Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS
Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS
BOSS

Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS

2.299,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Du kan nemlig nu købe Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS skuldertasker fra BOSS i online shoppen & bare være for dig selv uden at blive forstyrret af irriterende sælgere hos forhandleren.

  • Modelnavn: Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS
  • Mærke: BOSS
  • Produceret til: Herre
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Skuldertasker
  • Findes i farverne: Grå
  • Forhandler: Boozt

Men du burde ikke være for langsom - for netop denne model og farve er virkelig populær - og specielt for de populære størrelser. Så skynd dig at køb så længe de er på lager - det er så ekstremt øv hvis du går glip af det.

Beskrivelse

På Pashion er vi meget stolte over at få mulighed for at vise dig om BOSS Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS skuldertasker . Man kan aldrig vide om Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS fra BOSS en dag kommer på udsalg - for eksempel på Black Friday eller januarudsalg. Men tør man overhovedet vente, for man ender måske med BOSS skuldertasker i en anden slags model, farve eller mønster?

Når Boozt giver 2 garanti kan det umuligt gå helt galt, når det er et krav i DK. Ligesom med minimum fjorten dages returret, så du kan altid returnere Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS hvis nu det ikke passer eller du ikke kan lide mønsteret i lyset derhjemme. Er du virkelig klog, kan du melde dig til deres nyhedsbrev. Her kan du være heldig og modtage en rabat ved dit allerførste køb på helt op til ti til femten procent, eller måske mere.

Hvis du ender med at bestille Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS må du huske at dele din oplevelse på Pashions Facebookside. Vi hos Pashion bekymrer os meget om vores brugeres erfaringer med at benytte vores service. Vi hører derfor gerne jeres feedback. Boozt har virkelig gode bedømmelser mange steder for eksempel på Google, Facebook og Trustpilot med levering inden for ganske få dage. Og så kan du følge din ordre fra Boozt hjem til dig. Hvorfor lede efter andre steder når nu du kan bestille BOSS skuldertasker lige her hos Boozt, som er forhandler af stort set alle de populære produkter? Men selvom Boozt ikke er husket som den ledende indenfor økologi, så er det ikke fordi de ikke tænker over det. For det er nemlig i den grad noget de tænker over.

Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS laves i rigtig behageligt materiale. BOSS er også kendt af mange for deres lækre kvalitet - og måske specielt når det drejer sig om skuldertasker. Selv om det ikke ligefrem er sæsonen for at gå med Crosstown_s Z Env D Skuldertaske Taske Grå BOSS (slet ikke i Danmark) - så skal det nok blive det!


Mere om farven Grå

Når du betragter alle farver, har grå tit været lidt overset. Grå er ikke levende, men hvad en del egentligt ikke ved, er at den til gengæld giver et fantastisk fundament for et klassisk, enkelt udseende. Farven grå er allround, og kan sammen med sort og den hvide farve frembringe et tjekket, modent ydre. Farven grå er helt tidsløs. Det er slet ikke uden grund, at meget beklædning til mænd såsom habitter laves i en nydelig grå farve. Sammensat med en mønstret skjorte i en rask nuance kan give en gennemført blanding af stilrenhed, hvor du undgår at fremstå trist. Hvordan kan du så sørge for at få inkorporeret denne passende kulør i klædeskabet? En gråfarvet duffelcoat vil evigt hjælpe dig med at danne kohæsion og kan navnligt assistere i at samle et i øvrigt farvestrålende outfit. En grålig polo får tilføjet et rart ekstra element til ethvert udtryk. Du bør være i besiddelse af en gråfarvet t-shirt i hængende i skabet, idet den er god til at have på under enhver skjorte, striktrøje eller lignende På trods af at adskillige vil mene, at den grå farve er en rigtig vinterfarve, er farven grå god året rundt. Et par grå chinos er også den helt bedste base for en mere farverig top eller skjorte om sommeren. Og nogle grå shorts er derudover en mulighed, når de kombineres med enten en rolig eller lidt strålende overdel. Hvis man er til huer, er en blød grå hue også pæn til mange jakker. Hvornår er det OK at gå i den grå farve? I forhold til happenings er den grå farve virkelig nuanceret - uanset om du skal feste eller arbejde hårdt.

Dog findes der steps, du kan følge for at være sikker på, outfittet er optimalt til enhver lejlighed. Hvis man snakker om en begivenhed som for eksempel en fødselsdag, vil det være nydeligt at tage en kulørt eller mønstret t-shirt på under den gråfarvede frakker, blazer eller de grå chinos. Befinder et kontor, kan en klassisk skjorte give et kompetent udseende. Hvis man gerne vil at gå med det elegante grå suit til et bryllup, kan skjorten afhænge af, hvor fancy det bryllup er. I dette tilfælde vil det være en smart idé at finde ud af, hvad dresscoden hedder, så det er muligt at vælge blandt en hvid eller mønstrede skjorte.


Om Boozt
  • Pris for fragt: Gratis levering ved bestillinger over 499 DKK
  • Leveringstid: Højst to dage
  • Betingelser for returnering: Gratis retur 30 dage

En af de største tøjforretninger på nettet kan man vidst roligt sige er et ægte Nordisk eventyr. For på trods af at selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø er webshoppen udviklet af 2 danskere. Direktøren for det hele på dette tidspunkt er svensker med adresse i København, og han kører historien videre. Boozt.com er en kæmpe online shoppingportal en kæmpe online modebutik der giver dig fri adgang til fra stortset alle de udbredte brands på markedet helt uden du er nødt til at gå udenfor. Online shopping er en af de hurtigste voksende markeder netop fordi en stor del af os har en travl hverdag som gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som man gerne ville gøre det. Ydermere vil de fleste have den samme adgang til mode, som dem, der bor i midste af de aller største modemetropoler i vores verden. Det sørger vi for her hos Boozt. Boozt.com tilbyder ikke udelukkende modetøj og sko til kvinder men også mænd og drenge og piger, så du kan finde det hele med et klik og nøjes med betale for en enkelt fragt. Denne verdens absolut største online modebutikker er fyldt med varer og har nærmest altid kæmpe store sortimenter af tilbudsvarer. Både kvinder og herrer har fundet ud af fordelene ved at købe i webshops og Boozt holder sig heldigvis ikke tilbage for den tendens så man kan finde stort set alt, du tænker på, når man bladrer gennem websiderne med accessories, modetøj og sko.


Læs mere om BOSS

Det tyske brand Hugo Boss etableredes i den tyske by Metzingen lidt syd for Stuttgart i de tidlige 1920ere, hvor tyskfødte Hugo Ferdinand Boss åbnede dørene til sin første produktion. I løbet af de første talrige år, bestod mærket af en enkeltstående linje i beklædning, men i begyndelsen af 1970erne, hvor mandemoden blev en stor del af modebilledet, lancerede firmaet linjen BOSS by Hugo Boss, som skulle afspejle datidens varmeste trends i forbindelse med businesswear rettet mod herrer. BOSS Hugo Boss blev hurtigt godkendt på det Nordiske marked for sit udtryk og sit klassiske, men moderne snit, som viste nutidens mest efterspurgte trends der ikke blev overgjort. Det var starten på en helt ny æra for brandet, der blev grundlaget for en perlerække andre brands til BOSS Hugo Boss. I disse dage tæller BOSS Hugo Boss ikke alene den originale linje af formalwear, men ydermere underkollektionerne; Boss Green by Hugo Boss, der står sportswear, Boss Orange, som er en linje af afslappet fritidstøj, BOSS by Hugo Boss til kvinder og Boss Selection, der er et high end mærke med styles i højeste kvalitet. BOSS by Hugo Boss er med andre ord ikke kun et, men derimod mange underkollektioner af det klassiske brand med en beretning, der strækker sig nær ved 100 år tilbage i tiden. Følgende lanceringen af BOSS, flyttede mærket sig væk fra de ting, de hidtil var blevet forbundet med, og drog nytte af de erfaringer, som lagde grunden for brandet. I dag forbinder vi i de fleste tilfælde BOSS by Hugo Boss for den formidable kvalitet, den luksuriøse form og det kendte look med et hint af øjeblikkets mest efterspurgte trends.