Danmark Danmark (skift)
+1.740.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 38 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Crosstown C_doc Zips Computertaske Taske Brun BOSS
Crosstown C_doc Zips Computertaske Taske Brun BOSS
BOSS

Crosstown C_doc Zips Computertaske Taske Brun BOSS

3.999,00 DKK Gratis fragt

Du kan købe BOSS Crosstown C_doc Zips Computertaske Taske Brun BOSS computertasker i denne online shop og lede helt for dig selv uden at skulle høre på pågående sælgere i butikken.

  • Model: Crosstown C_doc Zips Computertaske Taske Brun BOSS
  • Mærke: BOSS
  • Lavet til: Herre
  • Størrelse:
  • Type: Computertasker
  • Findes i farverne: Brun
  • Find den hos: Boozt

Du bør ikke være for langsom - lige netop denne model i Brun er yderst efterspurgt, gælder specielt for de størrelser som er gængse. Skynd dig at køb mens der stadig er på lager, det ville være så ekstremt irriterende hvis du ikke når det.

Beskrivelse

Her på Pashion er vi stolte over, at få mulighed for at fortælle dig om BOSS Crosstown C_doc Zips Computertaske Taske Brun BOSS . Du ved ikke om Crosstown C_doc Zips Computertaske Taske Brun BOSS på et senere tidspunkt ender på tilbud - fx på januarudsalg eller på Black Friday. Men tør man overhovedet vente - for man ender måske med computertasker fra BOSS i en helt anden mønster, farve eller model?

Når Boozt giver en toårig garanti kan det umuligt gå galt, da det er et lovkrav i Danmark. Præcis ligesom med mindst fjorten dage med mulighed for retur så du kan til hver en tid returnere produktet hvis nu det ikke passer i størrelsen, eller man ikke alligevel kan lide farven på i lyset derhjemme.

Er du klog så kan du melde dig til Boozt’s medlemsklub. Her kan man måske være rigtig heldig og få tilsendt en kuponkode til sin allerførste bestilling på hele ti-15 procent, måske mere. Ender du med at bestille Crosstown C_doc Zips Computertaske Taske Brun BOSS må du endelig ikke glemme at dele din oplevelse på vores social media kanaler. Vi hos Pashion.dk bekymrer os meget om vores besøgenes erfaringer med at benytte servicen. Vi hører meget gerne vores besøgenes bedømmelse. Boozt har meget gode anmeldelser diverse steder, blandt andet på Trustpilot, Google og Facebook, leverer inden for meget få dage. Og så kan du følge din ordre fra Boozt hjem til dig. Hvorfor skulle man gå et andet sted at gå hen når nu du kan bestille BOSS computertasker her på Boozt som forhandler alle de mest kendte produkter?

Selv om Boozt måske ikke er tænkt på som den ledende når det drejer sig om bæredygtige materialer, så betyder det ikke de ikke tænker over det. For det er i den grad et emne de bekymrer sig om. Crosstown C_doc Zips Computertaske Taske Brun BOSS laves i super behageligt materiale. BOSS er kendt for netop deres kvalitet, og måske specielt når det omhandler computertasker. Selv om det ikke er sæson for Crosstown C_doc Zips Computertaske Taske Brun BOSS (slet ikke i DK) - så skal det nok blive det!


Mere om Boozt
  • Fragtpris: Gratis levering for bestillinger på over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for returnering: Gratis returnering i 30 dage

Den store modebutikker online kan man sige er et rendyrket nordisk eventyr. På trods af selve hovedsædet hører hjemme i Malmø er onlinebutikken grundlagt af to danske mænd. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er svensker med bopæl i København så man kan sige han holder historien gående. Boozt er et kæmpe online shoppemekka, der må siges at give dig et udvalg af fra alle de mest moderne mærker i tiden helt uden du er nødt til at løfte dig fra sofaen.

Indkøb på nettet er måske en af de eksplosivt voksende markeder i dag netop fordi en stor del af os har travle hverdage, der ikke giver tid til at komme ud og shoppe så tit som vi gerne ville gøre det. På samme tid ville vi alle have den samme shopping-mulighed, som de som har adresse i midste af de aller største modemetropoler på jordkloden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt har ikke bare accessories, sko og modetøj til damerne, men også mænd og børnene, så du kan få styr på alle gaverne et sted og udelukkende skulle betale en gang levering. Denne verdens helt store webshops bugner af mærker og har altid store lagre med produkter på udsalg. Både herrer og damer har fundet ud af fordelene ved at shoppe online og Boozt holder sig selvfølgelig ikke tilbage for den tendens, så du kan finde næsten alt hvad du tænker på når man bladrer gennem siderne med tøj, sko og accessories.


Mere om BOSS

Det kendte tyske brand Hugo Boss blev etableret i den tyske by Metzingen lidt syd for Stuttgart i de tidlige 1920ere, hvor den tyskfødte Hugo Ferdinand Boss startede den første fabrik. Gennem de første adskillige år, kendetegnedes brandet af en eneste serie i beklædning, men i 70erne, hvor moden til mænd eksploderede, lancerede mærket kollektionen BOSS by Hugo Boss, som skulle vise nutidens mest populære tendenser indenfor formelt hverdagstøj til herrer.

BOSS by Hugo Boss blev hastigt billiget på det Skandinaviske marked for sit look og sit klassiske snit, som fulgte datidens mest fremtrædende trends uden at blive for meget. Det blev startskuddet på en helt ny priode for firmaet, der grundlagde en række andre brands til BOSS by Hugo Boss. I dag inkluderer BOSS by Hugo Boss ikke kun den klassiske linje af formelt hverdagstøj, men også kollektionerne; Boss Green, der udvikler tøj til træning, Boss Orange, der er en kollektion af klassisk fritidstøj, BOSS for women og Boss Selection, der er et luksuriøst brand med styles i højeste kvalitet. BOSS er dermed ikke bare et, men tværtimod flere undermærker af det klassiske mærke med en historie, som strækker sig omkring 100 år tilbage i tiden. Efter tilblivelsen af BOSS, flyttede firmaet sig væk fra det, de hidtil var blevet forbundet med, og trak på de erfaringer, der lå til grunde for kollektionen. Nu forbinder vi først og fremmest BOSS Hugo Boss for den luksuriøse kvalitet, den formidable form og det formidable look med en del af tidens mest omtalte trends.