at holde styr på de bestillinger som kommer ind, håndtere bestillingen og afsende dem til mennesker i hele DK. Det giver en alsidig platform for de, der gerne kunne at købe lokalt, men også gerne vil chancen for at se, hvad markedet har. Du kan hurtigt selv afgøre, om du overvejer at undersøge en helt bestemt vare, en varekategori eller om du ønsker at søge på location.

Hos Miinto tilbyder de alt indenfor herretøj, dametøj, børnetøj, sportsudstyr, beauty og interiør. Der udbydes således noget for de fleste – og I kan med garanti også finde frem til det, du søger!