Danmark Danmark (skift)
+1.086.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 40 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Damien Leather Bags Weekend & Gym Bags Sort SANDQVIST
Damien Leather Bags Weekend & Gym Bags Sort SANDQVIST
SANDQVIST

Damien Leather Bags Weekend & Gym Bags Sort SANDQVIST

3.745,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.

Nu kan du nemlig købe SANDQVIST Damien Leather i en webshop & arbejde i stilhed uden at skulle høre på sælgere i butikken.

  • Navn: Damien Leather
  • Brand: SANDQVIST
  • Produceret til:
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori:
  • Farve: Sort
  • Butik: Boozt

Men du burde ikke vente længe, lige netop farven Sort er yderst eftertragtet - og dette gælder specielt for de størrelser som er mest populære. Skynd dig at køb så længe de er på lager, det ville være så trist hvis man ikke når det.

Beskrivelse

Netop nu kan man bestille SANDQVIST for kun DKK 3.745,00, en imponerende udsalgspris kan vi nok sige. Og vi hos Pashion.dk er glade for SANDQVIST, men ikke kun når man taler om . For SANDQVIST må man sige de er altid med på moden - specielt når det kommer til . Og hvad enten man vil bruge Damien Leather i hverdagen eller til fest - så er det i den grad muligt. Har du god tid kan du i stedet vente og bestille når Damien Leather er på tilbud, fx til januarudsalg, Cyber Monday eller Black Friday.

Vi ville ikke vente - for netop nu er det nemt at bestille på internettet, med levering til døren - til kun 3.745,00 kr.. En rigtig fornuftig synes vi bag Pashion. Er Damien Leather ikke i den helt rigtige størrelse eller farve kan du med garanti bestille en anden ting der falder i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af både SANDQVIST og , så fortvivl ikke - du finder helt sikkert noget du vil have.

Så hvis du også er på jagt efter nogle fede Sort SANDQVIST så bør du ikke kigge længere. Og husk at dele med alle dine venner på social media når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit geniale køb. Og glem nu ikke at følge Pashion.dk på de sociale medier.


Mere om Boozt
  • Leveringspris: Fri levering ved køb over 499 kr.
  • Forventet leveringstid: Maksimalt 2 dage
  • Returbetingelser: Gratis retur i 30 dage

Den store online modebutikker kan man vidst roligt sige er et ægte skandinavisk eventyr. For til trods for selve forretningens hovedsæde har til huse i Malmø så er onlineforretningen foundet af 2 danske mænd. Direktøren på dette tidspunkt er en svensker med bopæl i København så han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpestort online shoppingunivers, som giver dig fri adgang til fra stortset alle de udbredte brands i modebilledet helt uden du behøver at bevæge dig fra sofaen. Indkøb på nettet er nok en af de største markeder i dag, netop fordi vi har en travl hverdag, der gør det svært at komme ud og gå på tøjindkøb lige så ofte som vi gerne ville. Desuden ville vi alle tilbydes den samme mulighed for at købe tøj som dem som er bosat i midste af de største modebyer på jordkloden. Den mulighed har du hos os. Boozt har ikke alene sko, modetøj og accessories til damer, men også en hel masse til mænd og børn, så man kan købe til alle på en gang og nøjes med betale en portion levering. Verdens allerstørste online butikker er fulde af mærker og har stort set altid mega store tilbudskategorier.

Både herrer og kvinder har allerede opdaget det smarte ved at købe i onlinebutikker og Boozt.com står naturligvis ikke tilbage for den succes så man kan finde i omegnen af alt, du står og mangler når man bladrer gennem websiderne med sko, accessories og tøj.