+832.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 42 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
CROSSBODY SKULDERTASKE INTASA
Pacsafe

CROSSBODY SKULDERTASKE INTASA

1.349,00 DKK Gratis fragt

Du kan købe CROSSBODY SKULDERTASKE INTASA fra Pacsafe i denne online shop & sidde i fred og ro uden at skulle blive plaget af sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: CROSSBODY SKULDERTASKE INTASA
  • Brand: Pacsafe
  • Lavet til: Herre
  • Findes i størrelserne: One-Size
  • Type: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Sort
  • Find den hos: Miinto

Men du bør ikke vente for længe, for netop farven Sort i denne model er yderst efterspurgt, og dette gælder specielt for de størrelser der er mest normale. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det er så mega irriterende hvis man misser det.

Beskrivelse

På Pashion er vi meget stolte over, at have mulighed for at fortælle dig om CROSSBODY SKULDERTASKE INTASA fra Pacsafe .

Du ved ikke om CROSSBODY SKULDERTASKE INTASA fra Pacsafe en dag ender på tilbud, for eksempel til januarudsalg eller til Black Friday. Tør man overhovedet vente, for man ender måske med skuldertasker fra Pacsafe i en helt anden farve, model eller mønster?

Når der gives hele 2 garanti kan det umuligt gå helt galt, da det er et dansk lovkrav. Ligesom med minimum fjorten dages returret. Så du kan bare sende retur CROSSBODY SKULDERTASKE INTASA i tilfælde af nu det ikke passer i størrelsen, eller hvis nu man ikke alligevel kan lide mønsteret/farven i lyset derhjemme. Hvis man er rigtig fornuftig, så kan du tilmelde dig Miinto’s nyhedsbrev. Der kan du være rigtig heldig og modtage en kuponkode til sit allerførste køb på ti-femten procent - måske mere. Hvis du ender med at købe CROSSBODY SKULDERTASKE INTASA må du endelig huske at dele din oplevelse på Pashion.dk’s sociale medie kanaler. Vi bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at bruge vores service. Vi vil gerne høre jeres feedback. Miinto har meget imponerende anmeldelser diverse steder, for eksempel på Facebook, Google og Trustpilot, og leverer inden for få dage, og så kan du følge din ordre hele vejen fra Miinto og til døren. Så hvorfor skulle man lede efter et andet sted at gå hen når nu man kan finde skuldertasker fra Pacsafe her hos Miinto - der sælger alle de mest kendte produkter?

Selvom Miinto ikke er tænkt på som den førende når det handler om bæredygtigt modetøj, så betyder det ikke de ikke går op i det. Det er nemlig et emne de tænker over. CROSSBODY SKULDERTASKE INTASA bliver lavet i et super behageligt materiale. Pacsafe er nemlig kendt af mange for deres kvalitet - måske specielt når det omhandler skuldertasker. Selvom det ikke er sæson for at gå med CROSSBODY SKULDERTASKE INTASA (slet ikke for DK) - så skal det nok blive det!


Hvorfor du skal vælge netop skuldertasker i Sort

Sort er for en del den optimale gentleman og rigtig pæne farve. Det er sort vi ender med at vælge når vi skal i habitten samt også den farve, som sælges flest bukser af. Det er en tone man forbinder med autoritet. I mændenes tøjskabe findes der heller ikke mange sammensætninger, som ikke indeholder minimum et stykke sort tøj.

Det er også en farve der ses helt fra toppen af - hvor de fleste af de helt store modedesignere ofte ender med at benytte nuancen og helt til high street butikkerne der også helt uden tvivl har et kæmpe sortiment af sort på hylderne.

Igennem tiden er sort ofte blevet kendetegn for ondskab. Man ser som oftest skurken iført mørke gevandter og med hårdt træk, hvorimod helten redder verden i sin strålende rustning. Uanset det er sort ikke en mulighed vi undgår, når det handler om hverdag og fest, for det er uden tvivl den farve, der giver stærkest indtryk af elegant stil. Endda i forbindelse med fodtøj er vi mænd gladest for sort. Hele vejen fra de lækre festsko til de almindelige kondier er sort helt klart den mest brugte farve. Og det er ikke mindst fordi den er klassisk pæn - den er også praktisk og går til alt det man ellers har på hylderne.


Om Miinto
  • Pris for levering: Gratis porto for køb over 499 kr.
  • Tid for levering: Højst 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering 14 dage

E-commerce platformen Miinto er en ny og spændende måde at handle på computeren. Konceptet udsprang i Norden og virksomheden startede i begyndelsen af det nye millenium og de kan lige omkring sin 10 års fødselsdag prale af at have hele 7 Europæiske lande præsenteret som en del af hjemmesiden. Det, som separerer shoppingplatformen fra konkurrerende online webshops er, at det modsat andre ikke er enkelt butik, som selv er lagerførende og køber varer fra faste virksomheder.

Det er i stedet for en kæmpe online shoppingplatform for eksisterende shops, der kunne tænke sig vise deres sortiment, men ikke tror at en enestående online shop er en optimal løsning. Når du køber på platformen er det såfremdeles ikke en fælles webbutik du støtter, men i stedet for en samling mindre butikker, der alle har ansvaret for at administrere de ordrer der tikker ind, pakke de bestilte varer og afsende dem til kunder i hele landet.

Det tilbyder en fantastisk mulighed for dig, som gerne vil have muligheden for at handle lokalt, men på samme tid drømmer om at have muligheden for at opdage, hvad verden tilbyder. Du kan nemlig selv vælge, om du overvejer at søge på en helt bestemt vare, en gruppe varer eller om du hellere vil søge på lokation.

Hos Miinto finder du alt indenfor herremode, mode til kvinder, mode til børn, sport, beauty og bolig. Der er på denne måde noget for største dele af os – og du kan med stor sandsynlighed også opdage den ting, I mangler!