Danmark Danmark (skift)
+621.000 produkter +5.880 brands Fashion samlet fra 2 shops Sammenlign & find de bedste priser
Pashion
Luk
Dante Pax KÄNga Vinterstøvler Med Burrebånd Rød PAX
Dante Pax KÄNga Vinterstøvler Med Burrebånd Rød PAX
PAX

Dante Pax KÄNga Vinterstøvler Med Burrebånd Rød PAX

600,00 DKK Gratis fragt
Produktet er ikke længere tilgængeligt ved shoppen.
  • Produkt: Dante Pax KÄNga Vinterstøvler Med Burrebånd Rød PAX
  • Brand: PAX
  • Køn: Børn
  • Findes i størrelserne:
  • Kategori: Vinterstøvler
  • Findes i farverne: Sort, Rød, Grøn
  • Find den hos: Boozt

Køb Dante Pax KÄNga Vinterstøvler Med Burrebånd Rød PAX fra PAX så længe de er på lager. Det er så mega trist hvis du misser det. Du bør ikke være for langsom, for lige netop farven Sort, Rød, Grøn i denne model er ekstrem populær, gælder specielt for de populære størrelser. For du kan nu købe i en webshop, så du kan slippe for at gå i en butik. På den måde kan man arbejde for dig selv uden at skulle vente hos forhandleren.


Beskrivelse

Lige nu kan du købe PAX vinterstøvler til kun 600,00 kr. - en fornuftig købspris kan vi jo nok sige. Og vi på Pashion er glade for PAX og ikke kun når det kommer til vinterstøvler. PAX er de med på moden - specielt når det kommer til børn. Uanset om man skal benytte Dante Pax KÄNga Vinterstøvler Med Burrebånd Rød PAX til fest eller til hverdagsbrug - så er det muligt.

Hvis du ikke har travlt kunne du vente lidt, og købe når Dante Pax KÄNga Vinterstøvler Med Burrebånd Rød PAX var på udsalg/tilbud for eksempel til Black Friday, Cyber Monday eller januarudsalg.

Holdet bag Pashion ville ikke turde vente, for netop nu er det så nemt at bestille i webshoppen, med levering til din dør - for kun 600,00 kr.. En rigtig god synes vi hos Pashion. Hvis Dante Pax KÄNga Vinterstøvler Med Burrebånd Rød PAX ikke er i den rigtige farve og størrelse kan du uden tvivl bestille noget andet som falder i sin smag. Boozt har et ganske stort udvalg af vinterstøvler og PAX - så, du finder helt sikkert noget du bare må have.

Så hvis du også er på jagt efter de lækre Sort, Rød, Grøn PAX vinterstøvler til børn så behøver du ikke kigge mere. Og husk at dele Dante Pax KÄNga Vinterstøvler Med Burrebånd Rød PAX med dine venner på Facebook og Instagram når du har købt. Så kan du få dem til at blive jaloux på dit lækre køb.

Glem nu ikke at huske at følge Pashion på social media.


Om at gå i vinterstøvler i Sort, Rød, Grøn

Sort tøj til børn og unge – det praktiske og stilige valg Hvis du tænker på tøj til børn og unge, tænker du sjældent på beklædning i den sorte farve som det første. I stedet kommer nuancer såsom gul, lyserød, grøn og blå sandsynligvis op. Men omend du måske ikke altid har givet den sorte farve en tanke, når det handler om børnegarderober, er den sorte farve en vidunderlig farve til børn og unge. Du kan få alt slags beklædning i den sorte farve – endda fra adskillige forskellige mærker Det dejlige ved sort er, at farven er en hel del alsidig. Kigger du selv i din garderobe, kan du sandsynligvis ikke undgå sort (og hvorfor ville du egentlig have lyst til det?). På trods af at det ikke altid er tilfældet for børnetøj, er det ikke desto mindre meget let at anskaffe tøj til børn i den sorte farve.

Sorte overdele og trøjer, sorte underdele og nederdele, sorte kjoler og buksedragter – skal vi fortsætte? Der eksisterer ikke dén type beklædning, du ikke kan få i den sorte farve. Farven sort er perfekt i dagpleje, børnehave og skole En af de vigtigste fortalere for at vælge beklædning til dit barn i farven sort er, at det er mere udfordrende at spotte snavs og smuds på sort tøj.

Er ulykken sket, og kommer der af den grund pletter på dit barns tøj, er pletterne sværere at udpege. Sammenlignet med items i de lysere farver vil dit barns garderobe se meget nyt og skinnende rent ud, hvis der er mere tøj i sort deri. Er den sorte farve for dyster? Bliv ved basis pieces i sort Måske tænker du, at farven sort er alt for intens og mørk til børnetøj. Og jo, det måske kan komme til at fremstå lidt voldsomt ud, hvis dit barn kun har tøj i sort på fra top til tå. Af den grund kan du inkorporere sort tøj i dit barns garderobeskab lidt ad gangen.

Du kan derfor starte med at købe nogle enkle stykker tøj som trøjer, bukser, toppe, hoodies og jakker i dit barns klædeskab. Så får dit barn nogle basis stykker tøj, som han eller hun kan nyde igen og igen – og som ikke opslides alt for tidligt.


Mere om Boozt
  • Pris for levering: Gratis porto ved bestillinger på over 499 DKK
  • Forventet tid for levering: Maksimalt 2 dage
  • Betingelser for retur: Gratis returnering 30 dage

En af de store tøjbutikker online kan man sige er et vaskeægte nordisk eventyr. På trods af at selve virksomhedens hovedsæde ligger i Malmø, så er onlineforretningen udviklet af 2 danske drenge. Den øverste leder på dette tidspunkt er da også svensker med bopæl i København så man kan roligt sige han holder arven ved lige. Boozt er et kæmpe online shoppemekka som man må sige giver overblik over fra stortset alle de efterspurgte brands i modebilledet helt uden man er nødt til at gå udenfor. Shopping online er en af de eksplosivt voksende markeder i dag fordi rigtig mange har travle hverdage, som ikke efterlader tid til at komme ud og købe tøj lige så ofte som vi måske ønsker det. Samtidig ville de fleste gerne have den samme adgang til mode som dem som er bosat midt i de absolut største modebyer i verden. Det sørger vi for her hos Boozt.com.

Boozt tilbyder ikke udelukkende mode til kvinder, men også masser til herrer og drenge og piger så man kan handle til hele familien på en gang og nøjes med købe med en enkelt levering. Denne verdens absolut største online butikker er fyldt med varer og har nærmest altid store tilbudskategorier. Både mænd og kvinder har opdaget glæden ved at købe i webshops og Boozt.com står heldigvis ikke tilbage for det, så du kan finde tæt på alt hvad, man tænker på når du scroller gennem siderne med sko, modetøj og accessories.


Hvorfor du skal investere i vinterstøvler

Ligesom med børnetøj er der også sket utrolig meget når det kommer til støvler og sko til børn. Rene og lune fødder er udgangspunktet for en strålende dag gennem vintermånederne, imens et sæt lette og rare sandaler kan være en livredder på en lun sommerdag. På trods af, at der uden tvivl også er stil udi sko til børn, så er det først og fremmest den behagelige form, som lægges vægt på. Det ved flertallet af brands allerede og derfor, findes der desuden utroligt rig chance til at kunne bestille støvler der lægger vægt på optimal pasform og rum til fusserne til poder i de fleste aldre.

Tillige med formen, er vi også blevet en del ekstra interesserede i valg af materialer og hvad det gavner de små futter samt at kunne få luft og komme af med fugt, helt uden at behøve at være lukket inde. I disse dage er der virkelig mange vidunderlige producenter, der er passionerede omkring at producere sko til børn, som er lavet i behagelige materialer, og der sidder rart på futten. Samtidig er forbrugerne og brandsene blevet mere bevidste om højere kvalitet og styrke i stedet for rappe og billige modeller. Fine, bløde fødder skal forkæles med de blødeste og mest komfortable børnesko. På samme tid er her endvidere ikke noget sødere end at matche med far eller mor. Det har verdens store kondisko-mærker selvfølgelig opfanget og derfor kommer alle de mest solgte kicks både til børn og voksne. I det øjeblik det omhandler de mere brugsrigtige sko til børn som vinterstøvler og wellies, så er pasformen, der er vigtigst, på højde med funktionaliteten. Det vigtigste er, at vores små må kunne tumle udenfor i alt slags vejr uden at få kolde og fugtige fødder og uden at måtte skrabe fødderne efter sig, når vinterskoene er tunge.

Til alt held findes der rigtig gode lejligheder for at købe vinterstøvler til ungerne i komfortable, praktiske materialer som Gore-Tex sammen med andre membraner, som er åndbare, men også vandafvisende, sådan at de små fødder holder sig dejligt lune og tørre igennem vinteren.